Evin orta kısmında modem yer almakta, çalıştığım odaya kadar wifi maalesef kapsamıyor çok az çekiyor, bu nedenle çalıştığım odaya Tp-Link Tl-Wr840N router aldım ve modemden kablo uzatarak bağlantıyı getirdim, ama 2. bir wifi ağı kurmam gerekti, örneğin Ev 1 wifi normal modem Ev 2 wifi router cihaz. Ev 1 wifi ağını router'a taşıyıp odamda da Ev 1 wifi ağına bağlanmak istiyorum, aynı zamanda da router'da kablolu bağlantının da olması gerekiyor. |
Wifi ağını aynı isimde diğer odaya taşıma
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Merhaba;
Modem ve router aynı ip bloğunda olmalı
192.168.2.1 Modem
192.168.2.2 Router (DHCP kapalı)
SSID ler aynı olabilir veya Ev1 - Ev2 olarakta kullanabilirsin.
Kolay gelsin.
-
-
Hocam merhaba, nasıl yaptınız mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam merhaba aynı ssid ile yapabildiniz mi?
Olmadı hocam, direkt kabloyu getirdim, wifi 1 ve wifi 2 diye isim oluşturdum, odaya gelince wifi 2 ye bağlanıyorum, salonda wifi 1, çokta önemi kalmadı aslında çalışma odasında superbox'a geçiş yaptım, ev interneti wifi ağı şu aralar sıkıntılı.
-
Yapılabiliyor gibi gördüm ama neden olmadı acaba hocam?
Denedim hocam olmadı, çokta uğraşmak istemedim sonra, bir yerde hata yaptım büyük ihtimal.
-
Bu istediğinizi mesh sistem olmadan yapabilmeniz mümkün değil benim bildiğim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X