Şimdi Ara

çağrı | YKS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
4
Favori
2.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • halihazırda 11. sınıf olan bir öğrenciyim. burada genel olarak günlük çalışmalarımı ve durumumu paylaşmayı planlıyorum. herkese iyi forumlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

açıkçası şu anlık bilkent yahut boğaziçinde fizik okumayı hedefliyorum ki bu üniler için ilk 5000 dolaylarında bir sıralama yapmam gerekiyor. ilerleyen zamanlarda bölüm hedefim değişir mi bilmiyorum ama muhtemelen okumak isteyebileceğim tüm bölümler için bu civarda bir sıralama yapmam gerekecek bu yüzden çalışmaya devam.

bugün ilk tyt denememi attım. özdebirin eski bir denemesiydi o yüzden bu 165dk derecesinde zorlukta hazırlanmamıştır diyip 135 dakikada çözdüm ve total 72 net geldi. ders bazında sınavı analiz edecek olursam,

türkçe, neredeyse tüm yazım kuralı sorularını boş bıraktım ama paragraf bakımından fena bir sınav değildi. şu an 11 konularına çalışmaktan dil bilgisine vaktim yok ama yazın bu kısmı halledeceğimi düşünüyorum.

fen, dokuzuncu sınıfta tamamen online olduğumuz için dersleri hiç takip etmemiştim o yüzden tyt fenim çok eksik. ama şu anlık tyt fene de 11 konularından zamanım kalmıyor o yüzden onu da yaza sarkıtmak durumunda kalacak gibiyim

sosyal, sosyalde en büyük eksiğim coğrafya ama onu da bi ara hallederim çok aciliyeti yok şimdilik

mat, en büyük sıkıntı geometri oldu. son 6 soruya 10 dakikam falan kalmış olmasına rağmen kalakaldım anca 2 soru işaretleyebildim.

2. dönen muhtemelen tyt adına yapacağım tek çalışma ara ara paragraf çözmek ve 345 soru bankasını bitirmek olacak. tytye daha fazla vakit ayırabilmeyi isterdim ama akıl danıştığım herkes 11 aytsinin çok önemli olduğunu ve sıkı tutmam gerektiğini söyledi. o yüzden bu dönem ayt devam edip yaz tatilinin yaklaşık 2 ayı tyt basmayı düşünüyorum. uzun lafın kısası şimdilik parabolden devam.

• iyi çalışmalar dilerim netlerimiz benzer

Okulda tüm gün boş vakitlerde sayı problemi çözdüm. 345 tyt yakında bitecek bu gidişle. eve geldiğimde ise görkem hocadan molarite sonuna kadar bitirdim. kimya konularında biraz geri düşmüşüm o yüzden yarını da kimyaya ayırarak çözeltileri sağlam bi şekilde bitirmeyi planlıyorum. okulda ise büyük ihtimalle tyt mat yahut biyoloji basarım gibi.

bugün biyoloji + fizik bastım. biyoloji aktı 2 3 saat aralıksız çalıştım. fiziğe geçince ise bi tıkandım hem konu zor geldi hem de evde misafir vardı dolayısıyla masa başında oturup uğraşsam da o kadar verim alamadım gece olduğu için kütüphaneye gitme şansım da yoktu. yarın bunun acısını çıkarmayı umuyorum.

fizik çalışamayışıma dellenip masaya oturdum ve 2 saat kafayı kaldırmadan fizik çalıştım. momentum yarılandı sayılır

tüm gün parabol çalıştım. konuya yeterince aşina olmadığımdan 10 soruluk testler bile neredeyse yarım saatimi aldı ama biraz debelenerek de olsa orijinaldeki ösym testleri dahil tüm parabol testlerini temizledim. sadece tek çift fonksiyon testleri kaldı onları da derste işlediğimizde aradan çıkarırım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

sindirim sistemi konu olarak bitti ama kimyasal sindirim kısmındaki enzim cart curt hala tam olarak kafama girmedi o yüzden cumartesi dr biyo videolarını izleyip konunun üzerinden bir daha geçmeyi ve test kitaplarından sindirimi temizlemeyi düşünüyorum. biyo bloğum bittikten sonra fiziğe geçtim ama açıkçası pek verim alamadım yarın akşamı tamamen fiziğe ayırıp artık momentumu noktalamak istiyorum yoksa başıma bela olacak gibi.

momentumu ve patlamaları hem konu olarak hem soru olarak çaptan bitirdim. geriye sadece ünite sonu seri testleri kaldı onları da bir ara temizleyip endemiğin soru bankasına geçeceğim. onun haricinde tyt mat çalıştım önce eyüpb'nin birkaç videosunu izleyip ardından 345'in oran orantı sorularını bitirdim. yarın büyük ihtimalle kimya+biyoloji bascam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizisyen -- 25 Şubat 2023; 1:33:51 >
  • 25 şubat 2023

kötü bir gündü biyolojide sindirim sisteminin dr biyo videolarını izleyip palmedeki sorularını bitirdim sonra kimya çalışmayı denedim ama gerçekten 9 10 eksiklerimden dolayı kimya asla kafama girmiyor en yakın boşluğumda tyt kimyayı baştan sona bitireceğim bu temel eksikliği 11 konularını da oturtmama engel oluyor.

bugün dershanede arkadaşlarla 345in bir denemesini çözdük ve adeta yamuldum 64 net geldi ve sanırım en düşük türkçe netimi bu sınavda yaptım. sınavın genel olarak kötü geçmesinin sebebi direkt sınav başı türkçede patlamamın ardından sınavı kötü yönetmemdi. bundan sonra her gün 40 soru türkçe araya atmayı planlıyorum. sınav harici ufak bi parabol, tyt mat yapamadığım soru analizi ve türkçe çalışmam oldu ama yine pek fazla çalışamadım.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.