Şimdi Ara

Cloudstream Ücretsiz Film Dizi Canlı Yayın Tüm Platformlar İndir İzle (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
108
Favori
77.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cloudstream'da her sitede oyuncu resimleri çıkmıyor. Her sitenin düzeni farklı

Mesela hdfilmcehenneminde filmin imdb puanı bile yazıyor ama başka sitede bunların hiçbiri yazmıyor sonuçta 16 civarında film sitesi var hepsinin düzeni farklı

Güncel filmlerde her sitenin ana sayfasında yok sadece hd film cehennemi, film makinesi, jetfilm izle, kult filmler,superfilmgeldi, webteizle'de var

Mesela Filmmodu,sinewix'e girince güncel yeni düşen filmler yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flix vision'u yarın indirip inceleyeceğim
    Cloudstream haricince Stremio, cinema hd stable, HDO var. Hepsinin çalışma mantığı farklı veri tabanı farklı
    Bana en çok uyan Cloudstream
    Rec tv ve inat box var hatta belgeselX bile var

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt

bana da en çok uyan CloudStream

Riskli diye çok uyarı verdi cihaz, ben de kaldırdım. Bu sorunu yaşayan başka biri daha var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • jesusturkey kullanıcısına yanıt

telefon mu yoksa Android box'a mı yüklediniz?

• Flix vision'u Android tv'ye yükledim

detaylı inceleyemedim şöyle bir kurcaladım. tam kumanda desteği yok. bu kötü.mouse yardımı lazım

Hintli bir apk'ye benziyor. ayarlar kısmında Hindu diller ile ilgili sekmeler var

Tr dublaj yok. birçok dil arasında Tr altyazı seçeneği var. Filmi tıkladığınız zaman oyuncuların listesi çıkıyor

rastgele bir film seçtim Keanu Reeves ve Charlize Theron'un filmi. üstüne tıklayınca ilgili sanatçıların filmleri listeleniyor o kısım iyi

tr altyazıyı ayarlamak için mouse gerekli. canlı tv seçeneği var. birçok ülke listelenmiş. kanalların bir kısmı var bir kısmı yok

film arşivine detaylı bakamadım ama güncel filmlerde Cloudstream ve diğer apk'ler ile paralel gidiyor ana sayfada son güncel filmlerden Alarum,Kurt adam...vs var

film aratırken aynen Cinema Hd Stable gibi 1080p,720p,480p seçenekleri sunuyor. filmi başlatınca tr altyazıyı mouse ile bulmanız lazım. çalışma mantığı CHS ile benzer ama CHS'de tam kumanda desteği var

iyi bir alternatif olabilir ama bir Cloudstream değil tabii özellikle TR dublaj içeriklerde Cloudstream alternatifsiz. Cloudstream üzerinden İnat'a bağlanıp belgesel kanalını canlı izleyebiliyorsun

güncel Film ve dizilerin neredeyse tamamına TR dublaj olarak ulaşabiliyorsun bir sitede bulamadığın filmi başka bir sitede bulma şansın yüksek. -cehennem var yoksa film-makinesi var o yoksa filmmodu var o yoksa jet-film var o yoksa web-teizle var o yoksa sine-wix var o yoksa full-hd-filmizle var o yoksa....vs liste böyle online 16 sinema sitesine kadar gidiyor. dizi siteleri yine aynı şekilde. Rec tv var İnatBox var. Belgesel istiyorsan BelgeselX var

sanat filmleri ve Hollywood değil ama alternatif sinema filmleri istiyorsan Kultfilmler ve Ugurfilm var.

Cloudstream'da yok yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 11 Şubat 2025; 13:44:24 >

Android box.

Ben kablosuz mouse klavye set ile kullanıyorum android boxı. O yüzden herhangi bir sorun yaşamadım. Uygulama uyarı veriyor ama android boxa kurduğum için sorun yok benim için

• BlackrockH kullanıcısına yanıt

Bende Android tv'yi kablosuz mouse ile kullanıyorum. Bende uyarı vermedi ama sildim

Cloudstream, Stremio, Cinema hd stable,HDO var

Sadece Cloudstream kullanıyorum, filmi bulamazsam diğer apk lara bakıyorum

• Cloudstream yeni güncelleme ile yabancı eklentileri inceleyen oldu mu güzel bi kanal bulup yükleyen var mı

• Türkçe KekikAkademi dışında var mı ayrıca?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesusturkey -- 12 Şubat 2025; 14:52:18 >
  • jesusturkey kullanıcısına yanıt

megarepo var ama depo açılıyor mu emin değilim

• Demir1357 kullanıcısına yanıt

Senin bildiğin yabancı repo var mı?

CineStream

StreamPlay

Güncel filmler var

Bunlar var ama filmler açılmıyordu

Sende filmler açılıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

Bunlar var ama filmler açılmıyordu

Sende filmler açılıyor mu?

bi ara açılıyordu Türkçe dublaj yoktu sadece bende orjinal izlemeyi sevdiğimden sıkıntı görmedim

• dizipal göçmüş 15 gündür yok

apk'nin geliştiricisi uyuyor galiba. sitenin yeni uzantısını eklemesi lazım

Kesinlikle :)

• Bir apk uzantısı veya benzeri bir şey var mı? HDO Box web sitesi nden indirdiğim film izleme uygulamasını kullanıyorum ve aşinayım, bu uygulamada geçiş yapabilmem için farklı bir şey var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soliditythoughtfully -- 12 Mart 2025; 7:14:47 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.