Kurbanda alanya ya alternatif olarak baktım ama vazgeçtim. Numa Bay ile devam ediyorum :) Teşekkürler. |
2024 F/P Otel Fırsatları (219. sayfa)

-
-
Taksit ve erteleme mevzuları birleşir ama başka ne kampanya var ki zaten? Puan kazanılır ama varsa indirim/kupon vb. kampanyaları ile birleşmez diye tahmin ediyorum.
-
Calyptus denize sıfır değil tek dezavantajı o. Sizin için çok önemli değilse Calyptus daha güzeldi bana göre.
-
Ets ek indirim ya da taksit erteleme için artık maximum kart istemeye başlamış.
-
Nası ya. Bonusla vedalaşmışlar mı?
-
Şunu daha fazla bankayla yapsalar ne olur acaba? Her sene kredi kartı değiştirmek için bakınıyorum. Biri parafa indirim der, diğeri ona %5 indirim der otel seçmekten çok kampanya seçiyoruz şaka gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Görünüşe göre evet. Hatta ödeme kısmında seçenek bile sunmuşlar: Peşin 12’ye kadar bölüyor, ek indirim sağlıyor ya da erteliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Saçma sapan iş, ETS nin tekelinin kırılması gerekiyor aksi takdirde tüketiciyle istedikleri gibi oynuyorlar, oteller in çoğunu ele geçirdiler istedikleri fiyata çıkarıyorlar,birde istedikleri karta yönlendiriyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Seneye bonusla vedalaşıcaz demek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kac senedir ilk kez bu yil cikardik bonusu yedikleri naneye bakin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bonus yok diye kaç otel kaçırdık😞
Şimdi selam söylesinler.
Bonusa ek 3% indirim Maximumla 5e mi çıkartılmış
Şu sene bitsinde gelecek yıl demekki maximum çıkartıcaz. Bonusa bye bye.
Maximum kredi kartı başvuruma 0 tl limitle kart tanımladılar :) uğraştıracak bu kart işi
Maalesef öyle. Gecen sene jolly'de setur'da olan oteller bile bu sene ets ye geçti. Tüm otel satis pazarını ele geçiriyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atesoku -- 19 Aralık 2023; 21:30:21 >
Gelecek yılki rezervasyonları tamamladığım için benim acelem yok ama gelecek yıl ağustos eylül gibi maksimuma geçicez gibi. Tabi o zamana kadar başka karta geçmezlerse.
-
Bu arada maximum'a gecis tuketici için avantajlı gözüküyor şu an. Bonus vade farksiz 6 taksit yapıyordu. Maksimum da vade farksız 12 taksit. Ayrica 4 ay erteleme de indirimsiz fiyattan yapıyor. Bonus üstüne bir de fark koyuyordu. Son olarak %3 indirim %5 e çıkmış.
Bu fırsatı iyi değerlendirmek lazım.
Ertelemeli taksit sayısı düşüyor ve indirim oranı değişiyor zannımca.
Vay anasını eğer zamanında bu kampanyalar olsaydı bonusla 6 taksitte yaptığım ödemeyi maksimumla 12 taksitte yapacaktım.
Bonusta da bi dünya limit var. Ondan vazgeçicez maksimum alıcaz. Bonustan vazgeçileni maksimum gerçekten verecek mi vs.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X