< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yapıkredi Worldcard Kampanyalar (50. sayfa)

-
-
Evet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi akşamlar, konu içerisinde aradım bulamadım. 10000 TL alışverişe 1000 TL world puan kampanyası Amazon hediye kartı alımlarında da geçerli mi?
Diğer kampanyalarıyla aynı şartları onlarda geçerliydi, bunda da geçerli olmaması için bir sebep yok
-
Teşekkürler
Merhaba, acaba hangi ürünü aldınız?Sarılardan?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dm attim
Eko kart kullanıp 10000 e 1000 e ticaret puan yansıyan varmi
Bazı kampanyaları eko karti dahil etmiyorlar çünkü.
Kampanya şartlarını okuyun ya da harcama yaptıysanız da World Mobil' e girin ya kampanya sayacına ya da kazandıklarım içinde yer alan gelecek dönem puanlarınızı görmek için tıklayınız kısımından kontrol edinquote:
Orijinalden alıntı: kimliksiz41
Eko kart kullanıp 10000 e 1000 e ticaret puan yansıyan varmi
Bazı kampanyaları eko karti dahil etmiyorlar çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 24 Aralık 2023; 20:21:0 >
Bunu zaten biliyoruz 9 yıldır world kullanicisiyim. Müşteri temsilcisi gibi yazmışsınız...
Deneyip olumlu sonuç alan var mi . Soru açık Eko kart ile 10000 e 1000 olumlu mu.
Geçmiş kampanyalarda sıkıntı yaşadım çünkü . Artık eko karta üvey evlat muamelesi yapiliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimliksiz41 -- 24 Aralık 2023; 20:30:51 >
Yani?? O zaman kampanya şartlarını oku orada world eko dahil değildir yazmıyor ise kampanyaya dahildir demektir okuması zor olmasa gerek neyse amme hizmeti olsun world eko kartları kampanyaya dahilmişquote:
Orijinalden alıntı: kimliksiz41Bunu zaten biliyoruz 9 yıldır world kullanicisiyim. Müşteri temsilcisi gibi yazmışsınız...
Deneyip olumlu sonuç alan var mi . Soru açık Eko kart ile 10000 e 1000 olumlu mu.
Geçmiş kampanyalarda sıkıntı yaşadım çünkü . Artık eko karta üvey evlat muamelesi yapiliyor
Alisveris yapmadan konuşan birinin amme hizmeti gereksiz blok
Soruya insan gibi cevap verecek arkadaş aranıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimliksiz41 -- 24 Aralık 2023; 21:49:46 >
boşuna kendini yorma hocam. cevap verdiğin üyeyi zamanında bloklamışım :D
-
Okumaktan bile acizler hocam 😃 bilgilendiriyoruz müşteri hizmetleri gibi yazıyorsunuz diyor 😃 zaten şimdi bende blokladım hocamquote:
Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİMboşuna kendini yorma hocam. cevap verdiğin üyeyi zamanında bloklamışım :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 24 Aralık 2023; 20:36:2 >
soru açık hocam
, hemen bi 10binlik alışveriş yap, olumlu mu haber ver hocam. ikiletme beni ama
-
🤣quote:
Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİMsoru açık hocam
, hemen bi 10binlik alışveriş yap, olumlu mu haber ver hocam. ikiletme beni ama
Forumu amacı dışında kullananlar moderatore iletildi. Soru güncel
Olumlu hocam.
Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.
tüm kampanyalara hemen hemen eko kart dahildir.
Müşteri hizmetlerini arayıp eko kartıma bağlı bir GOLD kart istiyorum diyin eko kart acık kaldığı sürece aidatlı kartta size özel ücretsiz oluyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X