Şimdi Ara

Xiaomi Mi 13 T / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.753
Cevap
76
Favori
142.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ]

Sistem başlatıcı %45 lerde oluyor bazen normal mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastCastleTr -- 13 Nisan 2025; 22:6:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bataryanın hemen bitmesi güncelleme ile alakalı, bataryalarda sorun yok telefon bataryayı emiyor. Birkaç defa tekrar kurdum ancak sorun hala devam ediyor güncelleme ile düzeltilmesini bekklemek haricinde bir çözüm yok galiba...

veya

bilen varsa öne çıksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glitz -- 13 Nisan 2025; 23:38:55 >
  • Sizin sistem başlatıcı da sorun var.

Benim sistem başlatıcı güç tüketimi 13T Pro Modeli

Ana güncelleme iyi sadece Xiaomi kendi arka planda sizin takip edemediğiniz güncelleştirmeleri oluyor Xiaomi genel uygulamaları için bunlarda bazen hatalar pil yeme, sorunlu çalışma vb. gibi

Bunlar otomatik kendi güncelleme yapar. haberiniz olmaz.

Ben yeni çıkanları el ile yüklüyorum o yüzden benim değer düşük olabilir.

Sistem başlatıcı versiyonunuza bakın benim şu anda en son sürüm.

Buradan indirip el ile kendiniz güncellemesini yapın.

13T Pro için ama 13T içinde olur.

Benim sürüm numarası

RELEASE-5.39.35.10727-03071547

Bu değil ise verdiğim linkten indirip güncelleyin.

Sonra tekrar kontrol ederseniz. Sorun olursa bakarız.

SİSTEM BAŞLATICI (Launcher)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 13 Nisan 2025; 23:49:46 >

• dahool kullanıcısına yanıt
    Sürüm güncel. Bunu düzeltmenin yolu varmı

• LastCastleTr L kullanıcısına yanıt
    Sürüm aynı ise Sistem başlatıcının verilerini ve önbelleği temizleyip durdur basın. ve uygulamarda fazla pil harcayan örnek Google Play hizmetleri vb. gibi uygulamaların verilerini ve önbelleğini temizleyip cihazı kapat deyip tekrar açın. Güvenlik uygulamasına girip gerekli temizlik vb. ayarları yapınız. Güvenlik güncelleştirmeleri kontrol edin.

Ayrıca bu videoyu izleyiniz gereksiz ayarları kapatın.

Performans ayarı

Ben çoğu gereksiz uygulamaları telefondan kaldırdım. Pil ve stabil, performanslı kullanıyorum. Videomda zaten var yaptıklarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 14 Nisan 2025; 21:52:37 >

• bu ayarlar neden kapalı olmasına rağmen uygulamalar arka planda çalışıyor tamamen kapatma yolu yoj mu Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ]

• HyoerOS güncellemesinden beri ara ara uygulama simgelerinde sorun yaşıyorum. Üstteki uygulamaların simgeleri alta veya alttaki uygulamaların simgesi üste kopyalanıyor. Ama uygulamaya tıkladığımda aslında orada olması gereken uygulama açılıyor. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozturk.b O kullanıcısına yanıt
    Ayarlar uygulamalar, buradan sistem başlatıcı ayarlarının tüm verilerini ve önbelleğini temizleyiniz. Sorun devam ederse tekrar yazarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 17 Nisan 2025; 18:11:7 >
  • Bluetooth ile alakalı tek sorun yaşayan benim sanırım. Bluetooth'a bağlanmak istediğimde kendi kendine sürekli açılıp kapanıyor. Sonra bi ara kendi kendine duruyor o ara kulaklığım ile bağlantıyı kuruyorum bi süre kulaklığı kullandıktan sonra yine kendi kendine açılıp kapanıyor. Ne yaptıysam düzelmedi. İlk aldığımda böyle bi sorun yoktu, güncellemelerden sonra oldu.

• Şehzade Akıllı kullanıcısına yanıt
    Donanımsal bir sorun yoksa bunları deneyebilirsiniz.

Bluetooth güncellemesi gelmiş olabilir, bunu kontrol edin Bluetooth girip özelliklerden kontrol edin.

Örnek;

Ayarlar uygulamalar girip Bluetooth yazın buradaki tüm ekrandaki uygulamaların verilerini ve önbelleği temizleyiniz.

Buda sonuç vermez ise güncelleme den kaynaklı telefonu komple sıfırlamak ile bu sorun düzelebilir.

• Merhaba arkadaşlar. Android auto ile kullanırken aramaları araçtan değil telefondan almak istiyorum. Bunu bir türlü ayarlayamadım. Her defasında aramalar ekranda çıkıyor, telefondan açıp konuşurken de bir süre sonra sesi araç ses sistemine veriyor. Bunu nasıl çözerim?

