Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (359. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Hicks , hako7445 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.175
Cevap
146
Favori
285.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende dayanamayıp bugün alarak aranıza katıldım. :) Alışmaya çalışıyorum. S25 ultrayı verip bunu aldım. Umarım pişman olmam. Şu an tek yadırgadığım ön ekranın biraz ufak olması. Onun dışında güzel cihaz. Kullandıkça daha da alışırım herhalde.

Bir de bu samsungun orijinal kılıfından aldım. İçinden 2 tane de anti reflective film çıkıyor.

Herkese fold cihazları ile keyifli kullanımlar.

SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Sert-aç kullanıcısına yanıt
    Z fold 7 serisinde 360 yapmıyorlar hocam. Sürekli yaptırdığım yer sadece arka kısmına yaptı. Ama iPhone serilerine 360 oluyor.

Evet ön ve iç ekrandaki kameralar 10mp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fold 5 ekranı durduk yere gitti. Katlanır telefon pişmanlık sanırım. 2 senedir severek kullanıyordum o kadar gözüm gibi baktım. Düşme vs olmadı ama durduk yere siyah nokta çıktı tam katlama noktasında sonra hem yataya, hem dikeye çizgi attı.

Nasıl çözebilirim bunu? Değişim maliyeti çok yüksek diye biliyorum. Tavsiyelere açığım.

SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU]

• FastegL F kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun.

Değişimden başka yolu yok hocam, fiziksel sorun sonuçta bu. O siyah noktanın orada bir menteşe elemanı var mı acaba ekran altında? Katlanma yerinin tam kenarı. Direk gücü ileten katmanda hasar oluşmuş. Hem yatay hem dikey hatları kesmiş. Arkadaşın Fold 4 katlanmayan yerde bir siyah nokta vardı ama uzun süre öyle kullandı, çizgilenme falan yapmadı.

Değişime giderseniz bataryaları da değişiştirin derim, bir kez açıldığında tam yapılsın. Ya da cihazı geri alım kampanyalarında değerlendirin diyeceğim iç ekran öyle iken çok düşük fiyat verirler. Ancak yeni cihaza geçilmiş olur bari.

Ne yazık ki ekrana bir şey olmadan pişman olmuyoruz ama katlanırlarda bu risk hep var ve muhtemelen de hep olacak. Kapatmam gerekmediği sürece ekranı açık tutuyorum ki malzemede fazla katlanma stresi birikmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 26 Ekim 2025; 15:39:26 >

hocam zaten 4-5 ay önce garantiden jelatini yenilettim. Herkeste yaptığı gibi hava yapmıştı. O zaman bataryayı da yenilediler garantiden. Pil sıfırlandı yani. Sonra dün akşam baktım siyah bir nokta var. Başta toz sandım dokundum bir baktım çizgi attı dokunmamla. Dikey çizgi çok problem değil. Çok ince ve çok belli olmuyor. Ama yatay çizgi full parlak gibi. Gece resmen gözümü ağrıtıyor. Karanlıkta ekran ışığını kıssam bile orası fener gibi parlıyor. Siyah olsa bu kadar dert etmezdim. Böyle kullanacağım derdim.

Telefondan soğudum valla kılıfı falan da çıkardım. Madem bu hale geldi tadını çıkarayım dedim :)

Fold 5 kullanırken menteşeye denk gelen kısımda bir kabarma olmuştu ufacık. Sonra geçti kendisi. Muhtemelen içeri toz falan girip kabarıklık yapmıştı. Ben de ilerlerse falan diye düşünüp cihazı verip Fold 6'ya geçiş yaptım. Fold 6'da bir sorun yok. Ancak menteşe kenarında fiber yok bunda da, içeri toz doluyor olabilir biraz fazla.

Siyah noktanın olduğu yerde ekranın iletim hatları kısa devre yapmış, oradaki piksellere sürekli elektrik gittiği için sürekli parlak şekilde yanıyorlar.

Garantisi var mı acaba daha? O değerlendirilebilir belki, bir şeyler önerirler mi bilmem.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Hicks kullanıcısına yanıt

çok oralı olacaklarını sanmıyorum hocam. 4-5 ay geçti üstünden. O zaman garanti dahilinde yapılmıştı. Şimdi artık garantisi de yok. Fold 7'ye geçmeyi düşünüyordum ama bu olay beni katlanır işinden soğuttu. Yıllardır burada katlanır savundum ama darbesiz gitmesi çok koydu. Telefonu da çok temiz kullandım. 3310'dan beri bir fiil telefon kullanan insanım. 5-6 sene kullandığım cihazlar bile oldu. Hiçbir telefonu bozmadım. İlk defa bir telefonum bozuldu. Katlanır biraz şans işi gerçekten. Garanti bittikten sonra el elde baş başta kalıyorsunuz. Düşünce her telefon gidebilir ama düşme olmadan beni bu duruma düşürmesi hoş olmadı.

Muhtemelen en az 20k ücret çıkaracaklar. İkinci el piyasası zaten ölü. Sağlam olsa bile samsung değişim kampanyalarında kendi bile öldürüyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • ByTKN B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Siz de güle güle kullanın. :)

• Benim telefonumda sorun var bence... hele hele video cektim anlatamam rezilligi. Internette videolar goruyorum mukemmel cekimler, sehir isiklari filan falan... bende siyah yerler gri cikiyor ve kumlu... benim telefonda sorun var sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.