Şimdi Ara

Shogun 2. sezonuyla geri dönecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Shogun 2. sezonuyla geri dönecek
    James Clavell'ın daha önce 1980 yılında da bir mini diziye uyarlanan Shogun romanının yeni uyarlaması, 27 Şubat'ta izleyici ile buluştu. Kayda değer bir bütçeyle hayata geçirilen dizi ABD'de FX ve Hulu'da yayınlanırken, global pazara ise Disney+ üzerinden sunuldu. Bu sayede geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Shogun, hem eleştirmenlerin hem de izleyicilerin beğenisini kazandı. Bu beğeni, izlenme rakamlarına da yansıdı. Tüm bunlar bir araya gelince, dizi Disney için bir başarı hikâyesine dönüştü.



    Shogun hazırlanırken aslında bir mini dizi olarak tasarlanmıştı. Neticede Clavell'ın romanında olduğu gibi başı sonu belli bir hikâye anlatıyordu. Ancak dizi büyük ilgi görünce, 2. sezon için de bir talep oluştu. Nitekim Disney de bu talebi karşılıksız bırakmadı.



    Ayrıca Bkz.Yeni Yüzüklerin Efendisi filmi için tarih verildi



    Shogun 2. Sezon İçin Düğmeye Basıldı



    Deadline'ın haberine göre, dizide Lord Toranaga'ya hayat veren usta oyuncu Hiroyuki Sanada, 2. sezonda aynı rolle geri dönmek için Disney ile anlaşma imzaladı. Bu da 2. sezon için hazırlıklara başlandığını gösteriyor. Öte yandan dizinin ödül sezonunda mini dizi değil devam eden biri dizi olarak değerlendirmeye alınması için başvuruda bulunulduğu söyleniyor ki bu da Disney'in diziyi devam ettirme niyetinde olduğunu doğruluyor.



    Disney henüz 2. sezon onayını resmi olarak duyurmadı. Ancak bu açıklamanın kısa süre içinde geleceği düşünülüyor. Stüdyo şu sıralar ekibin geri kalanıyla da anlaşmaları yenilemekle meşgul. Bu anlaşmalar da tamamlandıktan sonra resmi açıklama gelecektir.



    İzleyicileri 1600'lerin Feodal Japonya'sına götüren Shogun, gemisi Japonya kıyılarında karaya oturan İngiliz bir denizcinin, yabancısı olduğu bu topraklardaki iktidar mücadelesinin içine çekilmesini anlatıyor. Bu denizcinin kendisine sağladığı bilgilerin düşmanlarına karşı verdiği mücadelede dengeleri değiştirebileceğini fark eden Lord Yoshii Toranaga, kültürlerine yabancı olan bu Avrupalıyı hanesine kabul ederek, sadakatlerin her an sınandığı riskli bir güç mücadelesine giriyor.




    Kaynak:https://deadline.com/2024/05/hiroyuki-sanada-deal-shogun-renewed-season-2-fx-emmys-drama-1235911076/







  • ya benim aklıma şey takıldı



    spoiler

    ----------------------------






    bu ingilizin yanında çevirmen olan kadın var ya, şimdi bunlar onur yücelik sözlerin anlamı falan dediler dediler ama bu kadın kocası öldükten sonra altına yattı adamın hemencicik. ee hani nerde onur, şeref?

  • 6. Bölümdeyim çok abartılmış bir dizi. Güzel ama öyle aham şaham müthiş bir dizi de değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kabakdolması

    6. Bölümdeyim çok abartılmış bir dizi. Güzel ama öyle aham şaham müthiş bir dizi de değil.

    7 sonrasını tek solukta izlemek isteyeceğinize eminim.

  • anlasildi, suyunu cikarip insanlari biktirana kadar uzatmali bolumler cekilecek.
  • İlk başlarda, ne muhteşem diziymiş diyorsunuz. Sonrasında yani 6-7. Bölümden sonra dizi bizim Türk dizilerine bağlıyor. Orada bıraktım ben zaten
  • ya benim aklıma şey takıldı



    spoiler

    ----------------------------






    bu ingilizin yanında çevirmen olan kadın var ya, şimdi bunlar onur yücelik sözlerin anlamı falan dediler dediler ama bu kadın kocası öldükten sonra altına yattı adamın hemencicik. ee hani nerde onur, şeref?

  • İnternet çalkalandı, bu muymuş lan über diziniz deyip üstüne sifonu çektiler.
  • 1980'deki orijinal diziyi izleyin. Yeni çıkandan daha iyi.
  • Her bölümünü büyük bir merakla bekledim. Ancak durağanlık her bölümde giderek arttı. Umarım 2. sezonda savaş sahnelerine yer vermeyi ihmal etmezler.
  • Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt
    İlk olarak o kadın o eşinden nefret ediyordu zaten, ikincisi ise, kitabın yazarı Avrupalı/Avustralyalı olduğu için tabiki bi aşk fantezisi uydurmuş kafasında. Bu arada kitabı binlerce sayfaymış ama bu kitap/dizi uydurma, kurgu seneryo yani
  • Abarta abarta ansını satam

    Yok mu başka abartacak olan

    Neyse, reklam parası iyi akıyor maşallah :) :)
  • Boktan bir dizi. Çol büyük beklentim vardı. Netflixteki kingdom zombi dizisisi bile bundan iyi
  • O kadar olay örgüsünü uzatıp sonunda bu mu dedirten insanı muallakta bırakan bir dizi. Belli bölüme kadar güzel gidiyor sonra bi anda aaa demişler dizi 10 bölümdü demi deyip son 3 bölümü hızlı sar butonu ile tamamlamışlar.
  • Klasik herşeyi savaş sanan tayfa tabiki bu diziyi beğenmeyecektir, Toranaganın akıl dolu satranç hamleleri ile zeka dolu bir dizi izlemeyi sevenler izlesin.
  • Dizi harika bir dizi bu habere o kadar sevindimki diziyi bitirdiler sanmıştım teşekkür ederim yukardaki yorumlara aldanmayın güzel bir dizi.
  • Bizim Abdülhamit dizisinin Japon versiyonu.

    Feodal duzen de ne kötüymüş arkadaş bu arada
  • genelde ilk sezon tutunca 2.sezonlar ilk sezonun ekmeğini yemeye çıkıyor umarım yanılırım

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.