< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (336. sayfa)

-
-
Bana uyarı olarak hep 2.103 geliyordu. Şimdi bakmak istedim ama direk güncelle var. Uyarı olarak bildirim düşer bakalım ne gelecek. Yüklemek isteyenler bir denesin bakalım düzelme olursa komple biz de yükleyelim.
-
Burdayım hâlâ dostlar nasılsınız, ekran koruyucu muazzam iyi içiniz rahat olsun muhtemelen en az 10 defa ekranın çoktan kırılmış olması lazımdı bir tanesi tamamen kullanılamaz hale gelmişti hâlâ daha dokunmatik hassasiyeti üst düzey çalışıyordu.Hava yapmayacak şekilde takın gerisine karışmayın. X6 proyu bu ara yeniden kullanmaya başladım sadece oyunlara girmiyorum. Şarj olurken aşırı ısınma sorunları başladı buda şarj süresini geciktiriyor oyunlarda aynı şekilde 10 dakikada yanıyor telefon . Soğutucu ile şarj ediyorum anca ozaman normal sürede ediyor.Bunun haricinde hiçbir kronik sorun yok . Eğer oyuna girmezsem 10 saat ekran açık süre veriyor. Telefonn petformansı yaklaşık 1 senede %30 kadar düştü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her android güncellemesi daha da yavaşlatır, aksini görmedim, diğer markalar da dahil.
Güncellersen daha sonra wipe yap (veriler gider), pil performansı yükseliyor.
-
Ben güncelledim şimdi, normalde bu telefona ai özellikleri verilecekti ama gelmemiş. Sadece ai dinamik duvar kağıtları gelmiş 😑 başka ne oldu bilmiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Galeriye ve Kameraya yeni özellikler gelmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baser -- 7 Temmuz 2025; 15:40:3 > -
Sessiz ve nöbette AyYıldızTim, pardon replikelr karıstı uhauhauha =D
Şaka bir yana konuyu ıyı takıp etmısım insnalarınısıne yaradı bılgılerım =]
-
O kadar büyük bir güncellemenin işi yine boş yani. Öyle mi diyorsunuz sayın kullanıcılar
-
Normalde hindistana veya diğer yerlere 1.5 gb civarında geldi güncelleme. Bizde niye tam şekilde verildi anlamadım. Onun dışında arkadaşın dediği gibi kamera arayüzü yenilendi, yeni şeyler var ama ben apk ile güncellenmiştim önceden zaten. Kilit ekranında sağ ve sol attaki kısa yolları değiştirme falan gelmiş. Üst barda alarm, bluetooth, wifi, vpn falan gibi simgeleri açıp kapatma gelmiş. Ai dinamik walpaper gelmiş. Bunun dışında gördüğüm bir şey yok.
Ama dün ben güncelleme sonrası tele format attım, kurarken de dili Türkçe, bölgeyi Hong Kong yaptım ve xiaominin kendi arama uygulaması otomatik geldi ve arama kaydetme aktifti. Ve batarya önceki sürümlere göre daha iyi dayandı biraz. Formattan desem, önceki formatta bu olmadı. Belki 2.2 iyi geldi emin değilim.
