Şimdi Ara

2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.634
Cevap
14
Favori
37.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bo konuda cehepa kaybeder.2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı 

  • gcb1903 kullanıcısına yanıt

    İYİP'in ne adayı ne de partinin kendisi ciddiye alınacak durumda değil. İYİP'in İstanbul adayının '' Türkçe tabela '' çıkışı da zaten palavradan ibaret. Alacağı oy %1 veya %2. Bunu kendisi de biliyor...laf olsun torba olsun diye konuşuyorlar işte

  • Dağ fare bile doğurmadı


    - AKP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ’ın vaat ettiği projelerin yıllardır tamamlanamayan ve mahkeme tarafından iptal edilen projeler olduğu ortaya çıktı.


    Projeler arasında en dikkat çekenlerden bir tanesi ise bir dönem İzmir’de tartışmalara neden olan İzmir Körfez Geçiş Projesi oldu. Dağ, seçilmesi halinde projenin hayata geçirileceğini kaydetti. Bu proje 12,6 kilometre, gidiş geliş 3 şeritli yol, 6,9 kilometresi deniz geçişi olmak üzere 4 bin 175 metre körfez deniz köprüsü ve yapay ada içeriyor. Proje ilk olarak 2014 tarihindeki yerel seçimlerde AKP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın '35 İzmir, 35 Projesi” içerisinde yer aldı. Yıldırım seçilmese de projenin hayata geçirilmesi için adım attı. Proje için 4 Nisan 2017’de çevresel etki değerlendirme (ÇED) olumlu kararı verildi. TMMOB, EGEÇEP, Doğa Derneği ve 85 yurttaş yürütmenin durdurulması ve projenin iptali için dava açtı. Açılan davalar sonucunda İzmir 3. İdare Mahkemesi, 30 Ekim 2018'de ÇED kararını iptal etti. 





  • Dağ, İzmir’in en büyük sorunun trafik olduğunu belirterek ‘yol’ vaat etti.


    İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 16 milyar 131 milyon liralık ulaşım yatırımına merkezi bütçeden 3 bin lira ödenek ayrılmasına değinmeyen Dağ, CHP'li büyükşehir belediyesini hedef aldı.


    Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nın (TCDD) işlettiği İZBAN raylı hattı için de konuşan Dağ “İzban’ı 9 vagona çıkararak buradaki izdihamı sona erdireceğiz.” dedi. Ancak İZBAN nadiren 6 vagonla hizmet verirken çoğunlukla 9 vagonla hareket ediyor.


    Dağ fare bile doğurmadı (birgun.net)





  • Murat Kurum ve madencilik şirketine suç duyurusu


    Erzincan'daki maden faciasında sorumluluğu bulunduğu gerekçesiyle Murat Kurum hakkında yargıya başvuruldu. İstanbul Barosu; Kurum ve madencilik şirketi ile ÇED olumlu raporu yazan bilirkişiler hakkında suç duyurusunda bulundu.


    İstanbul Barosu, Erzincan’daki maden faciasının ardından maden şirketi Anagold Madencilik, AKP İstanbul Adayı ve eski bakan Murat Kurum hakkında şikayette bulundu.


    İstanbul Barosu, Erzincan İliç'te facianın meydana geldiği madeni sahibi şirket olan Anagold hakkında suç duyurusunda bulundu. Baronun şikayette bulundukları isimler arasında dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bakanlığın o dönem yetkilileri, Anagold şirket yetkilileri, Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürü, ÇED konusunda olumlu rapor yazan bilirkişiler, Erzincan Valisi ve Valilik yetkilileri, ÇŞİB Erzincan İl Müdürü ve Müdürlük yetkilileri ve yapılacak soruşturma neticesinde yaşanan faciada sorumluluğu tespit edilecek diğer kişiler yer aldı.


    'EN AZ ŞİRKET KADAR SORUMLULAR'


     Yaşanan maden faciasında; karar alma ve uygulama kademesindeki tüm yetkililerin sorumluluğu olduğu açıktır. Güvenli ve sağlıklı çevreden yararlanma yurttaşların anayasal hakkıdır. Hukuka aykırı davranan bilirkişiler, yargıçlar, savcılar, bürokratlar, en az maden şirketi kadar sorumludurlar. Çevre suçlarında gözlemediğimiz ‘cezasızlık’ alışkanlığının artık terk edilmesi, kasten veya ihmal ile zarar veren tüm sorumluların tespiti ve yargılanmaları gerekir. Bu yaşanan olayla ilgili derhal delillerin tespiti gerekmektedir.


