LG OLED G3 TV (2023) ANAKONU (18. sayfa)

-
-
Merhabalar, Burak Bey'e teşekkürler. Bugün ben de yardımları ve küçük bir karar dokunuşuyla 65" G3 aldım. Daha doğrusu hafta için gelecek ürünler için sıraya girdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efgan -- 20 Ağustos 2023; 6:32:23 > -
Efgan hocam hayırlı uğurlu olsun şimdiden güzel günlerde kullanın. -
Dün Burak Bey'den satın aldık 55 inç G3'ü. Sağ olsun elinden geleni yaptı. Yardımcı oldu. Haftaiçi evde olmadığımızdan dolayı cumartesi günü kurulumu yapılacak. Heyecanla bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iyi fiyatlar düşmeye basladi.dun gece vatan da 65g3 78000,55g3 ise 53bin liralari gördü.bekledigim gibi fiyatlar daha da düşer.cok sisirmislerdi.
edit:diger mesajlarimi sildim.konuyu dagitip biraz kaba konuşmuşum.indirimler icin gece 12 den sonra mm vatan gibi siteleri kontrol edin.Her zaman olmasada zaman zaman yapiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popturceyn -- 20 Ağustos 2023; 13:45:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
55” fiyatı çok iyiymiş. Daha da düşer İnşallah diyeceğim ama kur artacak gibi.
-
Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın. -
Borsa gibi diyorsun, açık indirim uygulaması mı var? Keşke ekran görüntüsü de alsaydın :)
-
valla tebrikler hocam, siz hangisini aldınız? bu arada yinede enayi gibi nitelemelere gerek yok, takip edenlere bilgili desek yeterli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efgan -- 20 Ağustos 2023; 13:22:41 > -
Hazır Opet kampanyası da devam ediyorken kaçırmayın arkadaşlar.
Hocam 53 bin değilde 63 bini gördü sanırım.
-
o gece 53 bindi hocam.dusurecekler mecburlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam, 53 bine düşmesi için yüzde 15’ten fazla düşmesi gerekiyor. Bir daha böyle bir şey olursa paylaşın lütfen.
-
-
Efgan hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın. -
Selamlar. Ekranı silmek için ne kullanıyorsunuz? Servis clear and cleaner köpük önerdi fakat satışta bulamadım internette.
Renkler Hic dogal degil ? Ten renkleri falan felaket acikcasi..Canli Mod da mi izliyorsunuz ?
Lg g3 55 ve Samsung s95c 55 fiyat alabilir miyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X