Şimdi Ara

Pazarama Fırsatları ve İndirimleri (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
726
Cevap
209
Favori
146.094
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pazaramadan digital hediye çeki almayın.

Kodu göndermiyor ve iade de yapmıyor. Kısaca paranızın üstüne yatıyor.

Şikayetvar da onlarca şikayet var.

MH inanılmaz bozuldu.Böyle giderse bu site batar.

Bir kez denedim, puan bakiyesi yetersiz falan dedi aldırmamıştı. Yine öyle yapar diye endişeleniyorum. 3-4k puan birikti kartlarda ama bu korku yüzünden aktaramıyorum. İş Bankası bu siteyi biraz daha kullanıcı dostu yapmalı bence. Sen "evet var" dediğin halde ben yine emin olamadım, öyle tuhaf bir site  

Valla sizin için şimdi 2 kitap aldım aklımdaydı zaten 76 lira kart puanını kullandım üstü 340 tlyi karttan ödedim 40 tl plus puan kazandım 15 gün sonra yüklenecek, bence sıkıntı yok yani ama az bi miktar puanı aktararak deneyin isterseniz ben çok memnunum pazaramadan hepsiburadadan sonra en çok kullandığım alışveriş sitesi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Teşekkür ederim, şaka yapmıştım ama zaten yapacağınız bir alışveriş ise güzel denk gelmiş oldu Pazarama Fırsatları ve İndirimleri Puanları gönül rahatlığıyla aktarabilirim artık Pazarama Fırsatları ve İndirimleri 

Kesinlikle katılıyorum her yere yazdım 18 gün oldu ne kupon ne para iadesi sağladı yarın bankadan harcama itirazı yapacağım. Pazarama Fırsatları ve İndirimleri Pazarama Fırsatları ve İndirimleri Pazarama Fırsatları ve İndirimleri Pazarama Fırsatları ve İndirimleri

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.