    Murat Kurum ve madencilik şirketine suç duyurusu (sozcu.com.tr)



    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 16 Şubat 2024; 11:14:3 >




  • İmamoğlu: 25 yılda tek bir kreş açmayan yönetim, şimdi kreş açmayı vadediyor


    İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: “5 yıllık görev dönemimizde İstanbul'umuzun her kuruluşuyla, her kurumuyla mümkün olduğu kadar maksimum etkili diyalog içerisinde olma gayretindeydik. Ve bunu başardık“


     25 yılda tek bir kreş açmayan yönetim, şimdi kreş açmayı vadediyor”



    İmamoğlu: 25 yılda tek bir kreş açmayan yönetim, şimdi kreş açmayı vadediyor (muhalif.com.tr)

    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı




  • HÜDA-PAR ve AK Parti yeniden anlaştı! Ankara, İstanbul, İzmir ve Bursa'da aday çıkarmama kararı aldı


    HÜDA-PAR ve AK Parti yeniden anlaştı. Tanıtım toplantısında konuşan Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu, "İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa'da büyükşehir belediye başkan adayı çıkarmayacağız." dedi


    HüdaPar kimdir?


    -Mustafa Kemal Atatürk hakkındaki sözleri: "80 küsür sene önce ahirete göçmüş birini tartışmanın ne faydası olacak... Hangi fikrini konuşacağız!"


    -Hizbullah terör örgütü değildir.


    -Türk bayrağı bana problemli geliyor.


    -Ey Kürdistan artık sahibin var. Yükselt sesini. Kaldır şehadet parmağını. 


    -Kaç yaşında çocuk, neye göre, kime göre çocuk. Bazıları 15 yaşındadır ama olgun gösterir... 


    -Eyalet sistemi, özerklik ve federasyon gibi yönetim modelleri serbestçe tartışılmalıdır.-İlk 4 madde tartışılabilir.


    -Şeyh Sait şehittir.


    HÜDA-PAR ve AK Parti yeniden anlaştı! Ankara, İstanbul, İzmir ve Bursa’da aday çıkarmama kararı aldı - Gündem - AYKIRI haber sitesi



    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı




  • Erdoğan'dan seçim öncesi bu kez doğalgaz tehdidi


    Erdoğan: "Biz varsak doğalgaz var biz yoksak doğalgaz yok"


    Altınordu, Aybastı, Fatsa, Gülyalı, Korgan, Kumru, Perşembe ve Ünye'ye doğal gaz arzını sağladıklarına söyleyen Erdoğan, "Önümüzdeki dönemde Akkuş, Çaybaşı, Gölköy, Gürgentepe, İkizce, Kabadüz ve Ulubey'i de doğal gaza kavuşturacağız.


    Yani bizim olmadığımız bir büyükşehir belediyesi kusura bakmayın, açık konuşuyorum, doğal gazı nasıl getirecek? Biz varsak doğal gaz var. Biz yoksak doğal gaz yok" 


    Erdoğan'dan seçim öncesi bu kez doğalgaz tehdidi (sozcu.com.tr)





  • 2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan AçıkladıSÖZCÜ Televizyonuyoutube
    Çevre Felaketlerinin Tartışılan İsmi Murat Kurum | Şimdi de İstanbul'a Talip Sözcü Televizyonu'nu nasıl izleyebilirsiniz? Digiturk: 60 D-smart: 93 Turkcell TV Plus: 69 Tivibu: 69 Türksat Kablo TV: 76 Türksat 4A: 11837 Frekans, 30.000 V, batı, fec:2/3 Sosyal Medya Hesaplarımız; https://www.youtube.com/@Sozcutelevizyonu https://www.instagram.com/sozcutelevizyonu/ https://www.facebook.com/sozcutelevizyonu https://twitter.com/szctelevizyonu https://www.tiktok.com/@sozcutelevizyonu #muratkurum #erzincan #haber
    https://www.youtube.com/watch?v=ZcvsPrPohxM
  • Erdoğan 'dışarıda da' CHP'yi suçladı: 'Bizi savaşa sürüklemeye çalıştılar'


    Giresun'da konuşan AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya-Ukrayna savaşından bahsederken CHP'nin kendilerini savaşa sokmaya çalıştığını iddia etti. Erdoğan, "CHP ve ortakları bizi savaşa sürüklemek için çok zorladı. Türkiye'yi birilerinin yanında savaşa dahil etmek için pek çok yol denediler" dedi.


