Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (9229. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir - 15 Masaüstü
5 sn
194.671
Cevap
363
Favori
3.896.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 92279228922992309231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SarıSarman kullanıcısına yanıt

    iyice EYT'liler takımı olur fener.


    Lukaku iş yapabilir ancak tadiç zaten bitik bir oyuncu. Dybala ise sakatlıklardan futbolu unuttu. Dybala çok iyi bir 10 numara ama devamlılığı olmaması fenere pahalıya mal olur.

    Modric ise eylülde 39 yaşına girecek. Salla başı al maaşı şeklinde oynar.


    Ferdi ise zaten kalmaz fenerde, iyi bir sezon geçirdi ve avrupaya kaçar. Fred kalır ama üst seviye performansı artık veremez. Kendisini her zorladığında sakatlanıyor adam.


    geri defans kurgusu ise evlere şenlik. Morinho bu geri üçlüyle oynayacağına intihar eder. Pimi çekilmiş bomba bu defans elemanları.

  • aLLge SS kullanıcısına yanıt

    parçalı forma kombinasyonunda şort ve çoraplarda siyah renk olacak bu arada.

  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

    Ben bunlardan almam hocam yakalarını hiç beğenmedim.

    okan hoca özel formasından alırım muhtemelen


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Premier Lig kulüpleri, önümüzdeki ay yapılacak yıllık genel kurul toplantılarında Video Yardımcı Hakem (VAR) sisteminin önümüzdeki sezondan itibaren kaldırılması önerisini oylamaya sunmaya hazırlanıyor. Kulüplerin vereceği oylara göre VAR uygulamasının devam edip etmeyeceği belirlenecek. Video Yardımcı Hakem uygulaması ilk olarak İsveç'te uygulamadan kaldırılmıştı.

  • hoksi kullanıcısına yanıt

    Gelecek sezon şampiyon olsak bile çok büyük maliyetlere katlanacağımız artık kesinleşti..


    Oliveira'ya 2.7m garanti ücret verende bu Cenk denen iş bilmez..


    Gidecek gene yüklü maaşlara adam almaya çalışacak nefret ediyorum bu heriften

  • Ömürcan kullanıcısına yanıt

    Buda durdu durdu tam euro 2024 başlayacak sakatlandı. Kendine az dikkat eder insan ya.

    İtalya başarılı olsaydı güzel okuturduk.

  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

    Uzun süredir güzel forma çıkmıyor. Bunu da beğenmedim. Ortadaki şerit olmasa hatta gene iyidir saçmasapan bir şey olmuş.

    Valla amatörler daha iyi biliyor bu işi mis gibi formalar tasarlıyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış Manço -- 15 Mayıs 2024; 21:34:16 >
  • premiumbeyin kullanıcısına yanıt

    Forma tasarımları konusunda firmalar son 8-10 yılda çıkarılan forma tasarımlarını tekrar etmeme gibi bir anlaşma yapıyorlar. Yeni sezon formalarındada klasik parçalı tasarıma ek çizgiler koymuşlar. Siyah şort tasarımı nasıl olur belli değil muhtemelen çizgilerle uyumlu bir kombinasyon yaptılar. Tabi tercih meselesi forma konusu ancak asıl konu formaların aşırı pahalı şekilde satılıyor oluşu. 2000 tl'ye forma satılması çok mantıklı gelmiyor. Yüksek ihtimallede yeni sezon formaarı 3000 tl civarı satışa çıkacak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 15 Mayıs 2024; 21:36:36 >
  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

    Hocam zaten iş ekonomi konusuna girdimi çıkması imkansız bir hal alıyor.başlı başına apayrı bir sorun ekonomi boyutu

    çok detaylı ele almak lazım pahalılığı onada bu konu uygun değil işte işin özü Allah ülkemizin milletimizin devletimizin ve takımımızın yardımcısı olsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadın valeybolcular Japonya karşısında... Müthiş bir maç oluyor.

  • auto_man A kullanıcısına yanıt

    Onlar önde basarsa eforlari 60 ta bitiyor... Umarım eforlu baslarlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barış Manço kullanıcısına yanıt

    Bu forma tasarımı konusunda ne yazıkki kulüpler sponsor firmaların dayatmalarına mahkum bırakılıyor.


    Sponsor firma geliyor ve "parçalı forma klasikse onu yaparız ama üzerinde ufak detayları markamızın imajı için ekleriz" diyorlar. Kulüplerde en iyi teklifi verenle bu şekilde çalışıyor.


    Ayrıca UEFA'nın bir dayatmasıda 3. forma tasarımının klasik renkler ve tasarım dışında yapılmasını dayatıyor. Yani sponsor firmalara ek gelir yaratmak için kulüpleri buna mecbur ediyorlar. Vakti zamanında turuncu-mor forma tasarımlarıda UEFA'nın dayatma kuralları çerçevesinde üretilmişti.


