Şimdi Ara

Battlefield 6 | 10 Ekim | PC ANA KONU (222. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.475
Cevap
133
Favori
169.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

metni:
    @Stackalloc adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:Battlefield gibi oyunun konusunda mouse, mousepad, monitor, headset hatta tum pc bilesenleri konusmaktan dogal ne olabilir? Sonucta bu bir compatitive oyun ve sectigin her parca direkt olarak senin oyun performansina etki ediyor. Hem konu aktif kaliyor hem de bilmedigin yeni seyler okuyorsun. Mesela @Winter Is Coming hocanin yazdigi mesajlar ogrenmek ve performansini artirmak isteyenlerin cok isine yarar. 2-3 hafta once youtube kanalindan bir video paylasti diye pro arkadasa demediginiz kalmadi. Onun aim ve oynanis konusundaki yorumlari foruma cok sey katardi. Kustu gitti simdi hic yazmiyor. Boyle daha mi iyi oldu? Bilgili adamlardan faydalanmak yerine onlari otekilestiriyorsuuz, cheater, makrocu yakistirmalari yapiyorsunuz. Zaten onemli gelisme oldugunda konu sahibi ana sayfayi guncelliyor. Diyelim bu tarz mesajlar ilginizi hic cekmiyor okumazsiniz olur biter.

Yorumunuzu tesadüfen gördüm şu an. Evet burdan soğudum çünkü kafa dengi insan yok. Sizi, @Winter Is Coming ve @Starborn hocamı tenzih ederek söylüyorum bu forum FPS kültürünü güncellememiş insanlarla dolu. Üçünüzün ekipman ve aim geliştirme konularına merakı varsa, ben ve birkaç arkadaşımın kurduğu bir Discord'a davet edebilirim, içerde Türkiye'nin en iyi aimerları bulunuyor ve sadece kültürün içinden olan kendini geliştirmeye meraklı insanları alıyoruz.

Malum, burada durursanız sinir olmaya devam edeceksiniz Battlefield 6 | 10 Ekim | PC ANA KONU  O kadar insan videosunu paylaşmışken benimkinin şikayet edilip kaldırılması ve seni burda istemiyoz denilmesinden bunu anladım Battlefield 6 | 10 Ekim | PC ANA KONU  Sadece faydalı olmaya çalışıyordum lakin bazı insanlar kendisinden iyileri görünce morali bozuluyor. Halbuki ben de bir zamanlar kötüydüm ama başkalarını hileyle suçlamak yerine onları keyifle izlerdim, ki ben de bir şeyler öğreneyim.

Bu arada buraya yazmasam da ekipman ve aim geliştirme konularında özelden ulaşabilirsiniz. Bu konuda zamanında kafayı kırmış biri olarak tecrübelerimi seve seve aktarırım.

Son olarak şöyle bir mouse aldım (WLMouse Beast X Mini) klavyemle uyumlu oldu. Önceki mouse'umun birebir aynısı sayılır, sırf motif ve renk değişimi için enayi gibi 7 bin lira ödedim Battlefield 6 | 10 Ekim | PC ANA KONU  Bu belki aldığım 20. mouse oldu, ama %100 versiyonunuz ile oynamayı kafaya takmış biriyseniz bu iş bağımlılığınız oluyor. Tek kötü tarafı; ekran kartları mouse'unuzdan ucuz insanlar gelip sizi hileyle suçluyor Battlefield 6 | 10 Ekim | PC ANA KONU 

Bu arada ekipman konusuna önemsiz diyenler olmuş, muhtemelen hala 120 gramlık mouselar ile oynayan insanlar. Bir gün ellerine oturan bir mouse bulduklarında ekipmanın önemini anlarlar :)

Bu arada siyah olan mouse boşa çıktı, ilgilenen varsa uyguna bırakırım. (3 skatezinden 2'si ve grip tape'leri deforme halde ama zaten ne grip tape'li kullanmanızı tavsiye ederim, ne de default skatezlerini.)

Battlefield 6 | 10 Ekim | PC ANA KONU

• _GRKM_ kullanıcısına yanıt

Overkill sistemlerin canını okumaya mı geliyor Battlefield 6 | 10 Ekim | PC ANA KONU 

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • Patren kullanıcısına yanıt

Hangi ülke üzerinden aldınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ukrayna

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Urban vpn ile yaptım hocam

Satın alırken ülke değişimini ukrayna yapıp ukraynaya ait bir kart mı kullandınız nasıl ilerlediniz bende ea app dan almıştım. Vpn ile steamden Türk yada alman kredi kartı ile alabiliyormuyuz acaba 🤔 yada gift card mi kullandınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HARBINGER -- 20 Eylül 2025; 1:6:52 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Remember don't preorder, BF6 için işlemiyor anlaşılan.  

Oyun şu haliyle atmosfer olarak BF4'ün çok üstünde.

Betadan sonra Bf1 e girdim ki çok keyif aldığım tek bf oyunudur, 30dk durabildim max. Benim için BF1'in bile üstünde bi bf oyunu olmuş 6.

1.betada çok keyif almıştım ancak 2.betayı sadece görev için oynadım çünkü breakthrough yoktu. Umarım aynı saçmalığı oyun çıktığında yapmazlar.

