Şimdi Ara

Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.157
Cevap
29
Favori
45.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Böyle olsun.

Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}
  • Sanırım Ubisoft+ ile 300 TL ye ediniyoruz oyunu 1 aylık. Peki Türkçe altyazı için herhangi bir ücret ödüyor muyuz ? Yoksa free TR altyazı imkanımız var mı ? Çok iyi olmasına gerek yok.

• Starborn kullanıcısına yanıt
    Tşkler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • makine çeviriciler çıkarır ücretsiz tr yama.onun dışında başka olacağını düşünmüyorum

• Şu hareket dizimini klavye mouse ile nasıl yapılıyor bilen var mı? Bi 10 saat kadar oynadıktan sonra gamepad e geçeyim dedim. Baktım Rt ile bu saldırıyı yapıyor naoe. Klavyede hiç görmedim. Shift+sol tık yazıyor ayarlarda ama yapıyorum olmuyor. Klavyemde bir sıkıntı yok. Tüm ayarları resetleyip denedim yine olmuyor.

edit: sol tıka basılı tutup hızlıca shifte basıp çekmek gerekiyormuş şimdi buldum. Çok saçma Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR251 -- 21 Mart 2025; 16:33:42 >
  • Her npc ile konuşmaya başladığımızda ve konuşmanın bittiğinde yükleme ekranı çıkmasına sinir oldum.

• Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}

Görseller mükemmel olmuş, introya ayrı bayıldım benzeri mirage'de de vardı. Hikaye de sardı.

• Daha prologue yeni bitti bir ton katana taktık bu ne arkadaş Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rampage -- 21 Mart 2025; 18:51:39 >
  • Sinematikler değilde oyun içi görüntünün güzelliği ss lere pek yansımıyor gibi zaten windowsun kendi foto uygulaması soluk gösteriyor başka uygulamadan baksam da yeterli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rampage kullanıcısına yanıt

Deluxe sürüm içeriği hocam bunlar.

• epic games den oyunu satın aldım şimdi giriş yapamıyorum hesaba epic games hesabınız bulunamadı diyor şakamı bu ya daha dün oynadım

• R-10 kullanıcısına yanıt

Bende tek yükleme oyunu ilk açarken oluyor. Hatta o yükleme bile çok hızlı oluyor. Belki donanım ile alakalıdır.

7900X3D, 7900XTX, Samsung NVM.

• cryptdlg kullanıcısına yanıt

Bende görmedim bu yükleme ekranını.Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} 

Tr yama kaynaklı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 21 Mart 2025; 19:40:15 >

Bu oyunda gölge kalitesi arttıkça gözüme çok batıyor. Yüksek ayarlarda gölgeler hem çok keskin oluyor hem de bu yüzden gerçekçi durmuyor. Düşük ayarlar hem bolca fps de katıyor. İlgilenenler bakabilir.

• Son yılların en iyi AC oyunu bu yavvv :)

Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}x (formerly twitter)
    Pirat_Nation 🔴 (@Pirat_Nation) on X
    https://x.com/Pirat_Nation/status/1902944340592201917

Pirat_Nation 🔴 (@Pirat_Nation) on X
    https://x.com/Pirat_Nation/status/1902942131125117203

LearningTheLaw (@Mangalawyer) on X
    https://x.com/Mangalawyer/status/1902172178650386600

• Bilgisayar platformundan Dualsense ile oynayan varsa kolun titreşimini nereden kapatıyoruz ?

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.