Şimdi Ara

iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1 (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.059
Cevap
238
Favori
680.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Onu denedim aslında ancak 5 sanki hiç yokmuş gibi komple internetten düşüyor o zaman. Evin iç odaları için de mecbur açık tutmak zorundayım o ayarı. Mümkünse kapatmadan sorunu çözmeyi isterim. Yadeyse yatak odamda wifi giderse geri bağlanmaz, eve gelince mobil veriyi kapatıyorum ulaşılmaz olurum bu durumda. İki ağ için de otomatik katıl açık, genelde 5 ghz'e bağlı olduğum için kopsa bile 5 ghz'e geri bağlanırdı, neden böyle oldu anlamadım. Ağ kanalını değiştirip deneyceğim dropları önlemek için. Ya da otomatik ayarını açıp iki ağı tek ağa düşüreceğim.

• IPSW yayınlandımı?

• Boşuna modemi kurcalamayın dostlar ben 17RC sürümündeydim 2.4 olan wifi ağım bazen kopuyordu, hücreselde kullanıyordum bi süre sonra kendisi otomatik geri bağlanıyordu wifiye. Sanırım 17.0 hatası bu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • azad_van A kullanıcısına yanıt
    evet

• Tinúviel kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam bende hala duruyor Kişiler ve Yerler

Ayrıca pil sağlığında herhangi bir düşme olmadı 15 aylık 13pm %95 hala. Bana 16.6'ya göre pil tüketimi anormal gelmedi aynı sanki. Ancak 85gb boş kullanbilir alan güncellemeden sonra 73GB'ye düştü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru1ns -- 19 Eylül 2023; 0:49:22 >
  • Siri kısmına bakabilen oldu mu? Bende hala hey siri mevcut. Sade siri yok.

• EyuphanKundakci kullanıcısına yanıt
    Sadece siri ingilizcede var

• TheBlondie kullanıcısına yanıt

Nerden indirecez

• azad_van A kullanıcısına yanıt
    ipsw.me
    redmondpie

• Telefonu dfu moda alıp yüklemeye başladım ancak uzunca bir süredir elma logosu ve altındaki yükleme barı en sonda takılı kaldı. Bu kadar bekletmesi normal mi? Önceden bu işlemi de birçok kez yaptım ve böyle uzun sürdüğünü hatırlamıyorum.

iOS 17  | ANA KONU l 17.6.1
  • Bu kişi kartları karşı tarafta nasıl gözükecek? Ayarlamama rağmen aradığımda gözükmüyor. Tek tek herkesin elle mi ayarlaması gerek? Otomatik gelmesi gerekmiyor mu?

• JuelzII kullanıcısına yanıt

bizde denedik olmadı, hatta arkadaş tam ekran fotoğraf yaptı airdrop ile paylaştı benimle ama beni arayınca sadece ufak fotosu çıkıyor

• Öncelikle bir geri bildirim yapayım. Benim işim biraz uzadı.

iPad Pro'nun ipsw dosyasını ipsw.me'den indirdim. DFU ile yükledim. Sorunsuz yüklendi, uygulamalarımı yükledim. Şarja taktım koydum kenara.

iPhone için redmondpie'den indirdiğim ipsw dosyası 7.81 GB idi. Yükledim. Yükleme sonrası merhaba ekranı geldi fakat yukarı kaydırınca ülke ve dil belirleme ekranı gelmeden direkt ingilizce yazı boyutu menüsünden kurulumu başlattı. iTunes'ta da altta telefonun içinde olanların kaç MB yer kapladığını gösteren bar var malum, bu barda 12 GB Diğer olarak görünen bir kısım var ki sanırım bu iOS'un kendisi ancak bunun dışında 520 küsür MB belge olduğu yazıyordu. Baktım olacak gibi değil (aklıma yatmadı ve saçma geldi) zaten DFU ile sıfırlanmış iken iTunes'a Geri Yükle dedim. Bu sefer telefonu tekrar tanıyıp 7.31 GB indirdi iOS 17'yi. Bu sefer düzgün bir şekilde dil ve ülke seçim ekranı ile açıldı. Kurulumu yaptım uygulamaları kurdum, şimdi de saati watchOS 10'a güncelliyorum. Ancak 1 saatim boşa gitti.

redmondpie'daki ipsw'nin olayı nedir bilmiyorum. Bölgeye özel olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 19 Eylül 2023; 2:17:10 >

• iPhone 15 lansman yapılırken 2 tane iPhone'u kafa kafaya değdirdiğinde sanki birbirlerini bulmasına yarayan bir şey gösterdiler böyle bir şey var mı eşiniz ile Avmye gittiniz telefonları birbirine dokunduğunuzda birbirinizin yerini gösteriyor gibi anladım var mı böyle birşey?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IOS 17 ile kestirmeler artık onay istemeden çalıştırılabiliyor. Gözümüz aydın :)

Vardığımda

Ayrıldığımda

E-posta

Wi-Fi

Bluetooth

• Temiz kurulum yapmak isteyen bu videodaki bütün adımların aynısını uygulayarak yapabilir.

