1 gün bekleyeyim dedim, yarın darlamaya başlarım. Komşum da vdsl kullanıyor. Var bir hız kısıtlamam belli. 2 farklı modemle deneme yaptım, ankastreden yalnızca 1 MT kablo ile bile sonuç alamadım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. (87. sayfa)

-
-
Hocam darlayın. Darlamadan bir halt olmuyor ülke de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba saha ekipleri alt yapinizda kablo arizasi oldugunu arizanin tahmini olarak 15.02.2025 tarihine kadar islah edilmesinin ön görüldügünü iletmislerdir. Iyi günler dileriz.
Bu şekilde geri dönüş sağlandı. Çözsünler bakalım
Hocam sevindim. Ocak sonu bir daha yazın darlayın böyle unutulur yoksa. Hatta bölge santraline gidip de darlayın arada. Yoksa yapmazlar çakallar.
Sabah 8 den beri internet yok sizlerde durum nedir konum istanbul
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bölgenle alakalı. Arıza kaydı açın yarın arayın hızlandırsınlar. Bugün yapmazlar. Çünkü: Sıkıntı Türk Telekom kaynaklı. Müşteri hizmetleri kapalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 19 Ocak 2025; 15:36:58 >
Teşekkürler bölgemde müşteri temsilcisı sıkıntı gözükmüyormuş dedi arıza kaydı açtım bakalım kaç saat sonra halledilecek 4aydır gayet memnundum
Kesinti saatlerini eklediyseniz. Onlar panel üzerinden görür.
@Mesaj olarak atıyım.
Hocam kayıt açıp yarın bir daha arayın. Yoksa 3 gün sürüyor cevap gelmesi. Özellikle modem arayüzüne girip online olmadığınızın. Ss eklemesi yapmayı unutmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 19 Ocak 2025; 16:42:38 >
Benden kaynaklıymış muhabbet kuşu kabloyu kemirmiş
Telekom 630 tele bayılcaz kayıt açılmıştı kapatılamıyor
Kabloyu değiştim eskisinden daha iyi oldu
Hocam arayıp söyleyin yarın. İptal ederler. Speed test atabilirseniz görmüş oluruz. Değerleri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 19 Ocak 2025; 18:49:51 >
-
Değerleriniz iyi durumda.
TT altyapısı ile Atlantisnet kullanıyordum, dün bağlantım kesilmiş kendi altyapılarına geçecekmişiz, fiyat da aylık 500 TL!
Netgsm'ye geçmeyi düşünüyorum, fiyatlarda rtış olacakmı, kullananlar memnunmu ?
Bu arada 500 TRY gayet uygun. Yeni fiyatlar ile altyapı satışı yapan firmalar da 450 - 499? TRY şu anda. Hazirana kadar yok ama altyapınız Türk Telekom altyapınız, iptal edildiği için. NetGSM firmasına 900- 1500 TRY arası ödeme yapmanız gerekiyor. Yeniden kurulum için. Kurulum ücreti ödemek istemiyorsanız. Migros NET öneririm 3 ay sonra transfer yapabilirsiniz. NetGSM firmasına.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 20 Ocak 2025; 12:41:43 >
Bugün, Atlantisten Netgsme geçtim. 3 saatte geçiş tamamlandı.
Atlantisnet vpn gerektirmeden her siteye giriyordu..
85mbit hız destekiyor gösteriyordu 70mbit max hız görüyorum, destek talebi oluşturucam bakalım ne olcak. ( İlk 24 saat güncel hat bilgileri işlenmeyebilirmiş, sonrasında güncellenip artacakmış.)
Poyraznetten de Atlantisnetten de severek ayrıldık
... Valla şöyle memnun kaldığımız firmalardan ekonomik sebeplerden ayrılmak insanın içinde burukluk yaratıyor.
1 gün dahi sorun yaşamadım 2 firmada da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 20 Ocak 2025; 17:48:34 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X