Merhaba, Ben bir web sitesinde çıkan seçmeli seçeneklerdeki tüm yazıları bir excele kopyalamak / aktarmak istiyorum. Altta görüldüğü gibi Seçiniz kısmında binlerce veri var ve bana bunlar lazım. Ancak hiçbir şekilde kopyalayamadım ve web'de bununla ilgili bir yazı / öneri de bulamadım. Bu konulardan anlayan bir tanıdığımda olmadığı için buradan destek olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. Site; İBB İstihdam ofisi kariyer sitesi yetkinlikler bölümündeki Bilgisayar Bilgisi seçenekleri. https://bio.ibb.istanbul/account/candidate/cv Amacım; iş arama sürecinde burada bildiğim verileri netleştirmek ve hazır bir şekilde elimde tutmak ![]() |
Web Sitesindeki Seçmeli Seçeneklerdeki yazıları kopyalamak ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Python ve Selenium ile halledilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O listeye ulaşma şansımız yok mu ? Ulaşılamıyor.
-
Bu yazılım/program/dilleri kullanmayı bilmiyorum maalesef. Kolay yoldan halledemezmiyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sanırım sadece siteye üye olup oturum açılınca bu ekrana ulaşılıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Bir türlü yapamadım.
-
Girip çıkartıyim dedim de site patlamış, seçenek kutularını açınca Veri Yok diyor.
Tasarım map filan da çok kötü sitede
-
Aslında patlamadı. Site sadece üye olunca o bölmeye ulaşılıyor.
-
-
Yetkinlikler kısmına bakabilir misiniz orada çıkıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X