hocam imei gitme durumu oluyor mu? olmazsa bir hafta sonu uğraşacağım 14 bezdirdi |
OnePlus 9 [ANA KONU] (104. sayfa)

-
-
Yok hocam gitmiyor. Tek tuşla geri dönüyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
her zaman aynı süreyi veriyorsa ayrı. benim ortalama 80 den 10-15 e aralığında 4 saat ekran süresi veriyor. ama bazen aynı kullanmama rağmen ( oyun video youtube vb yok ) bu süre 2,5 saatlere düşüyor. yani dediğim aralıkta 4 saat verse zaten toplam da 6 saat gibi olur ki yeterli. oneplus güncelleme ve yazılım konularında başarısız kaldı bana göre. keşke android 15 i verseydi.
-
15 i verse telefon akıcı kullanılamaz hale gelirdi bence artık. ben 14 ün takılmalarından bıkıp 11 e döndüm ve cihaz rahatladı. ufak tefek sorunları olsa da 11 bu cihaz için en iyi sürüm bana göre.
-
ben telefonun gücünün yetmediğini düşünmüyorum telefon firmaya göre eskdinden özenli güncelleme vermiyor bence. bende 14 teyim açıkçası takılma vs hiç yaşamıyorum. tek sıkıntım bu telefonda batarya. beklemede bazen gecedenn nsabaha 4 yerken bazen 15 gidiyor. birde son 2 güncelleme önceyd sanırım wifi aramaya wifi öncelikli seçeneini kaldırdılar şu an wowifi düzgün kullanamıyorum yurtdışında.
-
Hocam genellikle 6 saate yakın ekran sürem. Geceden sabaha yüzde 2 düşüyor pil bende.
-
14 çıktığı gibi yükleyip uzun süre kullandım ben telefon normal kullanımda ısınması oluyordu artık buna bağlı zaten batarya çabuk bitiyor buna en büyük etken bu. 1 haftadır 11 deyim aynı kullanımda cihaz ısınmıyor ve yorulmuyor. dediğiniz gibi özenseler 11 deki durumu 14 e yansıtabilirlerdi. İşte bir üst model cihaz çıkartıyorlar daha çok ilgi oraya kayıyor vs durumu oluyor. Ben bu cihaza çok alıştığım için bırakasım da gelmiyor.
-
Hocam andrpid 14 de ekran sureniz nedir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
oyun video müzik yok. internette gezinme sosyal medya bol bol uygulama yüzde 80 den yüzde 10 a 4 saat filan veriyor.şu an 22saat 47 dakika beklemeye 3 saat 57 dakika ekranvermiş ama yüzde 97 de çekmiştim bu sefer. hep wifi bu arada diyebiliriz.
-
Cok tesekkurler
Merhaba ustadim siz nasil donus yaptiniz android 11e ? Ben usb driverlari yukledim android 11 romunuda indirdim ancak msm tol calistiramadim.
Arkadaşlar 0,91 GB boyutunda yeni güvenlik güncellemesi gelmiş haberiniz olsun.
LineageOs 22 çıkmış kurdum bakalım pil nasıl performans verecek
Nerden, nasıl kurdunuz.link verebilir misiniz rica etsem.
Buradan indirebilirsiniz
-
Pil,performans, akıcılık anlamında nasıl,memnun musunuz?kurmadan önce yapmam gereken şeyler var mı acaba.daha önce hiç rom kurmadigim için yanlış bişey yapmak istemiyorum.
Hiç kurmadıysanız bulaşmayın hocam. Biraz karışık yükleme işlemleri bootloader kilidi açma gibi işlemler yapmanız gerekiyor.
-
Anladım hocam, tşkler yine de saolun.
Cihazı alalı tam 2. Yıl oldu bugün. Henüz yesil cizgi problemi yasamadim , telefonun akiciligi performansi cok iyi ama en buyuk sorun isinma ve pil. Android 14 son gncelleme yuklu ekran surem 5-6 saat arasi hatta bazen 5 in altina dusuyor. Ozellikle mobil veri acikken navigasyon veya tarayici aciksa telefon pili somuruyor adet cok isiniyor . Onumuzdeki seneye kadar idare edip baska bir cihaza gecmeyi dusunuyorum. Hele o ayarlardaki video netlestirmeyi falan acarsaniz mafoldunuz demektir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X