< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi des0uza -- 16 Mart 2024; 12:19:23 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swaarthy -- 16 Mart 2024; 12:34:52 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
yazarken tuş sesinin birdenbire artması düzelmemiş tam tersi iyice artmış yok arkadaş bu appleda yazılımcı yok çoluk çocuk yazıyor bu iosları < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 16 Mart 2024; 15:30:28 > |
Bizdede aynı. İphone 11 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 16 Mart 2024; 20:5:48 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende öyle yapiyorum,1 defaya mahsus kapatip aciyorum her güncelleme sonrasi,o kadar yazilan buglarla karşilaşmadim ama şarji iciyor.Ama isinma olayida dikkatimi cekmedi değil güncellemr sonrasi isinmayi yaşar oldum.Belki fark eden yoktur ama ben yaşadim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iyi yalnız değilmişim, ben de güncellemeden sonra kapatıp açıyorum her seferinde fakat pil için değişen bişey yok, su gibi içiyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 17 Mart 2024; 5:20:49 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar rehbere son arananlar kısmından birini eklemeye çalıştığımda isim kısmına otomatik olarak numarayı yazıyor, bundan nasıl kurtulabilirim? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 17 Mart 2024; 11:58:9 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |