Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.941
Cevap
128
Favori
197.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
46. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Farklı ürünleri kullanmayı denemeyi çok seviyorum; Amazon'da ön sipariş için 6 taksit olanağı aşırı seksi cazibeli bir avantaj sağlıyor, ayrıca Amazon'dan da yüksek tutarlı ürün satın alasım var, S25 Ultra'yı kardeşime devredebilirsem Fold7 satın alarak hata yapmış olur muyum sizce? Açılan iç ekranın iki farklı tarafında farklı uygulamalar açılabilmesi şahane bir özellik...

Bir yerde okumuştum birçok markada Fold Flip serisi için "Macera yaşatır" deniliyor, katlanma yeri sorun çıkarıyormuş ve garanti kapsamına almıyorlarmış, ekonomi kötüye gitmeden elimde iyi cihaz bulundurmak istiyorum...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • samsung.com.tr siparişlerinde iyzico cüzdanıyla ödemede %5 iade nasıl işliyor; ne kadar sürede yatıyor, sadece iyzico ödemelerinde mi geçerli vs. gibi, benim bilgim pek yok, bilgisi olan var mı? yanıtlayabilecek olan arkadaşalara şimdiden teşekkür ederim.

• Prfssr kullanıcısına yanıt

fotoğraftaki telefon, bir mağazadaki demo telefonu. kutudan böyle çıktığını düşünmüyorum. sanki ana ekranın bulunduğu tarafı özellikle ve güçlü bir şekilde bükmeye çalışıp başarılı olmuşlar gibi görünüyor.

• lazzeus kullanıcısına yanıt
    Bazıları da böyle yorum yapmış ama 1 günlük cihazlar bunlar. Eğmeye çalışan olmuş olabilir belki, evet, ama olanların hepsi aynı tarafta, aynı yerden eğik.

Tabii telefonun zayıf mukavemete sahip yeri orasıyla, eğmeye çalışan herkes oradan büker, o da var.

• Fold 7, Fold 6 gibi her açıda sabit kalmıyor bu arada. Belirli açıdan sonra yay varmış gibi kapanıyor.

Oppo Honor vs de böyleymiş. Muhtemelen inceliği sağlayabilmek için hinge sistemini değiştirdiler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Daha önce bahsedildi mi göremedim - Fold 7'de de S24U ve S25U'da olduğu gibi Yansıma Önleyici Ekranlar mı kullanılmış ?

• Arkadaşlar ileride ürün fiyatının 85 90 bandına gerileme ihtimali var mı eylül ayını beklemeyi düşünüyorum ne önerirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Burada hala fold 6 var rafta. Bir kaç gün içinde gelir dediler. Telefon numarası bıraktım haber verecekler...

SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU]

Ayrıca bu kekolar bile 5G kullanıyor artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• imtr kullanıcısına yanıt
    Hayır, kullanılmamış. Keşke aynı yapsalardı ekranı.

• Aralık Ayında, Samsung'un Üçe Katlanabilir Modelinin de Tanıtılabilme İhtimali Varmış. SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] 

• silversmith S kullanıcısına yanıt
    Note 10 Plus kalemli en güzel cihazlardan birisiydi. Fold serisine note10+ dan geçtim. Fold 3 kalemi çok güzeldi. Diğer fold kalemleri kürdan gibi.

• Sabah bahsettiğim telefoncu

• YD kaç para acaba katırcılarda?

• Şeytan baya dürttü fold 7 ekranı görünce s25 ultra ile devam demeye karar verdim

• Bugün MediaMarkt'ta Fold 7'yi inceleme fırsatı buldum. Güzel olmuş, hafifliği ile. Ancak ön ekran yine dar geldiği için bir süre bekleme kararı verip Amazon siparişini iptal ettim. ön ekran biraz daha geniş olsa iptal etmeyecektim ama o dar ekrana alışmam çok zamanımı alır.

• macorono34 kullanıcısına yanıt

İph15pm den zfold6 ya geçmiştim alışmam 1 hafta aldı. Öncesinde de hep ultra kullandım. İç ekranın zehrini tattıktan sonra artık düz telefon kullanabileceğimi sanmıyorum

• Machine Wizard kullanıcısına yanıt
    Aslında tek sevmediğim taraf, ön ekranın biraz dar olması. Biraz daha zaman geçsin, insanlar kullansın, sonra tekrar bakacagim. Özellikle şu ısınma olayları falan çok merak ediyorum. Sonuçta 100 bin lira vereceğiz, hemen atlamak doğru olmaz gibi geldi cihazı görünce.

Hangi Media mark'ta vardi? Ben daha teshir de göremedim.

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    Maltepe Park MediaMarkt'ta inceledim.

Dibimdeymiş yarin gidip bakayım teşekkür ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.