Şimdi Ara

Stereo amfi terfisi AVR ye göre dramatik bir değişikik yapar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde marantz sr6011 avr, heco victa prime 702 kuleler var, müziği bu sistemde pure modunda dinliyorum ve gayet memnunum. Stereo bir amfiyi sisteme eklersem, gündüz ve gece kadar fark yaratabilir mi bunu merak ediyorum. Max bütcem 20k bas delisi değilim, temiz ayrıntılı olsun yeter benim için. teşekkür ederim şimdiden.

sistem pioneer vsx 921 magnat 802 hct defitinive subwoofer idi.

SONY PS4 9.0 1TB / PHİLİPS 720SA DVD PLAYER / SONY NS360 DVD PLAYER / PHİLİPS 55PUS8007 / PIONEER VSX 921 AV-R 7.1 / MAGNAT SUPREME 802 HCT 5.0 / DEFİNİVE PRO SUB 100 / SUPRA PLY 3.4/S SPEAKER CABLE / MONSTER XPHP SPEAKER CABLE / SUPRA SUBLİNK SUBWOOFER CABLE / MONSTER HDMI KABLO 750 HDS HİGH SPEED
  • Iconium_C.T.D I kullanıcısına yanıt
    Marrantz muzikalitesi iyi bir marka, yine de fark olur ama yer işgali switch ve anfi maliyetine değmez bence sonuçta heco hoparlör sürülecek stereo da dengeli ses vermez sinema hoparlörü çünkü. ( Baş yapay kalır , sesi baskılar, mid sönük kalır vs)

Yerine güzel bir Bluetooth hoparlör alınır iyi bir ürün harman kardon Jbl vs seçersen sadece müzik için üretildiği için net daha iyi ses alırsın daha pratik olur.

Sinema için stereo hifi kullanan birinin yorumudur 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Focal chorus / chora olarak güncellemeye değer mi?

Stereo sisteme kararliysan ise önce dac i kaliteli amfiyle başlaman gerek, mevcut hoparlorlerinle surersin , ileride alternatif hoparlör leri degerlendirirsin, bir de iyi bir switch alman lazım, hifi ile sinema avrsi arasında geçiş yapmak için yoksa sök takla ugrasirsin , kabloların kaliteli değilse onları da değiştirmen gerekir hissedilir fark oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Bir tanede bas Alicam ama karar veremedim
    Alpine var aklımda 1000 Wat 300 rms
    Hangi amfi almalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet müzik için kesinlikle bir değişiklik yapmak durumundasınız. Elinizdeki iyi bir sinema amfisi ancak stereo performansı ne kadar iyidir bilemiyorum. 20 k bandında tek bir cihaz alayım derseniz içinde dac olan (ESS 9039Q2M DAC) Wiim vibelink gibi bir ürün almanız lazım. Kulelerde iyi performans vereceğini düşünüyorum sıfırı şu an 24 k. İkinci el alacaksanız ise kesinlikle ama kesinlikle Marantz PM6007 alın. İçinde yine dahili dav var (AKM AK4490). Kesinlikle Wiim vibelink e göre daha iyi bir amfi. İkinci el temiz olanları fiyatları 25k civarı.

Şimdi...

1. Amfi kompak olsun sıfır ve garantili olsun diyorsan o fiyata Wiim vibelink. Detaylı temiz ses veren bir amfi ancak biraz nötr ses karakterine sahip.
    2. Amfi ikinci el olsun daha sıcak daha vurucu çalsın diyorsan kesinlikle Marantz PM6007.
    3. Hoparlörler olarak ileride bir raf tipi alabilirsiniz. Örnegin Dali Spektor 2 veya daha hacimli ses veren Dali Oberon 3 gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu amfi nasıl
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.