TT port zammı yaparsa zammı geçirirler yalan dolan o sabit fiyat olayı. Kendi altyapısı olan bir firmanın sabit fiyat garantisini ciddiye alırım , diğerlerini dikkate almam. |
|
|
70 mbit hızım 30 lara düştü ve ping arttı.1 hafta önce arıza kaydı açtım ama hiçbir işlem yapılmadı sadece ayrıntılı bilgi için müşteri hizmetlerini arayın diyor.arıza kaydı açmışım zaten niye arayayım neden site üzerinden yanıt vermiyorsunuz? arıyorum cevap veren müşteri hizmetleri bile yok. Abone Numarası1302412749 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gardıropfuat -- 21 Ağustos 2025; 14:12:33 > |
benim internette de 2 aydır hergün bağlantı kopuyor desteğe yazdım biz sadece arızaya bakıyoruz deyip telefona yönlendiriyor.sorulan soruya cevap da yazmıyorlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Köse Mihal -- 23 Ağustos 2025; 16:10:48 > |
Kaliteli internet tüm Gigaspeed'liler için. Uygun fiyatlı ve kaliteli hizmeti ile Gigaspeed ile tanışma vakti geldi. Detaylı Bilgi İçin Tıklayın.
|
Arkadaşını getir referans kodu ile Hoşgeldin kampanyası birleşiyor mu ? Yani 100Mbit VDSL için: Hem Hoşgeldin ile 479.90 yerine 3 ay 429.90 TL abone olup hem de referans kodu ile 30TL indirim sağlanabiliyor mu ? |
Kaliteli internet tüm Gigaspeed'liler için. Uygun fiyatlı ve kaliteli hizmeti ile Gigaspeed ile tanışma vakti geldi. Detaylı Bilgi İçin Tıklayın.
|