Şimdi Ara

uyduyu pc ye bağlama yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. pc de normal bir tv kartım var ve uydu alıcısını pc ye bağlamak istiyorum. bir tarafı scart girişli diğer tarafı normal anten girişli bir kablo mevcut mu veye yapılabilir mi? yapılabilirse bu kablo uydu alıcısından pc ye görüntü aktarır mı? yardımlarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaNDiTT -- 10 Temmuz 2007; 1:43:40 >
  • SCART çıkışından TV girişine (RF: Radyo Frekans) direk kablo dönüşümü ile sinyal aktaramazsınız. SCART arabirimi analog sinyaller içerdiğinen, bunların bir modulatör ile RF sinyallerine dönüştürülmesi gerekir. Bu şekli ile ilave maliyetli olur. Bunun yerine, TV kartınızda ve/veya ekran kartınızda büyük bir olasılıkla mevcut olan "S-Video" girişini kullanmanızı öneririm. Bunun için piyasada aramanız gereken; bir ucu "SCART" soketli, diğer ucu "S-Video" konnektörlü arakablosu.

Yine muhtemelen TV kartınızda mevcut olma ihtimali yüksek olan "Composit Video" girişini kullanabileceğiniz başka bir alternatif daha olmasına karşın, sinyal kalitesi "S-Video"da daha yüksektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dreambox'ı Pc ye bağlamak (ders)
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.