Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (361. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: rectory23 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.023
Cevap
726
Favori
1.096.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ev adresi ve e posta adresini rastgele yazmaları çok da sorun değil ama imza önemli hocam müşterinin kendi imzası olmadan nasıl hattı taşıyabiliyorlar? Kimliğizin fotoğrafını da çekmeleri gerekirdi artık kimlik fotokopisi kabul edilmiyor diye biliyorum ben.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • phoenix3434 kullanıcısına yanıt
    Kimlik fotoğrafı çekildi hocam, telefon ile çekti mağaza da ki eleman.

Belki oradan imza göründüğü için de kabul görmüş olabilir imzam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 26 şubatta tahahüt bitiyor o gunmu aramalıyım yoksa 27 şubatta ararsam yeni fiyatı kabul etmiş olurmuyum uygulamada kaç tl olacağı yazmıyor tahaahüt yapmadıgım için

• Anladım hocam dediğiniz gibi kimlikte imzanız olduğu için istememiş olabilirler ama benim işlem yaptığım Vodafone bayisi imza istemişti. Şuan faturasızdayım tam 1 ay olmadı hiçbir faturalı teklif yok şuanda hocam. 10 GB 147 TL'lik bir tarife var şuanda Vodafone'da. Şimdi git gel yapmam paketim var ama farzedelim buna benzer bir kampanya yine sundu Vodafone. Bu durumda git gel yaparak bu tarifelerden birine geçebiliyor muyum? Vodafone bölgemde iyi pahalı tarife sunmadığı sürece farklı operatöre geçiş yapmayı düşünmüyorum.

• fast-man F kullanıcısına yanıt
    25-26 Şubat gibi arayın bence hocam.

Git gel ile istediğiniz tarifeye geçiş yapabilirsiniz hocam, dediğiniz gibi bir kampanya olması durumunda.

• Vodafone Türk Telekom’un yaptığı kampanya dan sonra 60 GB’ı 324₺’den vermeye başladı, son geçiş tarihi 5 Mart!

https://forum.donanimhaber.com/vodafone-dan-yalin-firsat-tarifeler-son-gecis-tarihi-5-mart-60-gb-324--158092385

• Teşekkür ederim hocam.

Rica ederim hocam

• Yokizm58 

kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam.

• Türk Telekom (Avea);

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025)

Vodafone (Telsim);

İkisini de dene tarafını seç!

Son geçiş tarihi 5 MART…

• Hocam 5inde netten basvuru yapıp 7sine randevu alsam paketi verir mi telekom? 9u gece fatura kesim 1punda açılacak sekilde ayarlasam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    İnternetten değil de mağaza dan geçin bence hocam, çünkü tam da riskli tarihlere denk geliyor bahsettiğiniz zamanlar.

• Hocam o zaman 5de basvursam 9da acilsa 1 ay ceza bedeli çıkar. Tarihler bana ters kaldı.

• Turk telekom müşteri hizmetlerinden hangi kodlama ile canlı müşteri hizmetlerine bağlanılabiliyor. Eskiden her hangi bir menü tuşladıktan sonra 0 a basında canlı müşteri hizmetleri geliyordu. Şimdi anonsta gelmiyor.

• space99 S kullanıcısına yanıt

Bu tarifeyi yaptım. 1 sene rahatız En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) 

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/mevcut-musteri-tarife-ve-paketleri/tum-faturasiz-paketler/bereketli-12-ay-100gb-paketi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trebuchet55 -- 21 Şubat 2024; 21:45:49 >

• Trebuchet55 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Fena değil tarife fakat faturasız mevcut müşteriydiniz değil mi? Online işlemlerde daha uygun tarifeler teklif edilmemiş miydi?

Mesela şu tarife;

Faturasızdan faturalıya aylık 170 e geliyor. Sizin tarife toplam 1800 tl. 8 küsür Gb. Aylık 150 gibi görünüyor fakat peşin verdiğiniz için aslında faiz vs hesaplayınca 200 civarına geliyor. Size teklif edilen tarifelere baksanız belki daha uygun bulabilirdiniz.

• space99 S kullanıcısına yanıt

Üye paket yapmış tarife değil

verdiği peşin paraya yazık olmuş .

daha uyguna alabilirdi.

sizin sunduğunuz Faturalı tarife de pahalı 153 TL ye 16 gb sunuluyor hemde aşımsız .

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Ben sadece online işlemlerde size özel kısmında faturasızdan faturalıya geçişte daha uygun teklifler olabileceğini belirtmek için 8-10 gb için örnek bir tarife olarak söylemiştim.

Sizin dediğiniz hangi tarife oluyor

• 
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.