Bildirim
McDonald’s Uygulamasından Bedava Big Mac Menü 🎁 (60. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
iyi geceler forumdaşlar grup dışı ama elinde vodafone seyahat yanımda otobüs bileti kodu olan var mı uçmuş biletler sorayım bir dedim tesekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen sene bu oyunda bug olduğu yazılmış, hala var mı, varsa mesaj yoluyla paylaşmak isteyen olur mu?
-
bazı mağazalar churos 'u dandik yapıyor, ekmek kıvamında.
bazıları ise daha özenli yapıyor, kıtır kıtır oluyor, o daha güzel bence. orda pişme süresi önemli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bug ne?
Oyunun bizzat kendisi bug. Daha berbat bir oyun icat edilmedi.
bazı telefonlarda oynatma hızını yavaşlatma varmış 60 a alıp alıyorlar abdroıdde durdurarak benim ıphone 7 yavaşlatma da yok süre durmada ilk 300 puankken aldım rahat sonra çok zorladı tek tük alabiliyorum
25 saniye yapmışlar süreyi. 3. denemede alabildim.
-
Bugün Double Chesseburger menü : 130 TL ve Çıtır Tavuk Menü : 60 TL çıktı.
Menü indirimleri bence faydalı oluyor, Çıtır Tavuk'u aldım.
Aranızda yapmayan yoktur sanırım ama hala PaylaşKazan'dan MgNugget hediyesini almadıysanız kodum: 7Jpqm0ah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest_28373 -- 17 Ocak 2024; 0:10:25 > -
Eğer böyle hediye ürün olmasa da, indirimli menü verseler bile ben ara ara uğrarım.
Tüm kampanyalar biterse de ayda 1-2 kez ancak uğrayabileceğim gibi, umarım indirimli menüler oyun kisvesi altında devam eder.
-
Ödül ne kazanabilen var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oyun açılmamış henüz.
Ben oynadım kaybettim bile hocam :D
bende gözükmüyor
çıtır tavuk da doyurmazki, 2 tane belki.
bugün soğan halkası veya donut
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X