|
Aynı soruyu bende mt ye sormuştum mesai bitimine kadar sorun olmayacağını teslimatın yapılabileceğini yazmıştı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

2 Mobil
|
Aynı soruyu bende mt ye sormuştum mesai bitimine kadar sorun olmayacağını teslimatın yapılabileceğini yazmıştı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
rizzline'lar pek orjinal durmuyor. bana göre. amazon da gafatt lar var hoşuma gidiyordu. yurtdışı diye uğraşmadım. fatura işleri de problem olacaktı. GAFAT Tesla Model Y 2023 2022 2021 Paspaslar, Tesla OEM Orijinal Model Y Paspaslar TPE All-Weather Kauçuk Paspaslar, 3D Tarama Yüksek Kenar 5-7 cm, Kaymaz Çiviler https://www.amazon.com.tr/GAFAT-Tesla-Model-2022-2021/dp/B09SWFCTFQTparts'tan aldım. gafat'a benzer model olarak. Biraz ince ve sert gibi ama, kalıbı falan bayağı iyi. tparts.com.tr video'su da var. %15 indirim kodunuz: sekizsilindir
Alışveriş adresi: www.tparts.com.tr
Geçtiğimiz haftalarda Tesla'mın dışını mat inci efekt folyo ile kaplamıştık. Ancak folyonun rengi Tesla Model Y Long Range aracın jant kapaklarına uymamıştı. Bunun için farklı alternatifler mevcut ve bu uyumsuz kapaklardan kurtulma vakti geldi. İlk olarak bu seçimi yapacağız.
Ancak sadece jant kapağı değil, çok farklı aksesuarlar Tesla Model Y için Tparts.com.tr'de satılıyor ve 30 civarı bu aksesuar seçeneklerinin arasından seçimler yapacağız. Tüm detaylarını da sizlere göstereceğiz. Umarız videomuzu da beğenirsiniz. İyi seyirler. https://www.youtube.com/watch?v=NtGl1ufhNYk&pp=ygUOc2VraXogc2lsaW5kaXI%3D |
| _____________________________ |
|
mavi adaptör. serviste falan var veya gelecek dediler ama sormadım. Mail atabilirsiniz. Yurtdışı tesla shop'a biri giderse alabilir, yanında getirir. yada sahibinden.com'da satan elemanlar var. onlardan alınır. 3500'e vardı geçen. Yada. evse'den alırsınız. Çakma adaptör. kargoyla gönderiyor. 60 dolara. birkaç sayfa önceye gidin göreceksiniz. lenduhocafer adlı kullanıcı bayağı açıklamış. Eğer işyeri sizinse mavi adaptör yerine wallbox alın geçin. tesla'dan 21 bin tl'ye. gene servise mail atın. onlardan temin edebilirsiniz. gider direkt takarsınız. kablo topla, sar uğraşmazsınız. uğraşırım ben derseniz, wall box 11 kw basacak. mavi adaptör ile 7.5kw'lara kadar basabilirsiniz. Mavi adaptör ile daha ucuza çözersiniz aslında. 8-10 saatte her türlü doldurur atar bataryayı. Uygulama içinse, plugshare fena değil. lixhium var. BUnları ben pek kullanmıyorum. Direkt zes, enyakıt, trugo'nun falan uygulamasına girip bakıyorum. Diğerleri kullanıcıların eklediği istasyonlar. Yani randevu için falan enerjicinin kendi uygulaması daha mantıklı. Gene indirin bulunsun. |
|
Teşekkürler bilgilendirmeler için. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
evseadapters dan verdıgım mavi adaptör ulaştı fakat Gümrük Vergisi 822.6 ₺ tl gozukuyor bu neye gore hesaplanıyor 60 dolarlık urunun nasıl bu kadar vergısı cıkar ? zaten orjınal olmayan urun 2900 tl e gelıyor bu durumda sacma sapan bır sey oldu bırde bunu onlıne falan odememız mı gerekıyor teslım etmeleri için ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myway20 -- 29 Eylül 2023; 20:0:11 > |
|
|
|
Link açılmıyor hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|