    İçeride ve dışarıda tüm olayların sorumlusu muhalefet 2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı 





  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    Bi kere emekliler, çalışırken kendilerinden kesilen primler sayesinde maaş alıyor. AKP ise bunu lütuf gibi sunuyor. Zerre kadar ar yok bunlarda

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demokrasi demek eline silah almamış ise millet meclisinde temsil hakkı kazanmış demektir buda demektir ki hüdapar da dep HDP de meclis de temsil hakkına sahiptir. Saygı duyacaksınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memleket Partisi'nin İstanbul adayı belli oldu


    Memleket Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Berk Hacıgüzeller oldu.


    Yerel seçimlere vurgu yapan İnce, "Türkiye mart ayındaki seçimlerden sonra bambaşka bir yola gidebilir" diye konuştu. AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim bölgelerinde kullandığı 'tehdit' diline tepki gösteren İnce, her şeye kara veren bir 'tek adam' olduğunu söyledi. 


    Kazandıkları belediylerde "3A belediyecilik anlayışı" sağlayacaklarını belirten İnce, bunların da "akıl, adalet ve ahlak" olacağını kaydetti. 



    Memleket Partisi'nin İstanbul adayı belli oldu (birgun.net)





  • https://twitter.com/haberbildirimi_/status/1758537955260453181?s=46


    Cidden insanlar hakkında yorum yapmayı sevmiyorum ama akılları yok fikirleri var. İmamoğlu gibi çalışkan dürüst ve cömert bir başkan bunlar gibilerine fazla bile.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

    Ankara eyvallah da, İstanbul zor bence bu seçimde ‼️❓🤔


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

    Akp ve chp nin yanında şansını yüzde kaç olarak görüyor acaba ,çok merak ediyorum ‼️❓🤔


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

    Ne kadar içten ve canayakin bir tavır. Sanki aileden birisi. Tam halkın aradığı adam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmamoğlu’ndan Erdoğan'a: Süt dökmüş kediye dönersiniz


    İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın “Biz varsak doğalgaz var biz yoksak doğalgaz yok" sözlerine çok sert tepki gösterdi.



    “Bizim milletimizi tehdit edene bu millet pabucu bırakmaz. Bu millet öyle bir had bildirir ki süt dökmüş kediye dönersiniz” dedi.



    “NE HAK YEDİM NE HAKKIMI YEDİRDİM”


    “Kalktılar, bütün bu suçlamalarla birlikte görevi elimizden aldılar. Ve çalmaya devam ettiler. Çünkü 3 ayımızı oradan aldılar, götürdüler. O süreçte unuttukları bir şey var. Ne bu millet, ne 16 milyon insanımız, ne de onları temsilen ben ne hak yedim ne de hakkımı yediririm kardeşim.



    RAKİBİ KURUM’A İMZA GÖNDERMESİ


    İmamoğlu, bugün İçişleri Bakanı olan dönemin İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile katıldığı acil afet toplantılarında İstanbul’un afetlere müdahalede önemli görevler üstlenen ilen yeni itfaiye ve zabıta personeli ihtiyacının gündeme geldiğini hatırlattı. 3 bin 500 itfaiye eri taleplerinin sadece 750’sine, 1000 zabıta taleplerinin de 400’üne izin verildiğini kaydeden İmamoğlu “Bir imza atmadılar. O atmayan kişi şimdi İstanbul adayı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 17 Şubat 2024; 21:57:10 >




  • CUMHURBAŞKANINA TEPKİ


    31 Mart’ta seçim var. Seçime giderken bile milletini tehdit ederek oy isteyenden seçimden sonra bu milleti Allah korusun. 31 Mart'tan sonra neler yapar neler. Onun için milletimize buradan sesleniyorum. Sandığa giderken bu sözleri aklınızdan sakın çıkartmayın. Bugün sizi tehdit eden, oyu alınca neler yapar neler. 


    “Sizi dikkate alması için oyunuzu sizi tehdit edene vermeyin. Bizim milletimiz cesurdur. Bizim milletimiz akıllıdır, zekidir. Bizim milletimizi tehdit edene bu millet pabucu bırakmaz. Öyle değil. Bu millet öyle bir had bildirir ki süt dökmüş kediye dönersiniz. Aynen 23 Haziran'da olduğu gibi. 13 bin fark, 800 bin oldu. Bu tehditten sonra 800 bini kaç yaparsınız Allah bilir. 


    İmamoğlu’ndan Erdoğan'a: Süt dökmüş kediye dönersiniz (sozcu.com.tr)



    2024 Yerel Seçim Haberleri ve Genel Sohbet - YSK’nın Hatay Kararını Erdoğan Açıkladı




  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

    İmamoğlu çok güçlü bir karakter ortaya koyuyor ama bakalım seçmen 3. kez anlayacak mı??

    yoksa istanbul'u hak etmeyen birine mi teslim edecek...

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.