|
Şu an iyi, sorun yok. Sıcaklardan olsa gerek. Isınma şarj girişinin olduğu tarafta yoğunlaşıyordu. |
|

|
Şu an iyi, sorun yok. Sıcaklardan olsa gerek. Isınma şarj girişinin olduğu tarafta yoğunlaşıyordu. |
|
Merhaba. Honor v9 tabletimde pdf dosyaları üzerine notlar yazarken noktalı harfleri yazarken büyük sorun yaşıyorum. Mesela öğütmek kelimesini yazarken ö ve ü harfinin noktalarını yazarken çift tıklama algılıyor ve ekran büyütüyor. Bunu nasıl kapatabiliriz. Bir türlü bulamadığım için aldıgıma pişman oldum malesef. Yardımcı olursanız sevinirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Honor docs üzerinde açtığım PDF dosyada denedim sorun yok. |
|
Pdf reader satın almış onun üzerinde yapıyordum. Honor docs ile sorun kalmadı. Çok teşekkür ederim kardeşim. İşin rast gitsin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunoda -- 23 Eylül 2025; 9:30:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Piyasa öldü iyice yerinde sayıyor, millet hala A9 alınır mı diyor. :) Biz de güzel tabletler çıksa da geçsek diye bakıyoruz, kalleş Samsung A10 ve S11 diye aynı tabletleri çıkarıp duruyor. Keşke zamanında S9 alıp geçseymişim :) Honor'la idare etmeye devam. Bu vaziyette şikayet edemem. |
|
Merhaba, bu tablete custom rom var mı? Bootloader kilit kodlarını sanırım Honor paylaşmıyor, o sebepten de custom rom çalışmalı yapılamıyor. Nedir ne dediğildir bilgisi olan var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Üzüldüm şimdi. Honor v2 nin type-c to hdmi adaptörü ile projeksiyonda sorunsuz görüntü vermesi pad 10 un da aynı şekilde çalışacağı izlenimini uyandırmıştı bende. Telefona bu özelliği koyan koca tablete neden koymaz anlaşılır gibi değil. |
Maalesef hocam. Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada! https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158136564Onlar da haklı ama bir sürü ürün var yoksa herkes ucuzundan bir tablet alır geçer bilgisayar, televizyon yerine. Zaten bu tarz ihtiyaçlara yönelik tv box ve projeksiyon ürünleri var satışta. Firmalar tabletin tablet dışında amaçlarla kullanılmasına müsade etmiyor. |
|