Şimdi Ara

hiç tövbeniz var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ilk uçağa binişimdi o zmanlar rj100ler vardı bilenler bilir o uçağın yanında otobüs 5 kat daha rahat işte neyse çok korkmuştum vede pistte doluydu baya bii dolaşmıştık aslında normal bişey ama ben ilk bindiğimden dolayı baya bi korkmuştum vde kötü filmler izlememeye söz vermiştim nedenseama tutamamdım 1 hafta bileben
  • quote:

Orjinalden alıntı: gosagolen

uyamadım tövbeme
    ilk uçağa binişimdi o zmanlar rj100ler vardı bilenler bilir o uçağın yanında otobüs 5 kat daha rahat işte neyse çok korkmuştum vede pistte doluydu baya bii dolaşmıştık aslında normal bişey ama ben ilk bindiğimden dolayı baya bi korkmuştum vde kötü filmler izlememeye söz vermiştim nedenseama tutamamdım 1 hafta bileben

onun koltuklarına ben sığmıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: individual

quote:

Orjinalden alıntı: gosagolen

uyamadım tövbeme

onun koltuklarına ben sığmıyorum.

artık o uçaklar kalktı bende sığmıyom zaten

• bir takım hoş olmayan şeylr yapıyorum,açıklarsam hayatım biter

ünv. i kazanırsam töbe edicem,süper 1 not ortalaması için kascam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: samurcom

hatun işine tövbe ettim 2 haftadır sürüyor bu tövbe

tövbe tövbe

hocam sende neye tövbe etmişin.
    durum sakat valla

allah yardımcın olsun.
  • alkol...zaten hayatımda 7-8 bira biraz votka kola bi kaç kadeh şaraptan başka içki içmişliğim yoktu..bende hepten tövbe ettim.alkollü çok ortama girdim halada sık sık girerim ama ağzıma sürmem.bazen çok yadırgandığım oluyor ama ben beni yadırgayanları daha çok yadırgıyorum.özellikle izmir bornova'da bi gece çok kötü olmuştum.resmen aha mala bak içki içmiyo muamelesi gördüm.ama ben memnunum hayatımdan.bazen canım felaket bira istesede tutuyorum kendimi.özellikle efesin yeni şşesi beni mest ediyor ama bilerek ve isteyerek içmiycem tövbeliyim...3 yıldırda içmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: yunemars

alkol...zaten hayatımda 7-8 bira biraz votka kola bi kaç kadeh şaraptan başka içki içmişliğim yoktu..bende hepten tövbe ettim.alkollü çok ortama girdim halada sık sık girerim ama ağzıma sürmem.bazen çok yadırgandığım oluyor ama ben beni yadırgayanları daha çok yadırgıyorum.özellikle izmir bornova'da bi gece çok kötü olmuştum.resmen aha mala bak içki içmiyo muamelesi gördüm.ama ben memnunum hayatımdan.bazen canım felaket bira istesede tutuyorum kendimi.özellikle efesin yeni şşesi beni mest ediyor ama bilerek ve isteyerek içmiycem tövbeliyim...3 yıldırda içmiyorum

helal olsun çok ii bi iş yapmışsın Allah yardımcın olsun
  • 2 konuda tövbem var 3-3,5 yıldır da bozmadan devam ediyorum. inşallah bozmam.
  • ******nun önde gideni olsa bile bir kıza o lafı (sinirli[bilinçsizce] veya sakin farketmez) söylemeye.

Bir kere aşırı sinirlenince yapıştırdım kızın suratına (kız da kaşarın teki harbiden), başıma bela açıldı, son anda kurtuldum. Tövbe ettim bir daha asla ! Bırak o lafı, hiçbir küfürü ne olursa olsun sonuna kadar haketse dahi yapıştırmayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 1 Temmuz 2007; 10:44:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tırtılcık

2 konuda tövbem var 3-3,5 yıldır da bozmadan devam ediyorum. inşallah bozmam.

inş
  • Makineye dokunmaya tövbe etmiştim sanırım.... Uzun zamandır uğraşmıyorum. Alışkanlık oldu...
  • yasaklar delmek günahlar işlemek içindir

biz olmasak kim günahları işleyecek

gerçi günah ne yada degil kim karar verecek ya

dünya bu ne yapsan kabahat, elimizde olsa belkide bu dünyaya gelmezdi bir çogumuz,dünya acı gözyaşı dolu
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurcan1

yasaklar delmek günahlar işlemek içindir

dünya bu ne yapsan kabahat, elimizde olsa belkide bu dünyaya gelmezdi bir çogumuz,dünya acı gözyaşı dolu

kimin karar vereceğini bilemediğin şey zaten günah olmaz günah kelimsini kullanmak için Allaha inanmak gerekir...
  • 1000 kere tövbeni bozsan da yine gel...
  • quote:

Orjinalden alıntı: felix

quote:

Orjinalden alıntı: gurcan1

yasaklar delmek günahlar işlemek içindir

kimin karar vereceğini bilemediğin şey zaten günah olmaz günah kelimsini kullanmak için Allaha inanmak gerekir...

tabiiki Allaha inanmak lazım siz inanıyormusunuz,yada sizin gözünüzde Allah nasıl tasvir ediliyor,yada sizin inandıgınız Alahla benim inandıgım aynımı diyede arada düşünmüyor degilim

• Tövbesiz günümüz yokki ALLAH affetsin bizi
  • Aşka sevgiye tevbem var geri kalan herşey için Erkin Koray-Senden Başka Kimse Yok İçimde
  • Seks yapmaya tövbeliyim. Tibetli keşişler gibi yaşıyorum. Vatikan'a gidip rahip olma planlarım var.

Dip Not: Kasıklarım ağrıyor ya..

• tövbe öyle cocuk oyuncagı gibi basit birşey deil uyandırıyım.tövbe bozan cok büyük günah işlemiş olur.

bnde 4 sene evvel alkole tövbe ettim Allah a cok sukur hala bozmadım bazen yanımda icenlerigördükce bir tuhaf oluyorum bir istek olusuyor ama Allah bize bu iradeyi kullanınız diye vermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahraman erkek -- 18 Aralık 2008; 11:34:16 >
  • 2004'te bi arkadasımı motor kazasında kaybetmiştim.

Sonra tövbe ettim motor kullanmayacam dedım 2005ın sonunda tekrar bir motor satın aldım 2007 kasımda sattım

yine tövbe ettim 2008 Nisanda tekrar aldım geçen ay sattım. Kısmetse sezona güzel birşey düşünüyorum.

Şimdi mi ? Tövbeliyim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.