< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Valla diğer arkadaşın sorununu bilmem ama bendeki sorun bu. bıraktığınız siteye gidiyorum ,girişte yaptım ama "indir" e tıkalayınca beni sadece ana sayfaya atıyor bir türlü indiremiyorum .bir şeyi mi atlıyorum Resident Evil 4 Remake Türkçe Yama | Elysium Çeviri https://elysiumceviri.com/turkce-yamalar/resident-evil-4-remake-turkce-yama |
|
Merhabalar, Mümkünse benimle Discord ya da e-posta adresimiz üzerinden iletişime geçebilir misiniz? Detaylı olarak hesap oluşturduktan sonra ne yaptığınızı anlatırsanız sevinirim. Discord kullanıcı adım: mxyth. E-posta adresimiz: elysiumceviri@gmail.com |
|
yama ücretsiz denmiş ama indirme linki yok. indirmek için token alın vs deniyor. özetle ücretsiz değil bilginize. |
| _____________________________ |
|
Yama ücretsiz değil, token alıp indirebiliyorsunuz. hadi onu da geçtim yamayı aldım belirtilen adımları uyguladım ancak yama çalışmıyor. aşağıdaki hatayı verip oyunu açıyor, yamak yükleme adımlarında aşağıdaki seçeneği paylaşıyor ama böyle bir giriş ekranı çıkmıyor.
![]() Nedir bunun çözümü yardımcı olur musunuz |
|
|
Bazılarına oluyor bazılarına olmuyor. Resident Evil serilerine olmuyor diye biliyorum. Şu an onu güncellemekle de uğraşıyoruz aynı zamanda. |
|
bedava olanı yok mu |
|