Bence her ana güncellemede temiz kurulum şart.

iOS 17  | ANA KONU l 17.6.1Furkan PCyoutube
    iPhone iTunes Sıfırlama Rehberi // iPhone Sistem Verileri Temizleme Kesin Çözüm !!! iPhone iTunes üzerinden tamamen sıfırlayarak ios üzerindeki tüm hataları çözmeyi amaçladığım videoda başarılıda oldum. çoğu kişinin başına gelen ve silinmeyen sistem verileri kısmını temizleme amaçlı formatladım ve 65gb yakın bir alan açıldı. bu editi 2 gün sonra yapıyorum ve şu anda her şey kurulu ve 68gb boş alan mevcut tüm geri yükleme işlemleri bitti. Şarj sürem baya uzadı ve daha stabil çalışmaya başladı. alalı 1 sene oldu ve hiç formatlamamıştım. ve gerçekten çok farketti diyebilirim. özellikle uzun kullanan arkadaşların telefonun içinden formatladıklarını biliyorum ama o sadece içindeki yazılımı tekrar kurar içindeki yazılımda sistem verileri gibi bir hata varsa asla o sistem verileri kısmı silinmez burada videoda anlattığım gibi iTunes üzerinden sıfırlama yapılması gereklidir en sağlıklı ve güvenlisi bu işlemdir. iPhone parolasını unutursanız ne olur? Bu videoda parolasını unuttuğunuz iPhonelarıda açmanıza yardım edebilir. Ama iPhone da bul özelliği kapalı olması iCloud parolasını unutsanız bile iPhone kullanabilirsiniz fakat iCloud parolasını bilmiyor ve bul özelliği açıksa önermiyorum. Videoda anlamadığınız veya takıldığınız bir şey olursa yorumlarda sorabilirsiniz :) iTunes windows için indirme link: https://support.apple.com/tr-tr/HT210384 #iPhone #sıfırlama #rehberi iPhone a format nasıl atılır, iphone format atma, iphone format atma itunes iphone format atma 7 plus, iphone format atma fotoğraflar silinmeden, iphone sıfırlama, iphone sıfırlama nasıl yapılır, iphone sıfırlama itunes, iphone sıfırlama ve yeniden kurma, iphone sıfırlama bilgisayardan, iphone fabrika ayarlarına döndürme, ios sıfırlama, Telefon Format ve Fabrika Ayarlarına Döndürme, iPhone nasıl sıfırlanır, iphone format atma tuşlarla, iphone format atma şifre unuttum, iphone Yavaşlamalar, iphone her şeyi silmek için 2 adım, İPHONE FABRİKA AYARLARINA DÖNDÜRME, İPHONE SIFIRLAMA, İPHONE FORMAT ATMA, iPhone RESTORE, iPhone Komple Sıfırlama, iPhone Şifre Sıfırlama, Parola Kaldırma, Şifresi Unutulmuş iPhone, iPhone Restore İşlemi Nasıl Yapılır,
    https://www.youtube.com/watch?v=jbAj_aRP5KI

https://www.youtube.com/watch?v=jbAj_aRP5KI

• developer.84 kullanıcısına yanıt

SONUNDA

• developer.84 kullanıcısına yanıt
    Denedim hocam gayet iyi çalışıyor. Tek sorunu bildirim gönderiyor bildirimler kapanmıyor.

• Olumsuzturk kullanıcısına yanıt
    Şarja takıp uyudum açıkçası, sabah uyandığımda yüklemişti 😃

• ru1ns R kullanıcısına yanıt

Evden ayrıldığımda WiFi kapat, hücresel aç ve eve vardığımda tam tersi olacak şekilde ayarladım. Gayet güzel çalışıyor.

Airpods bile güncelleme almış. Artık aramaları iki tık ile bitiriyoruz. Daha iyi olmuş. Yanlışlıkla arama kapatabiliyordum, artık bu olmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.