    Bunun dışında serbest tasarımcılar tabiki çok acayip tasarımlar çıkarıyorlar ama bunların sponsor firmalar nezlinde bir ölçütü, kayde değerliği yok. Sponsorlar kulüplere basit şekliyle tasarımlar yapılmadan önce şunu soruyorlar "Ana forma tasarımı parçalımı olsun, çubuklumu yada düzmü" gibi temel baz tasarım şekli istiyor. Galatasaray'da parçalı olacak dediği zamanda o parçalı temel baz tasarım bizim kafamızdaki gibi sade olmuyor. Ama yakası farklı renk yada tasarımda oluyor, ama ek çizgiler konuluyor vb. Yani anlaşmalar bu minvalde ilerliyor.


    Bu konunun asıl çözümü ise kulüplerin kendi taraftarına resmi site üzerinden (Site üyeliklerindede tc no mecburi olmalı) açık oylama yapılarak belirlenmeli. Tasarımcılar gelsin kendi önerilerini oylatsın. 1 haftalık eleme usülüyle ana forma tasarımları belirlensin. Hatta yönetim şunuda diyebilir "Biz bu sene ana forma kombinasyonunda şortu ve çorapları beyaz istiyoruz yada siyah yada kırmızı vs istiyoruz" diyerek o çizgide tasarımlar talep edebilirler. Bunun haricinde dış saha ve 3.forma tasarımlarını sponsor firmanın tercihine bırakabilirler. Aslında en iyi çözüm bu ancak ticari anlaşmalar buna engel.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 15 Mayıs 2024; 21:53:46 >




  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt
    &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

    buna benziyor valla

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eskiden ne güzel turuncu, mor formalarımız vardı. Sırf homofobiklerden tepki gelmesin diye aynı forma dizaynının orasına burasına şerit çekip yeni forma diye yutturuyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐
    &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐Forza Cimbom (@forzacimbomtr) on Xtwitter
    Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Karşıyaka'da hakeme kıyımına uğruyor... Basketbolcumuz Dee Boos'ta Karşıyaka taraftarları fiziksel müdahale etmesine rağmen yayıncı kuruluş bu pozisyonu göstermedi. Oyuncularımıza çalınan teknik faullerle hakemler Galatasaray'ın galibiyetini
    https://twitter.com/forzacimbomtr/status/1790814577774477444
  • premiumbeyin kullanıcısına yanıt

    Herkes oyuncuların kullandığı aynı kalite formaları istemiyor. Sade vatandaşın taleplerini karşılayacak orta kalite formaları 500-600'e satarak daha fazla satış rakamı sağlanması ve herkesin forma alması sağlanabilmeli. Yani 2000 tl den 10000 adet satmaktansa 500-600'den daha az kalitede 30000 forma satmak daha kar getirir, taraftada alır yani o fiyatlara. Heleki şu dönemde tüm çocukların Galatasaray taraftarı olduğu bir zamanda bunu hem ticari hemde imaj reklamı yapmayıda bilmek lazım.


    Ama gelin görünki bu sezonda fiyatı 2000 tl olmasına rağmen sık sık forma bulunamamazlıklar yaşandı mağazalarda. Yani Mağazaların üretim ve lojistik noktalarında bu sezon çok aksamalar oldu. Bu elbette takımın başarısıyla doğru orantılı şekilde yaşandı. Takım başarısız olsa, 3.cü 4.cü filan olsa formada satılmazdı. Bugün bjk formasını hangi bjk li almak ister mesela? lanet bir sezonun formasını hiçbir taraftar almaz.

  • Terim Yunanistan liginin ortasına bıraktı.
    Resmen kendi kendini bitirdi. Türkiye'de ilk önde baskıyı kuran. İkili üçlü forvet oynayan, savunmayı önde kuran adam gitti. Tek forveti ileri atıp kendi sahasında top çeviren adam geldi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aLLge SS kullanıcısına yanıt

    Benzerlik farklı bir algı ama anımsatmak ayrı bir algı. Yeni formalar benzemiyor 2003 formalarına ama renk ve tasarım ayrıntıları anımsatıyor. 2003 formaları zaten kötüydü ve lanetliydi. Umbro'nun en büyük kazıklarından birisiydi o forma tasarımları. Omuz siyah bantları rezalet olduğu gibi ön armaların konumuda felaket ötesiydi. Hele çorap tasarımları komediydi. O formalarda siyah bant yerine çizgisel siyah geçişler olsa daha hoş dururdu.




    &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐




  • nil2014 kullanıcısına yanıt

    Fatih Terim 2013'ten beri böyle zaten, yeni değil ki bu. 2012'de Elmander-Necati 2013'te Drogba-Burak oynuyordu. 2018 Gomis 2019'da Diagneli oyunu devam ettiriyor şu anda. Mourinho gibi devri geçen bir teknik direktör maalesef.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

    Hocam ucuz formalar var zaten oyuncu ozelinde tasarlanan formalar cok guzel mesela ben acik renk giymeyi sevmedigim icin ve mertens babaya hayran oldugum icin aldim formasini kot pantolonun ustune filan giyiyorum hic siritmiyor simsiyah normal formalar 2k civariyken 800e satilinca bana cok uygun geldi zaten suan en dandik giyim magazasinda ortalama tshirt 400 lira civari 2 tshirt alacagima 1 forma alirim diye dusundum ha 2k olsa alamazdim muhtemelen


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 92279228922992309231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.