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Kage. kullanıcısına yanıt

BF1 atmosfer olarak çok başarılı bir oyun, ama silahları ve araçları modern savaşlardaki silahlar ve araçlar kadar kullanışlı ve etkin değil. BF6'ya bir sonraki sezonda daha fazla büyük harita geleceğini düşünüyorum, Breakthrough bence en zevkli oyun modu. Mirak Valley ve Operation Firestorm gibi haritalar varken, sanmıyorum öyle birşey yapacaklarını.

Dostum peki daha önce böyle bir alım yapmışmıydın.Yada yapanlarda sorun oluyormu merak ettim.

Bende şimdi urban vpn ile web sayfası üzerinden ödemeye kadar geldim ama emin olamadığım için devam etmedim.,

Odeme ilede sorum olacak bu arada kart bilgilerini girdikten sonra ukrayna para birimine göre kesinti oluyor değilmi :) patates olmayalım sonra

ASUS ROG PG278Q 1Ms GSYNC 2K 144HZ | ASUS TUF Z490 PLUS-WIFI | ASUS TUF RTX 3080 OC | İ7 10700K 5.1GHZ | 16 GB DDR4 | COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 | CORSAIR AX1200İ | CREATIVE SOUNDBLASTER X-FI 7.1 | RAZER TIAMAT 7.1 ANALOG | RAZER OUROBOROS | COOLAR MASTER X HAF 942
  • NiceBattlefield 6 | 10 Ekim | PC ANA KONU 

Ben kendime göre cevap vereyim. garanti sanal kredi kartı ekstresinde ukrayna para birimine göre kesilip sonra TL ye dönüştürülmüş.

ekstreden kesit :

Olsa sorun bana olurdu. 10 senedir bu şekilde alıyorum. Bright VPN ile kolayca hızlı bir şekilde alabilirsiniz.

Leave Me Alone I Know What I'm Doing

- AMD Ryzen 7 5800X3D | XFX RADEON 7900XT 20GB | MSI B450 TOMAHAWK MAX | Samsung 970 EVO Plus M2 SSD 1TB | Lian Li Lancool III | MSI MPG A850G PCIE5 850W ATX 3.0 80+ Gold | Xiaomi Mi 34' Gaming Monitör | Razer DeathAdder 3500 | Razer Ornata Chroma V2 | CREATIVE Sound BlasterX AE-5 Plus Ses Kartı | Sony WH-1000XM3 | Cooler Master MH751 | Xbox Series X Controller | Sony Dualshock 4 V2 -

Steam
  • Battlefield 6 | 10 Ekim | PC ANA KONU

Cronus cihazlarının bazıları çok gelişmiş ve karmaşık betikler içerdiğinden, hepsini tamamen engellemek teknik olarak zor olabilir.

-DICE / Ripple Effect geliştiricileri, PlayStation ve Microsoft ile iş birliği yaparak konsollarda Cronus Zen gibi cihazları tespit edebilmek için özel önlemler aldıklarını açıkladı

-Konsollara özel olarak “makro tespiti” sistemi geliştiriliyor. Yani, düğmelerin otomatik tekrar kullanımı (örneğin hızlı ateş veya tekrarlayıcı komutlar) tespit edilebilecek.

-PC tarafında ise hile ve makro kullanımına karşı Secure Boot gibi güvenlik önlemleri aktif edilecek.

Geliştiriciler “hiç hile olmayacak” garantisi vermiyor; yalnızca “bu sorunu çok ciddiye alıyoruz” diyorlar.

Cronus cihazlarının bazıları çok gelişmiş ve karmaşık betikler içerdiğinden, hepsini tamamen engellemek teknik olarak zor olabilir.

• Pc'den gamepad ile oynayınca eşleştirme önceliği nasıl olacak acaba? Cod gibi bir ayrım yapacak mı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bende EA App den ön siparişi iptal edip Steam den UA üzerinden satın aldım. Ödeme adımına geçerken bölge değişimi için onay istiyor sonrada ödemeyi Türk kredi kartı ile yapabiliyorsunuz. Ekstrede Grivna para biriminin tr karşılığını kesiyor.

| AMD Ryzen 7 7800X3D | MSI B650 Tomahawk | 32GBG.Skill Trident Z5 RGB DDR5-6000 CL36 | 1TB Samsung 980 Pro | 16GB Gigabyte RX 7800 XT Gaming OC | 750 Watt be quiet! Pure Power 12 M Modular 80+ Gold | Corsair iCue 4000X | DeepCool AK500 Zero Dark | 27" LG UltraGear 27GP850P-B |
  • HARBINGER kullanıcısına yanıt

Bu şekilde ne kadara gelmiş oldu?

Is bankası 1.751,86 TL ekstreye yansıtmış.

| AMD Ryzen 7 7800X3D | MSI B650 Tomahawk | 32GBG.Skill Trident Z5 RGB DDR5-6000 CL36 | 1TB Samsung 980 Pro | 16GB Gigabyte RX 7800 XT Gaming OC | 750 Watt be quiet! Pure Power 12 M Modular 80+ Gold | Corsair iCue 4000X | DeepCool AK500 Zero Dark | 27" LG UltraGear 27GP850P-B |
  • 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.