< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Resident Evil 4 Remake Türkçe Yama | Elysium Çeviri (7. sayfa)

-
-
Valla diğer arkadaşın sorununu bilmem ama bendeki sorun bu. bıraktığınız siteye gidiyorum ,girişte yaptım ama "indir" e tıkalayınca beni sadece ana sayfaya atıyor bir türlü indiremiyorum .bir şeyi mi atlıyorum
elysium çeviri
Resident Evil 4 Remake Türkçe Yama | Elysium Çevirihttps://elysiumceviri.com/turkce-yamalar/resident-evil-4-remake-turkce-yama -
Merhabalar,
Mümkünse benimle Discord ya da e-posta adresimiz üzerinden iletişime geçebilir misiniz? Detaylı olarak hesap oluşturduktan sonra ne yaptığınızı anlatırsanız sevinirim.
Discord kullanıcı adım: mxyth.
E-posta adresimiz: elysiumceviri@gmail.com
-
yama ücretsiz denmiş ama indirme linki yok. indirmek için token alın vs deniyor. özetle ücretsiz değil bilginize.
-
-
Arkadaşlar bilmediğim için soruyorum gamepass pc deki oyunlara türkçe yama oluyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, Discord sunucumuza gelirseniz yardımcı olabilirim.
-
Bazılarına oluyor bazılarına olmuyor. Resident Evil serilerine olmuyor diye biliyorum. Şu an onu güncellemekle de uğraşıyoruz aynı zamanda.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X