Şimdi Ara

Sıvı soğutma radyatörü öne takılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba elimde phanteks p500a var. Corsair h170i elite capellix 420mm almayı düşünüyorum ama kasamın üstü 360mm ön kısmı 420mm destekliyor. Radyatör ön kısma koysam ömrü daha çabuk mu biter.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

MSI Z170A Gaming M7 - İntel i7 6700K - Corsair H110i Extreme Performance - Kingston Hyperx Fury DDR4 2133 8x2 GB - Dark N10 - Asus GTX 1080 -Evga Supernova GS 650W Gold Eco Mode - Samsung 750 EVO 250 GB

Sulhta merhamet ordusu, harpte korku veren bir ölüm ordusu! Bu benim haritam! Bu benim rüyam! &amp;amp;#39;ABDÜLHAMİD HAN&amp;amp;#39;

• Ömür ile alakası yok .Aslolan. pompanın hava emmemesi . O nedenle genelde üste montaj tercih edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 6 Ocak 2023; 22:27:16 >

Diğer türlü yapacaksan öne takacaksan eğer üste fan alıp içeri üflesin radyatörün fanları da önden dışarı verecek şekilde yapman gerekli bence. Ters düzen yani. Tabi mantıklı mı emin değilim :)

İşlemci: AMD Ryzen™ 7 7800X3D Ekran Kartı: EVGA RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING Monitör: ASUS ROG Strix XG259QN 380 Hz Monitor Anakart: MSI B650 GAMING PLUS WIFI Ram: Corsair Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 32 GB Kasa: CORSAIR 4000D AIRFLOW (ORIGIN ID: AltrnOgluTARKAN)
  • Hepinize teşekkür ederim o zaman 420mm almıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    MSI Z170A Gaming M7 - İntel i7 6700K - Corsair H110i Extreme Performance - Kingston Hyperx Fury DDR4 2133 8x2 GB - Dark N10 - Asus GTX 1080 -Evga Supernova GS 650W Gold Eco Mode - Samsung 750 EVO 250 GB

Sulhta merhamet ordusu, harpte korku veren bir ölüm ordusu! Bu benim haritam! Bu benim rüyam! &amp;amp;#39;ABDÜLHAMİD HAN&amp;amp;#39;

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.