Bro vf ile ekşi sözlüğe giremiyorum artık neden yapar engelleme mi var? Wiif turknet ile giriyor aynı sayfaya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bro vf ile ekşi sözlüğe giremiyorum artık neden yapar engelleme mi var? Wiif turknet ile giriyor aynı sayfaya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
takip |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Vpn ile açıyor sadece < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Abonelik şartı kesin mi hocam? Şartlarda göremedim o detayı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
enerjisa aboneliği annemin üzerine hat babamın üzerine kayıtlı geçebilir miyim acaba bu tarifeye bilgisi olan var mı |
Aynı tarife Mediamarkt'de var ben dün 6gb/75 TL'lik tarifesinden faydalandım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Teşekkürler. Mediamarkta gitmek gerekiyor mu? Online olmaz herhalde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Olmaz sanırım. Sorun yine de. Mediamarkta da benzer kampanya varmıs < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sanmıyorum. Sorun yine de < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Herşey mağaza da 10' da yapılıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkürler . Nette müşteri alımına kapalı diyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 16 Aralık 2023; 0:30:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |