< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailma95 -- 9 Nisan 2023; 15:15:4 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
70Mai A500s Pro Plus Kamera Tarih Sıfırlama Sorunu

-
-
Park halinde şarjı bitip kapandığı için sıfırlıyor.
Şu aparattan alıp kamerayı sigorta kutusuna bağlarsanız hem sıfırlamamış olur hem de gelişmiş park modunuz olur.
https://www.hepsiburada.com/xiaomi-70mai-park-modu-kablosu-up02-a800a500sd07d08d05-p-HBCV00000RD2D5?magaza=ICE+ELEKTRON%c4%b0K&url_src=and-product-detail
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hocam peki bu işlem aküyü bitirmez mi ? Diyelim ki 3 gün aracı çalıştırmadım, ne olacak ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailma95 -- 10 Mart 2024; 20:34:34 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hiçbir şey olmaz hocam. Park modunda bununla bağlı iken normal video çekmiyor zaten saniye 1 görüntü alıyor ve onun da akü koruma modu var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Aynı sorunu yaşıyorum, çözebildiniz mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Asla kendisi gibi olmaya cesaret edemeyecekleri bir adamın ölüsüne, ömür boyu ve her gün tekrar tekrar yenilenler, "yaşayan ölüler"
"...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.” -
Merhaba,
Aynı sorun bende de aldıktan yaklaşık bir yıl sonra başladı. 3 aracımda da aynı set var. Bir tanesi araç stop ettikten sonra da bir süre çalışabiliyor ama diğer ikisinde direkt olarak kapanma gerçekleşiyor. Karşılaştırma yapabildiğim için tahminim cihaz içerisinde ki gömülü olan (Pc de bios pili diye geçer) pilin bitmesi. Servise götürmekten başka çare kalmadı.
_____________________________ İzmir Yamaç Paraşütü Okulu -
Merhaba,
Ne yaptınız sorunla ilgili, çözüldü mü?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Asla kendisi gibi olmaya cesaret edemeyecekleri bir adamın ölüsüne, ömür boyu ve her gün tekrar tekrar yenilenler, "yaşayan ölüler"
"...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.” -
Merhaba, benim cihazım daha 6 aylık aynı sorunu bende yaşıyorum. Ara ara Tarih ve saati yeniden ayarlamam gerekiyor. Nasıl bir çözüm buldunuz.
_____________________________ -
Kameraların içinde saat pili gibi bir pil oluyor normalde. Onu değiştirmek gerekebilir.
_____________________________ -
Şubat ayında a500s modeli aldım.Cakmakliktan bağladım.Tarih sıfırlama uyarısı veriyor. Guncelliyorum ertesi gün tekrar oluyor. Servisi aradım. Bazen depoda bekleyip satıldığı için pilinde sorun olabileceği iletildi. Gönderdim pilinde ölçüm yapıldığı sorun olmadığı raporlanmis.Arac sifir olduğu için sadece cakmakliktan kullanabiliyoruz. Araç garantisi için Park modu baglayamiyorum. Yazılımsal bir sorun olabilir mi. Çözüm bulan var mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X