Maalesef tekrar aynısını yaptı. Telefonu sıfırlayamadığım için şimdilik bu şekilde idare edeceğim. Yine de başka bir çözüm bulursam ekleme yaparım. Teşekkürler

• Telefonun güç tuşunda sorun vardı kapanıyordu açılma ekranı gelince tekrar kapanıyordu servise verdim cuma günü, güç tuşunun flex'ini (yatay kablosunu değiştirdiler) servise verirken de görevli başka bir sorunu var mı garantisi de varken yazalım dedi ben de sarjı hemen bitiyor dedim son güncellemeden dolayı malum... Bataryayı da yenilemişler. Siz de servise verin batarya telefonda -good- gözükse de değişim yapıyorlar benim batarya sağlığına iyi diyordu telefon.

Ek olarak bataryayı değiştirdikten sonra aldım Sistem Başlatıcı'nın önbelleğini temizledim pil sömürüsü %10'dan %5'e düştü. Üstüne de veri kullanımına girip mobil veriyi de kapattım dışarıdayken mobil veriyi kullanıyorsa onu da engellemiş oldum.

(Ayarlar>Pil>SistemBaşlatıcı>Ayrıntılar>Varsayılanları temizle)

Teşekkür ederim. Gerçekten herkesin sorusuna yetişiyorsun, bu konuda ayrıca teşekkür ediyorum.

Bahsettiğin güncellemeyi ve diğer çözümlerin hepsini yaptım ama sonuç aynı. Sadece 1 gün boyunca şu çözüm işe yaradı, o da dediğim gibi 1 gün sürdü. Bluetooth avrcp ayarını değiştirdim, 1.6 idi 1.5 yaptım bi süre işe yaradı sonra durum yine aynı oldu. Açıkçası can sıkıcı bir durum ama sıfırlamayı düşünmüyorum. Zaten güncelleme ile bozuldu ileride gelecek genel güncellemelerle umarım düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehzade Akıllı -- 23 Nisan 2025; 14:43:37 >
    Rica ederim. Forumda malum herkes yardımcı olmaya çalışıyor birbirine.

Şimdi cihazınız için sorularım var yurtdışımı cihaz
    Birde geliştirici seçecekleri geçici olarak işe yaradı dediniz tüm ayarları varsayılan olarak yapın sadece Bluetooth ayarları değil en alttaki hepsini seçin. Bir tüm ayarlar varsayılan'a dönsün.

Ayrıca bağlandığınız cihaz yada ona benzer uygulamalar da uyumsuzluk olabilir. O uygulamalarıda bir kontrol edin.

Yeni güncelleme ile belki tümüyle sorun çözülür umarım.

• Yeni güncelleme bildirimi geldi 2.0.103.0 ama güncellemedim, güncelleyen var mı sorun çözülüyor mu? Varsayılanları temizle yaptım tekrar güncelleyince aynısı olmasın uğraşmayayım boşuna

EDIT:

https://www.teknoburada.net/yeni-hyperos-guncellemesi-can-sikici-sorunlari-gideriyor/

Bu linkte ana ekran aşırı güç tüketimi sorunu düzeltildi diyor bizim için de düzelmiştir muhtemelen. İndireyim kurayım ben bunu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glitz -- 24 Nisan 2025; 14:9:58 >
  • Arkadaşlar merhaba bir sorunum var

Bir dosya indirme uygulama indirme yada herhangi bir yedekleme sırasinda telefon acayip bir şekilde donuyor donma o kadar çok ki geçiş animasyonu 5 saniye süreyle ekranda takılı kalıyor. Güncelleme geldi sonrasında düzelmişti şimdi tekrar yaşadım sorunu yaşayıp yardımcı olabilecek biri var mıdır ?

En alt değilde biraz üstünde otomatik doldurma bölümü var, bundan mı bahsediyorsunuz?

Evet cihaz yurtdışı

Bağlanırken tek cihaz değil bi kaç cihaz denedim. Bu yüzden direk telefonun Bluetooth'u ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

Artık geliştirici seçeneklerini varsayılan'a dönmeyi koymamışlar. Bluetooth ile alakalı var ise o bölümü varsayılan'a döndürün. Eski haline gelsin.

Yurtdışı direnç kayıtlımı, kayıt için cihaz içi açıldığından donanımsal bir sorunda olabilir mi diye düşündüm. Isınma felan varmı

Sıfırlama yapmadan birde aynı güncellemeyi tekrar yüklemeyide deneyebilirsiniz. Telefon hakkında sağ üç
    nokta en son paketi indir.

• afat00 A kullanıcısına yanıt
    Sorun normal Google Play'den bir uygulama bile indirmeye kalksanız ana ekran donuyormu yani

Cihaz 13t mi yoksa Pro modelimi

Sistem başlatıcı paylaştım bir kaç mesaj öncesi el ile indirip güncelleyin.

Sonra Google Play, sistem başlatıcı, Google Play hizmetleri. ve uygulamalar ekranında büyük boyutlu uygulamaların verilerini ve önbelleği temizleyin.

Dikkat: WhatsApp vb. bu tarzda uygulamaların önbelleği ve verilerini temizlemek tüm bilgilerin silinmesine sebep olur. Yedek alıp öyle temizleyin.

Diğer yukarıdakilerde sadece herşey varsayılan'a döner.

Güvenlik uygulamasını kullanarak cihazı temizleyiniz.

Güncel güvenlik sürümünü buradan indirebilirsiniz.

GÜVENLİK

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.