Şimdi Ara

Jailbreak nedeniyle açılamayan uygulama sorunu, önerileriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

iphone x modelini ios 14.8 sürümünde jailbreak ile senelerdir kullanıyorum.

bazı uygulamaları kullanabilmek için güncelleme şartı geldi, güncelledikten sora da jailbreak olması nedeniyle uygulamayı açamıyorum. açınca kendi kapanıyor veya uyarı verip kullanmama izin vermiyor.

açılmayan uygulamanın eski versiyonunu yüklesem de sorunu aşamıyorum. dediğim gibi uygulamayı kullanabilmem için güncel olma şartı oluyor.

uygulamaları açabilmek için ne önerirsiniz ?

bu problemi aşabilmek için aşağıdaki tweakleri denedim fakat hiçbiri çözüm olmadı.

-hestia

-bypassJB

-Choicy

-FlyJB X

-KernBypass

-Jailprotect

-liberty lite

-sniperbypassjb

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Vodafone Cabel, 5 Gbits Download / 3 Gbits Upload / Fritzbox 6595 Cabel, Vodafone GSM Red XL 5G 1Gbits D./ 500Mbits U unbegrenzt ,PSP 5 ,MacBook M1 ,iPhone 12 Pro Max ,Sony NW-WM1A 128GB Premium ,Sennheiser hd 800s ,NAIM NDX streaming Network player ,Mains M15 R2 HE High End Lautsprecher ,LG 75NANO979NA NanoCell LCD TV 75 inc ,HORD Mojo Integrierte Dac ,Nvidia Sheild TV 2019 Pro ,AppleTV 4K
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.