Şimdi Ara

OnePlus 9 [ANA KONU] (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.129
Cevap
63
Favori
131.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Android 11 ile cihaz bambaşka. 13 14 sürümleri leş maalesef.

• AHMET MARDİN DEN ALIN DA EKRANINDA ÇİZİK ÇIKSIN

• antonio_06 kullanıcısına yanıt

benimde tam 2 sene olacak neredeyse yeşil çizgi yok şükür ama sizin pil ine iymiş. benim 4 saati görsem iyi diyorum. oyun video vb de yok normal uygulama kouşma ve hep wifi de. bende bir sene daha idare eder daha iyi birşeye geçerim diyorum. android 14 bende.

• Telefondan ekran dahil memnundum ama geçen gün kapandı ve açılmıyor şarja takınca hiç tepki vermiyor
    Ne olmuş olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemi07 -- 23 Mart 2025; 20:18:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yattarali Y kullanıcısına yanıt

5 tane yeşil çizgi çıktı, a mardinden aldım

• 2yaşında telefonum ve son durum budur

ahmt mardin den alınma post açıp yardım istedik mesajları siliyor herif

OnePlus 9 [ANA KONU]
  • hilter H kullanıcısına yanıt

siteden yazdım ters ters cevap veriyor. resmen sorunlu parti malı iteledi herkese. o dönem baya da reklamını yaptı uygun falan da dedi

• hilter H kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun hocam.

Android 11 de mi kullanıyordunuz ? Yoksa güncellemişmiydiniz ?

• 2024 sonu ile cihaz final yapti,sanirim güvenlik guncellemesi de almayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nisan 2025 güvenlik guncellemesi geldi

OnePlus 9 [ANA KONU]

• yoldagezen kullanıcısına yanıt
    Yükledim. Bildirimler yine kilit ekranından kayboluyor. Bir yazılım nasıl bozulur en büyük örneği bu firma. 2 modele de aynısını yaptı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eP_362 kullanıcısına yanıt

birkac güncel öncesi bildirim sorunu bende çözüldü,kilit ekranindayken gözüküyor,sadece şunu fark ettim,kamera belli bir süre açık kalinca(5dk filan )sapıtıyor, cok ağırlaşıyor cihaz donmaya başlıyor ve videolari donarak cekiyor,bu sorunu yaşayan oldu mu? birde uzun süredir instagram reelslerde sorun var mesaj kutucuğu epey bir yukarida kaliyor

• yoldagezen kullanıcısına yanıt

Kamera konusunda katılıyorum, bende benim cihaza özel sanıyordum. İçindeki çipe yakışmayacak şekilde takılma ve kasma yaptırıyor. Video donuyor vs. Sırf bu ve şarj yüzünden değiştirmek istiyorum. Üstüne bildirim çubuğu inerken takılıyor vs. 2.5 senede performans çok düştü. Nesini övüyorlar, bilmiyorum tek artısı fiyatı uygun diye aldık.

• Oneplus 9 için OxygenOs15 portlamışlar. Ama dosyalara ulaşmak o kadar karışık ki. Düzensizlik güvensizlik veriyor. XDA sitesinde 9 pro konusunda linkler paylaşılmış. Yükleme talimatı falan birçok şey eksik. Anlayan birileri bakabilirse güzel olabilir. Custom rom birçok kez yükledim ancak bu adamın konusu çok karışık. Telgram grubuna girdim orası bile çorba olmuş :) Linki aşağıya bıraktım.

OnePlus 9 [ANA KONU]
    OnePlus 9 [ANA KONU]xda forums
    [ROM][PORT]OxygenOS/ColorOS 15 Port for OnePlus 9/9 Pro
    https://xdaforums.com/t/rom-port-oxygenos-coloros-15-port-for-oneplus-9-9-pro.4730960
  • Bu ara telefonum wifi de bile aşırı ısınmaya ve pili olumsuz etkilemeye başladı. Ekran süresi 2 saate kadar düştü. Ne tavsiye edersiniz.

• byAndroid kullanıcısına yanıt

benimde öyle .. ekran yenileme hızını düşürdüm ama etkilemiyor. pil 2 -3 saat ekran süresi veriyor ve oyun vb hiç yok.

• semsengineer S kullanıcısına yanıt

Son güncellemeyi yapmayan varsa tavsiye etmiyorum. Güncelle güncelle cihazın içine ettiler

• byAndroid kullanıcısına yanıt

evet maalesef gelir gelmez yaptım güncellemeyi.hoş öncesinde de kötüydü. son 4 -5 aydır resmen berbat. oneplus güzel telefon ama batarya konusunda kötü.imei klon bitmemiş olsa herhalde direk değiştirirdim

• Android 14 yükledikten sonra şarj süresi gerçekten çok azaldı. Format atmayı deneyen oldu mu peki 14 ile, fayda ederse denemeyi düşünüyorum. Biz hep dirty update yapıyoruz belki ondan oluyordur?

• ShotgunPadre S kullanıcısına yanıt

en iyisi 11 e döndürmek cihazı bir kere yapmıştım ama biraz karmaşık işlem yapması. keşke 11 de bıraksaydım 13 e yükselttim şarj süresi baya kısaldı bu ara cihazın.

• 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.