Gerçekten faiz’lerin düşeceğine inanıyor musun ? Borsa çöküyor, kur artıyor. İran - İsrail savaşı büyüyor ve bu savaş dibimizde, abd 3.savaş gemisininide gönderdi. Ekrem Bey için 50 milyar dolar yakıldı. Faiz’lerin düşeceğine inanan var ise hiç birşey söylemiyorum. 100bp düşerse bile sırf düşürdüler dedirtmek için hiç bir işe yaramaz. Sadece faiz yazınız için yazdım, ne zaman ortalık durulur ve genel seçim yaklaşır o zaman musluklar açılacak. Yarın sabit kalmasını bekliyorum. Ocak ayından bugüne baktığım çoğu araba modelleri aynı fiyat’ta. Hatta 2 haftada satılanda var 3 aydır ilanı güncellenende var, geçti artık o covid döneminde her ay kar koyayımda satayım işleri. Ama seçim öncesi için birşey diyemem 2026-2027’de musluk açılır. Yarın Ppk kararını görürüz. Ek olarak: Yarından (Perşembe) geçerli olmak üzere benzine 1.56 TL, motorine 1.87 TL daha zam geliyor. Binmeye güç olursa aynen artar fiyatlar ama araba değil , yakıt. ;) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 18 Haziran 2025; 23:47:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |