Puan aynı anda yükleniyorsa bir deneyeceğim bakalım puan vermezse iptal ederim artık. Edit; daha önce kampanyaya katılmıştım, kampanya şuan world mobilde görünmüyor ama alış verişe puan anında yattı. Daha önce katildiysaniz puan yatiyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fahrenhayt46 -- 26 Aralık 2023; 23:51:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yapıkredi Worldcard Kampanyalar (52. sayfa)

-
-
bu kampanyaya pttavm dahil miydi,ekran görüntüsü alan var mı acaba?
-
Alıntı
metni:Amazon.com.tr, Çiçeksepeti, Hepsiburada, N11, PttAvm, Trendyol, web site ve mobil uygulamalarından tek seferde yapacağınız her 10.000 TL ve üzeri alışverişinize 1.000 TL Worldpuan! fakat pttavm de sarıkız farklı postan geçiyor ona puan vermez.
-
ciceksepetinden işlem başarılı 1000 puan yattı. @fahrenhayt46 arkadaşın dediği gibi kampanya uygulamada gözükmese de daha önce katıldığınızdan eminseniz puan yatıyor hemen.
-
kampanya kalkmıs
ama katılıp katılamadıgmı hatırlamıyorum ne bicim kampanya bu ??
-
10.000 / 1.000 bittimi uygulamada görünmüyor ?
Katılmıştım daha önce ama tarihini unuttum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CallOfTheWild -- 27 Aralık 2023; 13:43:14 > -
katılmışsanız işlem yapabilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selamlar. Hepsiburadada sarıkız alarak işlem yapanlar oldu mu acaba ? Puan yansımasında bir sorun var mı?
-
google cacheden aldım
kampanya kodunu bulup
-
Şimdi sms attım katılımı sayar mı aceba. Cevap falan gelmedi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, 2 saat kadar önce müşteri temsilcisi ile görüştüm. Kampanyanın devam ettiğini söyledi. Sistemsel bir hata sebebi ile görünmüyor olabilir dedi.
-
mesajı doğru yazdınız mı arkadaşlara attığımıza anında dönüş geldi. kampayaya daha önce katıldınız diye.
-
-
ben az önce kullandım. HB puanı.
-
Hocam kk ile mi banka kartıyla mi kullandınız?
kredi kartı
-
Oraya da transfer yapmayı deniyorum yapmıyor marka puanını transfer
kampanya metninde sarı hariçtir demiyor, ykb pttavm de ayrı postan geçiriyordu bu alışverişleri.
en uygun fiyat şu an PTT de acaba alan var mı 1000 TL puan yüklendi mi?
-
10000-1000 kampanyası bende de görünmüyor ama katılmıştım daha önce
alışveriş yapsam sayılır mı yoksa düzelip ekranda görünmesini bekleyelim mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157651385
Şu mesajda daha önce katılım yaptığı için kampanya görülmeme olayından sonraki zamanda yaptığı alışverişten puan aldığını yazmış forum üyesi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X