Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
13.027
Cevap
726
Favori
1.096.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
70. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu paket diğer taraftar hatlarınada oluyormu muhteşem 20 gb kullanıyoruz şuan 43 gün sonra taahhüt biticek (fenercell)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 12 Haziran 2023; 18:41:58 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • %5 indirim ile 20 gb 1000 dk 250 sms 165 tl demişler kabul etmedik

• livazzxd kullanıcısına yanıt

79,82 tl vergi dahil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozandedebek kullanıcısına yanıt

Fb vip olarak gönderirsiniz 5555e sms olarak geçiş yapması lazım. Olmazsa gs vip denersiniz.

• gargamel11 kullanıcısına yanıt
    Bu geçişi hangi anda yapmak mantıklı? Fatura kesilince ertesi gün falan mı?

ücret nedir kardeşim birde grup içi bedava konuşma varmı?

Bilgi için teşekkürler. Yakında deneyeceğim. Fenercell coşturan 7 GB 9 temmuzda bitiyor çünkü taahhüt. 29 lira öderken 12 GB için 132,5 önerdiler en son kabul etmedim elbette. Kod "GS VIP" mi tam olarak? Bir de aşmayan tarifeler demişsiniz, onların da kodunu biliyorsanız tam yazarsanız sevinirim, onları da deneyeyim.

Hocam teşekkürler gsmobile 39 liralık taraftar coşturan 7gb paketinden geçiş yaptım. Görseldeki gibi 12 gb internet vergi dahil 80 lira.

• Impuissant kullanıcısına yanıt

Ne yazıp 5555'e gönderdiniz? Ben Fenercell coşturan 7 gb tarifesindeyim. "FB VIP" yazıp 5555'e gönderdim ama hiç bir yanıt gelmedi. Hemen yanıt geldi mi size?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80s90s -- 12 Haziran 2023; 23:17:45 >
  • 80s90s 8 kullanıcısına yanıt
    muhteşem 20 gb tarifesindeyim bende deniyecem bunu

önce ben de "GS VİP" yazıp gönderdim bişey olmadı sonrasında "gs vip" yazdım oldu. Siz de küçük harflerde "fb vip" dener misiniz ?

"FENERCELL VIP" denedim, hiç bir şey olmamıştı ama 2-3 dk sonra tarife değişikliği talebiniz alındı dedi. 1500 dk, 1500 sms, 12 gb. Fakat benim daha coşturan tarifede 26 günüm var. Online işlemlerde 1500 dk, 12 gb falan aktif, fakat tarife ve paket bölümünde Fenercell vip tarifesi yazmasına rağmen taahhüt kısmında coşturan tarife ve 26 gün gözüküyor hala. Kafam karıştı. Bu tarifenin fiyatı 80 lira mı şimdi? Güncel fatura kısmında 39 TL yazıyor, yani normal olarak ödediğim coşturan 7 gb tarifesinin ücreti.

• Şimdi taahhüt gözükmüyordu, SOZ yazıp gönderdim 5555'e. 174,68 liraya yararlanmak için onay yazıp gönderin diyor. Siz nasıl taahhüt verdiniz? 80 lira değil sanırım, eldeki 26 günden de oldum herhalde.

şimdi söz yazıp 5555 e gönderin 70 + 10 tl vergiden 12 ay taahüt vereceksiniz. Sonrasında yeni kullanımlarınız muhtemelen güncellenir. Bende de taahhütten sonra geldi

• Gelen mesajda 174,68 TL yazıyor, onay yazıp cevaplayın diyor. 70 değil yani mesaja göre.

"FENERCELL VİP" ayrı bir paket olabilir. "fb vip" olarak deneyin.

• Geçti artık. FB vip ile hiçbir şey olmadı.

Güncel Fatura bölümü kaç lira gözüküyor sizde? Yeni tarifeye uyum sağladı mı? Bende hala 39 lira gözüküyor.

75 lira

hocam muhteşem 20 gb tarifesindeyiz bu vip bizede olurmu? 26.7 taahhüt biticek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 12 Haziran 2023; 23:43:36 >
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.