Şimdi Ara

Xiaomi Mi 13 T / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.750
Cevap
76
Favori
141.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam, EU romda yok demiştim de varmış. Ben debloater uygulamasıyla kaldırıyormuşum. 🤣

Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smaug kullanıcısına yanıt

global e niye bu güzel özellikleri eklemiyorlar anlamıyorum :(

• quote:

Orijinalden alıntı: hbk58

global e niye bu güzel özellikleri eklemiyorlar anlamıyorum :(

Kendi ülkesine kıyak geçiyor.   Şimdi biraz kurcalıyorum, bazı yerlerde internet bağlantı hatası veriyor. Sonradan widget indirilebiliyorsa güzel gibi.

Düzenleme: Bağlantı hatasından ve içinde çok da kullanacağım widget olmadığından (şahsi düşüncem) kaldırdım yine. Düz bir saat ve hava durumu widgetı kullanıyorum anca zaten.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smaug -- 29 Aralık 2023; 15:51:35 >
  • Smaug kullanıcısına yanıt

onu yapamadım işte bazı yöntemler gördüm activity launcher vs. ile app vault dan dışarı çıkartıyorlar vs. ama işe yaramadı :(

• hbk58 kullanıcısına yanıt
    Var hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Normalde ayarlardan ekran süresi gösterme kaldırılmışti.

Bu dijital denge widgeti var. Orda ekran süresi gösteriliyor.

• Merhaba bir arkadaş mı 13t aldı ama ne flaşı ne de el feneri çalışıyormuş playden farklı uygulama indirince açılıyor. Nedeni nedir bilen var mı? Miui sürümü= 14. 0.6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shanks0 -- 30 Aralık 2023; 0:26:15 >
  • Arkadaşlar bu telefon resmen ahizeden konuşurken bile hoparlöre vermiş kadar dışarı ses veriyor. Bunu engellemenin bir yolu var mı?

• brhndrn kullanıcısına yanıt
    Cihazınız hangisi?

• Arkadaşlar HyperOs yükleyen var mı?

• basarbulut kullanıcısına yanıt

Merhaba. 13t, pro değil. Umarım bir çözümü vardır bildiğiniz.

• brhndrn kullanıcısına yanıt
    Bunu bir izleyin size bir fikir verecektir.
    CEP HASTANESİyoutube
    Xiaomi Ses Yükseltme 2023 I Xiaomi Hoparlör Ses Yükseltme 2023
    https://www.youtube.com/watch?v=EFyNk0bE5Mk&feature=youtu.be

• Geçen hafta aranıza 13T Pro ile katıldım. Telefon son derece akıcı. Ancak batarya konusunda gerçekten rahatsız etti beni. Telefonu elime almamla batarya yüzdesinin bir bir aşağıya düşmesi hoş değil. Yaptığım şeyde sosyal medyada gezinmek.

AccuBattery uygulamasını her aldığım telefonda bir kere kurarım. Son derece güzel bir uygulama, belki de en iyisi. Batarya sağlığı konusunda çok detaylı sonuçlar çıkarabiliyor. Ve maalesef %97 ardından %96 olarak buldu batarya sağlığını. 120W kapattım belki etkisi vardır diye. Bu testi daha önce sıfır Redmi Note 10 Pro ile yaptığımda %101 bulmuştu.

Sonuç olarak umuyorum ki gelecek güncellemeler ile bu sorun çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babans -- 31 Aralık 2023; 19:8:25 >
  • Babans kullanıcısına yanıt

Hocamm Accubattery gibi saçma sapan uygulamaları kullanmayın Pil değerlerine Gsam Battery ile bakabilirsiniz. Accubattery'nin bulduğu pil sağlık bilgisi de yanlış ayrıca. Root izni vermeden Android 13 de pil sağlığını gösteremez hiç bir uygulama. Batarya performansını arttırmak için 120W modunda mümkün olduğunca şarj etmeyin yalnızca çok acil şarj ihtiyacınız varsa kullanın. Bildirim almasına gerek olmayan Uygulamaların arka planda çalışmasının önüne geçin. Pil/Uygulama Pil Tasarrufu kısmından arka plan etkinlerini kısıtlayın. Telefonunuz yeniyse bir kaç şarj döngüsünden sonra yani yaklaşık 1 hafta sonra pil performansı oturacaktır.

• Pil sağlığı %101 nasıl çıkıyor? En fazla %100 olması gerekmez mi %101 ne demek:)

Bende 67w şarj adaptörü vardı 13t proyu onunla şarj ediyorum 120w adaptör duruyor kullanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 31 Aralık 2023; 20:1:2 >
  • Merhaba, direnç yönteminde sorun yaşanıyor mu? Direnç aklıma yatmasa da sıfır telefonun açılıp işlem görmesi dışında seçenek kalmıyor gibi, bilgisi olan var mı?

• Partir kullanıcısına yanıt

İşlemi düzgün yapan birini bulursanız cihazda sıkıntı olmaz ancak kasap gibi cihaza girişen bir tamirciye denk gelirseniz geçmiş olsun. Direnç işleminde paraya takılmamanız, kaliteli bir yerden yaptırmanız gerekiyor.

İki farklı cihaza yaptırdım, 3 aydır sıkıntısız kullanılıyor. Hele bir tanesi küçük çocukların elinde genellikle.

• Merhaba, YouTube da video izlerken bir müddet sonra ekran kararıyor. Dokununca düzeliyor. Bu ayarı nasıl kapatıyoruz?

• Selam...alarm saati kurarken cırt cırt sesi nasil kapatırım ayarı varmı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 2 Ocak 2024; 6:25:46 >
  • Merhaba, yurtdisi xiaomi 13t aldim. Şimdilik direnc kaydi yaptirmadan 8 ay kullanmayi düşünüyorum. Herhangi bir sey yapmama gerek var mi telefonla ilgili. Bl kilidini vs acmam gerekiyor mu?

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.