|
YouTube kanallarına verilen plaket sayılarında son durum ne? Bir tanesi çok özel

-
-
her zaman demişimdir nüfusu çok olan ülkeler en popüler olanlar bakınız menşei abd olan youtube da en çok abd liler kazanıyor . imkanlarda çok iyi. hindistan da nüfus çok 500milyon 1 milyara 10senede ulaşır başka kimse ulaşamaz. çin ise youtube suz olduğu için şansına küssün youtube kanalı işletsem kesinlikle ingilizce ispanyolca sanskritçe açardım
-
Youtube bilgi için güzel kaynak fakat %95 i boş kaynak .... yaramaz
laptop tavsiyesi
telefon tavsiyesi
.
.
.
reklam amaçlı zıpbırların videolarına inanmayın
-
Çin'in kendisine ait bilibili.com var Hindistan gibi nüfusunu ABD menşeili siteye kaptıran şansına küssün asıl izleyenleri zaten hintliler globalde görünmelerinin kendilerine faydası yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
neyine küssün? ingilizler ve yabancılar çinde iş yapmak için dışarıdan para getiriyorlar. çin kazanıyor yani. senin ülkende sen 1 lira kazanıcan diye 10 lirayı youtube alıp götürüyor.
şöyle liberal sol mantıkla düşünmekten vazgeçin. amerika süper vüyhuuu vs yok artık. sistem içine çökmeye başladı. 1 yılda 2.1 trilyon borç yapmış ülke amerika... sizin gibileri olmasa, o borç ile çoktan iflas edip parçalanması gerekiyordu.
-
Nerede o eski plaketler... Eskiden gümüş plaketler gerçek gümüş kaplıydı. En büyük mülki amir takdim ederdi. Max 360p çözünürlük vardı ama içerikler kaliteydi.
-
50M butonu çok değişik duruyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kendisinin sınırsız para basma yetkisi olan ülkeyi kendi para birimi borcu ile batırdın
ABD nin kendi içindeki yönetim ve uyum dinamikleri dünyada en son batacak ülke olarak tasarlanmıştır. O dolar borcunu filan geçin yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bak kardeş ... şimdi tekrar okuyorsun... okuyamıyorsan anlayamıyorsan ben alıntı olarak bırakıyorum.
"sizin gibileri olmasa, o borç ile çoktan iflas edip parçalanması gerekiyordu."
şimdi bunu sen ve sana like atan/lar tekrar okusun. siz bu mantıkla cidden boş yere bu ülkede harcanıyorsunuz :)
-
İhtar yedik diye gümüş alamadık 😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kanalın adı ne
Bilibili bimin yumurtası
Eeee yani? Kimse bu kanalları yakut safir plaketleri var diye izlemiyor. Çok izlendikleri için bu plaketleri alıyorlar. Dolayısı ile bizim için de izleyenleri için de çok da fifi.
İçerik kötü de olsa iyi de olsa, izleyen beğenmemeye başlarsa gelirleri düşer. Senin mars taşından plaketin var, sana her ay yüzbinlerde dolar vereceğim kimse izlemese de demez youtube.
-
Yaptığım işi ve ülkeye faydamı anlatsam dudağın uçuklar. O yüzden fazla takılma bana ;)
-
ne yapıyorsun? cascade stil yazıp da ülke mi kurtarıyorsun?
-
Bim dava açmalı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

her zaman demişimdir nüfusu çok olan ülkeler en popüler olanlar bakınız menşei abd olan youtube da en çok abd liler kazanıyor . imkanlarda çok iyi. hindistan da nüfus çok 500milyon 1 milyara 10senede ulaşır başka kimse ulaşamaz. çin ise youtube suz olduğu için şansına küssün youtube kanalı işletsem kesinlikle ingilizce ispanyolca sanskritçe açardım
|
Youtube bilgi için güzel kaynak fakat %95 i boş kaynak .... yaramaz laptop tavsiyesi telefon tavsiyesi . . . reklam amaçlı zıpbırların videolarına inanmayın |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X