teşekkürler bu arada gölge tv uçmuş ama gelir heralde güzel kanallar vardı içinde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cloudstream Ücretsiz Film Dizi Canlı Yayın Tüm Platformlar İndir İzle (9. sayfa)

-
-
Evet gölge tv uçtu ama birçok sinema ve dizi sitesi eklendi hatta canlı yayın siteleri de var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kekikdevam ile Patr0n tv de eklendi. Yazmayı unutmuşum
Canlı tv kanalı
Teşekkürler
4k türkçe dublaj repo var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır yok
Kekikdevam repo ile 4kFilmizlesene sitesi ekledi
Bu sitede filmlerin bir kısmı 4k ve Türkçe
O repodan birkaç filme baktım, bırak 4k yı, hd bile vermiyo 1280 690 veriyo.
Şimdi tekrar denedim, sitelerinde 4k ibareli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Patron tv bende gözükmüyor ama film kovası falan var
Ayarlar > sağlayıcılar > tercih edilen medya > live
Seçeneğini işaretle
Patr0n tv çıkacak
quote:
Orijinalden alıntı: Alpha CentauriHayır yok
Kekikdevam repo ile 4kFilmizlesene sitesi ekledi
Bu sitede filmlerin bir kısmı 4k ve Türkçe
Web tarayıcıdan o sitede 4k olarak bazı filmler izlemiştim
Şimdi Cloudstream'de baktım filmlerin çoğu 720p ve 1080p
Fullhdfilmizle ve Filmmodunda 4k filmler var . Filmmodunda hatta 4K bölümü var. Cloudstream'den bakabilirsin
Sinetechyoutube
CloudStream, çeşitli içerikleri izlemek için kullanılan popüler bir açık kaynaklı (open-source) akış uygulamasıdır. Resmî mağazalarda bulunmaz, ancak GitHub gibi platformlardan APK olarak indirilebilir. Telif hakkı nedeniyle bazı bölgelerde yasaklanmış veya kısıtlanmış olabilir. CloudStream'in Temel Özellikleri ✅ Reklamsız – Uygulama tamamen reklamsızdır. ✅ Ücretsiz – Herhangi bir abonelik veya ödeme gerektirmez. ✅ Eklenti Desteği – Farklı içerik kaynaklarını eklemek için eklentiler (plugins) yüklenebilir. ✅ Altyazı Desteği – Otomatik altyazı bulma ve senkronizasyon özelliği vardır. ✅ İndirme Seçeneği – İçerikleri çevrimdışı izlemek için indirebilirsin. ✅ Özelleştirilebilir Arayüz – Koyu mod, tema seçenekleri ve oynatıcı kontrolleri sunar. ✅ Kodi ve VLC Desteği – Harici oynatıcılarla uyumlu çalışır. Nasıl Çalışır? CloudStream, içerikleri doğrudan barındırmaz. Bunun yerine, çeşitli açık kaynaklı eklentiler aracılığıyla farklı web sitelerinden içerik çeker. Yani bir tür "web scraper" gibi çalışır. Yasal Durum CloudStream'in kendisi yasa dışı değildir çünkü doğrudan içerik barındırmaz. Ancak izlediğin içeriklerin telif hakkına tabi olup olmadığını kontrol etmek önemlidir. VPN kullanımı önerilebilir, çünkü bazı bölgelerde içeriklere erişim kısıtlanmış olabilir. "Cloud" terimi, genellikle "bulut bilişim" (cloud computing) alanında kullanılan bir terimdir. Bulut bilişim, bilgi işlem gücü, veritabanları, depolama ve diğer bilgisayar kaynaklarının internet üzerinden sağlandığı bir modeli ifade eder. "Cloud" terimi, bu kaynakların sanal bir şekilde, internet aracılığıyla erişilebileceği bir ortamı temsil eder. Bulut bilişim, kullanıcılara fiziksel olarak bir bilgisayar veya sunucu üzerinde yerel olarak kaynaklara sahip olma zorunluluğunu ortadan kaldırarak, kaynakları ihtiyaçları doğrultusunda istedikleri zaman kullanabilmelerini sağlar. Bu, genellikle bir hizmet sağlayıcının sunucularının, depolama sistemlerinin ve diğer kaynakların paylaşıldığı büyük bir ağdır. Bu bulut tabanlı hizmetler arasında web tabanlı e-posta, dosya depolama, veritabanları, bilgi işlem gücü, ağ hizmetleri ve daha birçok örnek bulunabilir. Kullanıcılar genellikle bu hizmetlere internet tarayıcıları aracılığıyla erişirler ve ihtiyaçları doğrultusunda kaynakları kullanabilirler. "Cloud" terimi, bu tür hizmetlerin kullanıcıya sanki bir bulut üzerinden gelir gibi ulaştırıldığını ifade eder. Oğlumun kanalına (aynı zamanda yedek kanalımızdır) destek olmak isterseniz lütfen ona da abone olunuz :) https://www.youtube.com/@SuperDunyali DAHA İYİSİNİ YAPANA DEK EN İYİSİ... SINETECH DRIVE ✊ KOLAY KULLANIM REHBERİ, DRIVE ADRESİ... - bit.ly/sinetechdrive Sinetech Drive - bit.ly/sinetech6128 Dome'u takip edin! https://twitter.com/DomeMetamars Bitexen'e üye olmak için : https://web.bitexen.com/sign-up?ref=718831878 Youtube : youtube.com/c/Sinetech1 Yedek Kanal : youtube.com/@SuperDunyali Mail : sinetechONE@gmail.com Instagram : @sinetech_tr Twitch : twitch.tv/sinetechone X : twitter.com/SinetechONE Tüm detaylar videoda... Kanala destek olmak için abone olmayı videolardaki beğen butonuna tıklamayı ihmal etmeyiniz. İyi seyirler dilerim. Binance'a komisyon avantajı ile üye olmak için buraya : https://www.binance.com/tr/register?ref=DYQHZM79 (%20 indirimli komisyon oranları için bu linkten üye olunuz) En çok GEM coin çıkaran borsa olan MEXC'ye en düşük komisyon oranları ile üye olmak için : https://m.mexc.com/auth/signup?inviteCode=1G93m #Cloudstream #MiBox #inatboxhttps://www.youtube.com/watch?v=CiYK7zrP00c -
çok teşekkür ederim
-
Live işaretliymiş hocam bende
Tekrar sildim yükledim gelmedi hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 16 Mart 2025; 17:0:7 >
Bende gölge tv var. Tabi adı var kendisi uçmuş
bendede gölge tv uçmuş ama patron tv yok onu nasıl yükleriz
-
Şimdi komple kaldırıp kekikdevam mı kullanalım?
-
İnceledikçe yeni yeni özelliklerini keşfettiğim uygulama tam bir kurtarıcı .Kekik gibi yükleyebileceğiniz bir çok repo var (yabancı) ben son olarak megarepoyu keşfettim ve dün bir forumda Vietnamese repo içinde ki iptv eklentileri olayını çözdüm .Gerek maç gerek dizi gerek film tüm sorunlara tek çözüm .
-
Patr0n tv KEKİKDEVAM ile geldi ve açılıyor canlı tv. Şimdilik uçmadı
Sende yoksa sil bir daha yükle
Vietnamese ve ip tv olayını burada bize anlatmak ister misin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X