< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2024 F/P Otel Fırsatları (334. sayfa)

-
-
Adora resort belek öğlen saatlerinde giriş yapıldı.
✓Odalar komple yenilenmiş boya kokusu üzerinde tertemiz olmuş (eski halini fotolarda görmüştüm)
✓ Otel geniş yerleşkeli tipik bir Belek oteli.
✓ Yemek çeşitliliği biraz hayal kırıklığı parça et bulamadık maalesef (pirzola,antrikot vb) Haricinde tavuk şiş,Adana vs var lezzet olarak orta halli diyebilirim aç bırakmaz ama keyif de vermez.
✓ Şişede alkol yok en büyük eksiyi burdan yedi.
✓ Hava öğlenden akşamuzerine kadar serindi denizde bir Allah'ın kulu yoktu.Kapali havuz çok küçük ısıtmalı ama iç Anadolu Spor salonu gibiydi içerisi.Acik havuz ısıtmalı değil insanlar alternatif olmadığı için sanirm orda takılıyor.
✓ Personel güler yüzlü cana yakın çalışkan.
✓ Animasyon vasat.
✓ Pastane hizmet saati 23:00 e kadar.(Touristica da 18:00 yazılı idi)
✓ Bayrama özel bir organizasyon göremedik dün yapılmış olabilir.
✓ Kahvaltıyi yarın deneyimleme imkanım olacak ama beklentim yüksek değil.Numa bay gibi pastırma olacağını sanmam ;) (kurban bayramında ordayız inşallah hakkını vereceğiz =)
✓ Bu sezon için ödenen ücrete göre tolere ederim(3 gece 10k) ama sezonda fiyatına baktım( temmuz ayında 5 gece 65k ) kesinlikle paraya yazık olacağı kanaatindeyim.
✓ Komşu oteller can sıkıcı şekilde kaliteli yolda gelirken içimiz gitti regnum carya da cem yılmaz filan var =D
✓ Bayramda maksat hava değişimi olduğu için çok dert ettiğimiz bir durum yok merak ettikleriniz olursa fotoğraf vs eklemeler yaparım herkese iyi bayramlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bu bayramın rekoru yurtdışı tatilleri oldu yunan adaları rekor kırdı orta avrupa doldu taştı uzakdoğu japonya bile Türk dolmuş birde instagramda çoğu arkadaşım karadağ'da .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öyle olmuş görünüyor, ben de hiç olmadığı kadar yurtdışı tatil hikayelerine rastlıyorum. Döviz kurunun enflasyon altında artışı yüzünden yerli için yurtdışı ucuz, yabancı için de biz pahalıyız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ülkemizde Uhd otel dışında turistik yerlerdeki yeme içme ve alkol fiyatları çoğu Avrupa ülkesinden pahalı.
2 yetişkin +1 çocuk (yaş 6)
Antalya'da denizi kumlu olan çocuğun sıkılmayacağı bir otel arayışındayım.
5 gece max bütçe 60 bin, Temmuz ayının ilk 3 haftası olabilir.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Kesinlikle. Amacı yatıp dinlenmek olmayan kişiler imkanı varsa(vize vs) yurtdışına çıkıyor. Çok daha uygun fiyatlara beslenme ve konaklama ihtiyacını karşılayıp yeni yerler görmüş oluyor.
Pahalı demek az bile kalıyor, resmen ufak çaplı soygun burası.
Akra Kemerden foto atan arkadaşa ayrıca teşekkürler.Bizler için çok daha faydalı oldu.Keşke diğer otellere giden arkadaşlar da böyle paylaşımlar yapabilse
-
Otele transfer hizmeti kullanarak giden arkadaş varsa mevkiyi de belirterek fiyat konusunda bilgi verebilir mi acaba?
Teşekkürler
-
Bellis otele carsamba gunu sabah 12 de giris yaptik. Odaya 14:15 te ancak girebildik.
Otel gercekten cok buyuk bir alana sahip, isitmali 3 adet havuz var. Kaydirakli park havuzu, cocuk havuzu ve kapali havuz. En sicak cocuk havuzu, digerleri idare eder diyelim.
Yemekler cok lezzetli, cesitli; adana kebap, kalamar, balik cesitleri, kanat izgara, kuskonmaz,kol boregi, kuzu tandir, ananas, hindistan cevizi, kivi, kunefe, fistikli baklava vs begenimi kazanan detaylar oldu.
Meyve sulari soda gazli icecekler hepsi kaliteli markalar.
Alkol olayini cozemedim. Bir suru marka var ama hangi barda oldugunu bilmek gerek, chivas, black label, jeger, sise bira, baileys, dun aksam ana restoranda efe 5 yillik ikram ettiler mesela:)
Odalar asiri kucuk hic begenmedim.
Personel yardimci oluyor, anlayislilar. Masaya servis istediginizde getiriyorlar.
Suan tek sikintimiz odalarin eski ve kucuklugu oldu. Genel anlamda begendik.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Anda Barut Didim anlik paylasalim.
Senelerdir fotografi cektigim yerde denize gireriz. Hemen solunda buyuk bir site vardi. O siteye gore tesisin buyuklugunu degerlendirebilirsiniz. Gercekten devasa bir tesis olmus. Mayis ayinda hizmete giriyor. Umarim Barut kalitesini bu bolgede yakalayabilirler.
Bende Çeşmeden sakıza geldim doğa harika yemekler mükemmel deniz tertemiz ve Türkiyede ödeceğim paranın yarısına birde taş odalı otel efsane
Hangi oteli ne kadara ayarladınz hocamquote:
Orijinalden alıntı: hendrickk
Bende Çeşmeden sakıza geldim doğa harika yemekler mükemmel deniz tertemiz ve Türkiyede ödeceğim paranın yarısına birde taş odalı otel efsane
Merhaba arkadaşlar 4 yaşında çocuğum var temmuz 12-18 tarihlerinde çocuk aqua parkı ve mini club'ı olan yemek kalitesi iyi büyük bir otel arıyoruz 55-69 arası bir bütçemiz mevcut genelde sueno sideye giderdik ama bu sene çok pahalı geldi ve indirim sezonunu kaçırdım büyçeme uygun bulduğum oteller
Amara family resort 62 bin civarı
Sunis kumköy resort 59 bin civarı
Amara luxury 64 bin xivarı
Cristal prestige elite 67 civarı
Sizce hangisi daha iyidir yardımcı olur musunuz
Bunların içinde prestije eliti tavsiye ederim.Daha önce kaldım,buradan da bir çok arkadaş kaldı.Üzülmezsiniz.
Çok teşekkürler hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X