Şimdi Ara

Civilization VI - 1.0.12.68 (1023995) - Türkçe Yama - [Gemini 2.5 Pro] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
9
Favori
58.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güncelleme olacakmı bu yama çalışmıyor?

• r0ket kullanıcısına yanıt

Yama çalışıyor siz yapamamışsınızdır. Ayrıca en son ekimde yayınlamış olduğum güncellemeden sonra herhangi bir güncellemeye ihtiyacı yok uzun süredir ara ara oynarım. Bir iki çeviri hatası dışında herhangi bir eksik yok, Civilization VI'da ki en iyi türkçe yamadır.

Civilization VI - 1.0.12.68 (1023995) - Türkçe Yama - [Gemini 2.5 Pro]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper Okur -- 1 Mart 2025; 15:21:11 >
  • Emeğine sağlık, yama çalışıyor herhangi bir sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnbltbs -- 8 Mayıs 2025; 21:38:13 >
  • Yama çalışıyor 1.0.12.68(1023995) Uyumlu versiyonunda paylaşır mısınız. Bazı diyaloglarda atlama yapıyor birde BUG oluyor sınırsız Barbar askeri çıkıyor değişik bir durumdu oyunun ilk turları 5-6 birim barbar 2.seviye ok birliklerle birlikte şehrimi kuşatmaya geldi :D Teşekkür ederim yama için.

• quote:

Orijinalden alıntı: DragonMIT

Yama çalışıyor 1.0.12.68(1023995) Uyumlu versiyonunda paylaşır mısınız. Bazı diyaloglarda atlama yapıyor birde BUG oluyor sınırsız Barbar askeri çıkıyor değişik bir durumdu oyunun ilk turları 5-6 birim barbar 2.seviye ok birliklerle birlikte şehrimi kuşatmaya geldi :D Teşekkür ederim yama için.

Epic Games'te oyun ücretsiz olarak çıksın duruma göre paylaşırım. Gemini Pro ile 1-2 ay önce aslında çevirtmiştim de paylaşmadım.

• Alper Okur kullanıcısına yanıt

beklemedeyiz

Güncel sürüm için beklemedeyiz epic te bugün çıktı

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper Okur -- 18 Temmuz 2025; 0:3:51 >

Hocam Türkçe seçmeme rağmen Almanca nedense baştaki öğreticinin altyazılı bende mi bir sorun var acaba?

• Hecinsüvar H kullanıcısına yanıt

Yukarıdaki linki güncelledim. Gözden kaçan danışman mesajları da eklendi.

• oyun epic gamesde ücretsiz paylaşıldı indirdim şimdi yamanı kullanacağım. son versiyonun linki hangisi oluyor. Teşekkür ederim.. sırf bunun için kayıt oldum buraya.

• Tokyodacekikskyrm T kullanıcısına yanıt
  • yamayı yükledim. ancak asiler canıma okuyor resmen. durmadan asker üretiyorlar. hiçbir şey yapamadan sırf onlarla uğraşıyorum. yamayla alakası var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: rambetiko

yamayı yükledim. ancak asiler canıma okuyor resmen. durmadan asker üretiyorlar. hiçbir şey yapamadan sırf onlarla uğraşıyorum. yamayla alakası var mıdır?

Hatırlat da bir sonraki güncellemede sizi tanrı olarak başlatayım...

Abi dil çevirisi bu oynayış ile ne alakası olabilir? Civilization VI - 1.0.12.68 (1023995) - Türkçe Yama - [Gemini 2.5 Pro] 

• Danışman alt yazıları almanca

• Gunleon G kullanıcısına yanıt

Dün o sorun düzeldi yamayı aynı linkten tekrar indirirseniz bir sorun olmayacaktır.

• hocam peki bu dosyayı nereye yüklemem gerek onu da söyler misin

• Porfiriaa P kullanıcısına yanıt

Zip'ten çıkardığınız klasörleri oyun klasörünün içerisine atacaksınız. Aynı klasörler mevcut dosyaları değiştirmeniz yeterli.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.