Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2824. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: bayatbayat , ohayyam
2 Kayıtlı Üye ve 15 Misafir (3 Mobil) - 14 Masaüstü3 Mobil
5 sn
56.493
Cevap
1.388
Favori
3.840.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
104 oy
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 28212822282328242825
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son güncellemeden sonra aracın elektrik tüketimi %15 gibi arttı . legacy long range için konusyorum. sizlerde de aynı şey mi oldu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

soğuktan olmasın.

Benim de tüketim biraz arttı ama benimki soğuktan. Sabah oğlumu ıokula bırakırken sıcaklık 1 derece idi. İst anadolu yakası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Selamlar,

Michelin Cross Climate 3 Sport. Kullanicilari cok memnun. Ben de buna gecicem en kisa zamanda. 20k oldu. Iki kez rotasyonda yaptirdim.  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

cross climate3 sport her açıdan süper bi lastik özellikle ıslak zeminde, ayrıca hava degişikliklerinden asırı etkilenmiyor, menzil kaybıda olmadı, sessiz, aracın sürüş dinamiği çok degişti, kasım 1 den nisan 15 e kadar cc3s kullanırım, diğer aylarda yaz lastiği

Orijinalden alıntı: wwtr

Ben de merakla 4 mevsim deneyenlerin yorumlarını bekliyorum, daha önce de yazdım Hankook gelen lastikler maalesef memnun değilim.
    Merhaba Teslada dört mevsim lastikden memnun kalmazsınız ne ftenlemesi iyi olacak nede kışın karda buzda tutunması yani her şeyi yarım yapacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • The.Attorney T kullanıcısına yanıt
    Aracın kendi bilgisayrında servis ekranında rotasyon tavsiyesi yazıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 15k km de bir.

Bilgi için teşekkürler. Aracımın üzerinde gelen lastikler Continental marka ve şu ana kadar 15 bin km kullanıldı. Çoğumuz aracını bozuk yollarda kullanmıyordur. Bu nedenle ben de rotasyon yapmadan en az 40 bin km kullanabileceğimi düşünüyorum.

• Benim diğer aracım XC40ta 235 55 18 Michelin cross climate 2 ler var. Yazın muhteşem en az bir ultra yüksek performans lastiği kara iyi. Islakta da çok iyi ama karda buzda yaz lastiğinden farkı yok. Geçen sene bizim oraya az kar yağdı ama bayağı tutuş sorunu yaşadık.

• Bir şey soracağım. Geçen sene Serencebey yokuşuna parketmiştim. Öndeki araba yeni model bir araba idi ama yokuş kalkış sistemi yok muydu ya da sürücü mü beceriksizdi. Kaydırıp bizim ön tarafa vurmuş. Plakalık kırılmış plaka yamulmuş ama ciddi bir şey yok. Şimdi plaka düştü düşecek. Teslaya sorsam bana tesla.com logolu ön plakalık verirler mi ? satarlar mı ? Kime sormalıyım? Servise gidecek varsa (Tuzla) benim için bir sorabilir mi ?

Bir haftalık Selanik, Kavala, İskeçe ve Dedeağaç seyahatimi tamamladım ve şarj vs konusunda detaylı bir paylaşım yapmak istiyorum lakin hemen belirtmek ve uyarmak istediğim bir konu var ki benim başıma geldi sizin başınıza gelmesini istemem.

Şayet yılda birden çok Yunanistan seyahati yapacak iseniz takdir sizin ama benim gibi bir daha gidip gitmeyeceğiniz belli değil ise InCharge Şarj firmasını sadece GUEST yani MİSAFİR seçeneği ile kullanın ve ASLA siz orda iken epostası gelmeyen ama yurda geldiğiniz de aktivasyon epostası gelen uygulamadan AKTİVASYONU TIKLAMAYIN!

Kredi kartımı, normalde internet alışverişine ve mail order a sadece kullanacağım zaman açardım ama sanırım basiretim bağlandı ve kapatmamıştım.

Incharge dan gelen aktivasyon epostasında herhangi bir yıllık abonelik ücreti de çekileceği yazmadığı için linke tıkladım ve kartımdan direkt 25 euro çekti!

Kendileri ile 3-4 yazışma yaptım ve bu alınan bedelin yıllık abonelik bedeli olduğu, Incharge ürünlerinde %10 indirim, şarj noktalarında vs de indirim olduğu anlatıldı ama isteğim dışında, bir daha gidip gitmeyeceğim bir yerde neden böyle bir abonelik alayım diye de kendilerine anlatsam da maalesef iade edemeyiz denildi ve ben de bankama harcama itirazında bulundum ki zaten 9 Aralık'ta döndüm bu işlem 13 Aralık'ta yapıldı.

Bugüne kadar Yunanistan'da kullandığım diğer şarj markaları ve ülkemizde ki şarj markaların da böyle böyle bir şey yaşamamış iken bu da bana bir tecrübe oldu.

Özetle, Yunanistan'a sürekli gidip gelmiyor iseniz, Incharge Şarj markasının mobil uygulamasını yükleyip MİSAFİR olarak aracınızı şarj edin ama asla üyelik aktivasyonunu yapmayın derim naçizane bir tavsiye olarak.

Bu arada garip bir şekilde Incharge sisteminde araç tanımlama kısmında Tesla Model Y Juniper SR Premium bile yoktu onu da ben bilgilendirerek eklettim, çok şükür onu başardılar!

Saygılarımla...

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 17 Aralık 2025; 16:14:44 >

• berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Selam, çok teşekkürler.

Hankook Ventus S1 evo3 ev kullandigim en kotu lastik diyebilirim... Yazin bile hafif yuklendiginizde kic atiyor araba, islak zeminde zaten arkayi birakiyor direkt... Kis icin Continental Wintercontact 8 S'e gectim...

Rot - Balans yaptırmıştım hiç bir şikayetim yok iken haziran gibi uzun yola gitmeden önce ve kaydırma vs de düzelmişti ama ilginç olan Tesla T2 en üst yeni lastiğe verilen onaylı bir lastik sanırım sadece Amerika veya kaymak asfalt için bir lastik ki

bizde genelde şikayet edilen bir lastik oldu.

Kış için ben de yine Tesla onaylı Goodyear Ultragrip Performance+ T0 taktım kış için ve kar deneyimim olmadı ama Yunanistan seyahatimde 1788 km lik bir yolda aşırı yağışta bile araç yumuşacık, sessiz, frenleme ve yol tutuş ile aşırı memnun etti beni.

Saygılarımla...

Lastikleri tek başına suçlamak biraz haksızlık gibi geliyor bana. 200 küsür beygiri arkadan itişli (RWD) bir Tesla’ya verirseniz, lastik ne olursa olsun gaza yüklenince kıç atması çok da sürpriz olmaz. Özellikle ani tork ve elektrikli karakteri düşününce mesele sadece lastik değil, aracın yapısı ve kullanım şekliyle de ilgili...

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.