Son olarak benim telde 3 can sıkıcı durum vardı hyperos 2 ile gelen. Youtube uygulamasında video açınca uygulama ısrarla 60 hz gibi çalışıyor ne yaparsam yapayım. Sadece küçük pencere olarak açarsam 120 hz olarak çalışıyor. Bir de klavyeyi açınca bi titreme gelmişti, o da devam ediyor. Ne biçim şeyse geçmedi bir türlü. Ve başka klavye kursam bile onlar da böyle titriyor açılınca. Bir de uygulamaları hızlıca açarsam, uygulama açılırken flaş patlaması gibi bi efekt yapıyor 🥲 o da bir türlü düzelmedi, animasyon hafif saçmalıyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnizukaSensei -- 8 Temmuz 2025; 12:20:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bende format attım batarya aynı hiç etkisi yok 5,30dk 6 saat ekran veriyor, üst bbardaki simgeleri nasıl ayarlıyoruz? Bend ehonkong yaptım Xiaomi arama geldi ama bunda da arayan ismini sesli söyleme yokmuş, Google arama o konuda iyiydi :)
Buldum sonunda sağ üste alarm simgesi geldi güzel oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmhrsfk -- 8 Temmuz 2025; 15:43:53 >
Bölgeniz Türkiye mi farklı bir yer mi acaba teşekkürler
Türkiye hocam
Hocam bende yüzde 50 kullanımda 4 saat 40 dakika ekran verdi başta. Ya dedim noluyor telefona bak kendini aştı falan 😅 Sonra yattım uyudum, gene beklemede çok harcadığı için toplamda 6 buçuk saat verdi. Yüzde 10 kala şarja koydum. İşin garip yani ilk yüzde 50de 4 saat üstü verip sonraki yüzde 40 da nasıl 2 saat veriyor hayret. Yani kısaca yine 5 6 saat arası ekran verecek belli oldu, sanki telefon kendini buna şartlandırmış..
Yanlışlıkla 2.0104 güncellemesi Türkiye seçili yaptım benim navigasyon ters döndü arkadaşlar kamerada fotoğraf renkleri bariz soldu kumlanma arttı . Navigasyon sorununu telefonu tesr düz bikaç kez çevirerek düzeltip kullanabiliyorum yoksa ilk başlatmada ters gösteriyor öyle devam ediyor
Yeni güncelleme de circle to search de gelmiş.Eskiden varmıydı bilmiyorum.Kamera ve galeriye farklı yapay zeka özellikleri gelmiş.Bu güncelleme daha çok kamera ve galeri üzerine olmuş.Bir kaç farklı widget dikkatimi çekti.Genel olarak biraz daha telefon akıcı oldu.Bundan önce ara sıra takılmalar oluyordu.Özellikle ana ekranın solunda ki Google keşfet bölümüne kaydırdığım zaman takılmalar oluyordu.Şimdi daha pürüzsüz sadece şu mobil veri kopma hala düzelmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klür134 -- 8 Temmuz 2025; 20:8:3 >
telefonda konuşurken sesin geri karşıya gitme sorunu oluştu neyden dolayı olabilir acaba beni arayanlar sürekli sesim bana geri geliyor diyor başka telefonda denedim böyle bir sorun yok buna takınca bu sorun çıkıyor ortaya
-
quote:
Orijinalden alıntı: OnizukaSensei
Hocam bende yüzde 50 kullanımda 4 saat 40 dakika ekran verdi başta. Ya dedim noluyor telefona bak kendini aştı falan 😅 Sonra yattım uyudum, gene beklemede çok harcadığı için toplamda 6 buçuk saat verdi. Yüzde 10 kala şarja koydum. İşin garip yani ilk yüzde 50de 4 saat üstü verip sonraki yüzde 40 da nasıl 2 saat veriyor hayret. Yani kısaca yine 5 6 saat arası ekran verecek belli oldu, sanki telefon kendini buna şartlandırmış..Sabah 8 de şarjdan ful çektim ekran süresi sifirken %50 mobilde 4saat verdi bakalım wifiye baglafim şimdi maç kaç verecek ekran.
Eşit: şu an %10 şarj kadi, kullanım sürem 28saat ekran süresi 6saat, bende Max vereceği bu zaten oyun yok sosyal medya vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmhrsfk -- 10 Temmuz 2025; 11:27:2 >
Arkadaşlar circle search nasil kullanılıyor bir türlü beceremedim. Alttaki beyaz cizgiye basılı tutunca ya masaüstüne dönüyor yada açık uygulamalari gosteren kisima geçecek gibi oluyor. Kolay yolu yok mu bunun
Tuşlar navigasyonunu açıp ana menü tuşuna basılı tutmanız lazım.Tam ekran navigasyonunda iyi algılamıyor.
Klavyede tuşların basmaması sorunu yaşayan var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X