< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 9 Nisan 2024; 13:29:49 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (4000. sayfa)






🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
Hayır, gayet normal yaklaştı. Acun Mavi takımın bitik halini görünce ateşlemek için en doğru olanı yaptı.
-
Acur manevi oğluda aynı üye olduğu takım gibi ağlak habire sağadan kaçmaya çalışıyor
Acur bir oyun verir artık mavilere sanırım denge oyunu var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 9 Nisan 2024; 13:54:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mavi takımı acur bitirdi kendine kızsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İhsan yalakalık görevini Furkan'dan almış bugün, Acun abisini haklı göstermek için Ogeday ve Damla'ya sallıyor Zaten takımlar denkmiş, 2-2 biten haftalar ve 11-11'e gelen oyunlar da bunu kanıtlıyormuş, insanları kandırabildiğini sanıyor herhalde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam benim demek istediğim bu eleman kazanınca her istediğini söylüyor sarı, kalibrem değilsin diye laf atıyor kendi 1-2 oyun kaybedince mental çöküntü falan ayakları yapıyor. Ee o adamda oyun kaybetmiş üstüne sürekli ceza yemiş ne diye o zaman laf atıp kışkıştıyordun yemrenin mentali 1000 kat daha bitiktir şu sezon ama bu ağlak gibi 1-2 oyun kaybedincd geçip benche uyuduğunu görmedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Keşke ayrılmak isteyeni 1 saniye bile tutmasalar da elenenlerden veya yarışmaya katılmak isteyenlerden yeni yarışmacıları soksalar. Nedir bu ya. Giden gitsin aga.
-
mavi takım kendi kendini bitirdi acun mu dedi poyrazı yazın diye
-
-
Bu senenin boşrolleri Yunus Emre ve Seco Başgan net !
-
Bugün Berna'nın oyunu şov yapması lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hakan yata yata düellolarda kazanarak büyük takdir övgüler madalyalar kupalar verecekler neredeyse adama Ogeday aylardır takımı taşıyor 1 2 oyun kaybedildi düştü diye vurun abalıya yapıyor Acun ve ekstra ekibi.
Size ne abi adam ister yatar ister kendini vererek oynar ki oynuyor da. Hiç oyuna çıkmak istemeyen kendini oyuna vermeyen oyundan kaçan kaç tane yarışmacı oldu.
Zamanında Nisada bunu defalarca gördük bir de şampiyonluk verdiler :)) Cemalcan da bırakıyordu onu da geri döndürmüşler.
Bu zaten bir anda olan bir şey değil uzun dönemde mavi takım çok yıprandı zaten. Ki yıpranacak hiçbir şey yoktu. Kırmızılar da ne mevzular oldu bu hale gelmediler.
-
Survivor'ın ilk bölümündeki Turabi-Hakan-Poyraz, daha sonra da MK,Nagihan-Yunus Aleyna tartışmalarını izledim ve yine diyorum ki bambaşka bir sezon izleyebilirdik,resmen ağzımıza bir parmak bal çalıp gitti güzelim sezon.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2022 sezonunu Acun sms'siz yapsaydı efsane bir sezon olurmuş. Güzelim sezonun içine ettiler.
-
Bu sezon Yusuf Yıldız hahekaeaheah gelseydi iş yapardı herhalde.
-
Acun’un da payı var biraz. Aslında her sene olan bir şey. Bir takım sivrilmeye başlayınca müdahale ediyor. İki takım arası takas yapıyor. 2022’de Berkan-Anıl-Ogeday-Hikmet dörtlüsü oyunları domine edip, kırmızıların erkeklerini rezil etmeye başlayınca çareyi bu dörtlüyü dağıtmakta bulmuştu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yasin düello günü Yusuf Yusuf olacak ahahahaha
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En sevdiğim bölüm bütün planlarınızı bozuyoruz bölümüydü Nagi & Cazgır ikilisi Aleynayla fena kavga etmisti Acur ne istiyorsunuz diye cildirmisti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Örümcek Hakan potasını ilmek ilmek ördü yine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X