|
Mavi.com.tr sitesinden daha önce birkaç alışverişim olmuştu. Bu alışverişlerimden bazılarında iade veya teşhir ürünü göndermişlerdi; lekeli ve kirli ürünler. Kendilerini uyardım. Normalde iade veya teşhir göndermediklerini, karışıklık olabileceğini söylediler ve özür dilediler. Ancak bu durum tekrarlandı. Demek ki doğru bilgi vermiyorlarmış. Son alışverişimde yine etiketsiz ve lekeli bir t-shirt gönderdiler. Önemsemeden yıkayıp giydim. Aynı ürünü beğendiğim için üç parça daha sipariş verdim. Bunlardan biri gerektiği gibi etiketli, katlı ve naylon ambalajındaydı; diğeri açıkta ama etiketliydi; bir diğeri ise kirli, etiketsiz ve etiketin takıldığı plastik kanca yırtılmış vaziyetteydi. Sonuç olarak Mavi Giyim, ahlaki olmayan bir ticaret anlayışıyla, müşterinin görmediği yerde, elinde kalan ikinci el statüsündeki ürünleri müşteriye sunmaktan çekinmeyen, bu konuda yanıltıcı bilgi veren güvenilmez bir firmadır. Halkımızın çoğu ses çıkarmaz ve razı olur; ses çıkaranlar ise zaman ve emek harcayarak ürünü iade eder ki bu durum firma için olumsuz bir etki yaratmaz. Bu mantıkla hareket ediyorlar ve maalesef bu konuda haklı çıkmaktalar. ![]() |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt