Hangi mesaj hocam? |
İNTERNET KUTUSU [ TEKNİK DESTEK ] (45. sayfa)



-
-
https://forum.donanimhaber.com/btk-tuketici-sikayet-sistemi-nasil-kullanilir-rehber--152027365
Burada ilk mesajı inceleyin.
-
Cimer şikayeti Ulaştırma bakanlığına o da btk ya yönlendiriyor. Btk nın şikayet sisteminde bu firma yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fatura istedik bunu göndermişler :D
-
Faturaya iftiraz et muhakkak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şirket olarak yanlış bir politika izliyorlar. Arkadaşını getrir kampanyası yaptıklarında yararlandım. Bu arada yıllık ödediğim için ücretsiz 1 ayı ondan sonra ücretsiz kullanacağımı söylemişlerdi. Yıllık paket bittiği gibi fatura çıkarmışlar. Nasıl bir firma ki verdiği sözü bile tutmuyor. Whatsapp'tan yazdım ancak oradan da cevap verilmedi. En kısa sürede hakkımın tanımlanmasını istiyorum.
-
Kaç kurtul hocam bunlarla mantıklı bir şekilde anlaşamazsın dolandırıcı bu firma
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tokatçıymış hocam belli oldu. Göz göre göre yalanla dolandırıp hakkıma çöktüler. Bir de utanmadan gasp ettiklerini kabul ediyorlar. Sözleşmeye eklemedi diye yalan dolanla reklam yapıyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
hocam teşekkürler, buradan da şikayet edeceğim ancak işletmenin ismi burada yok neyi seçmem iyi olacaktır?
-
hocam cimerden iletişim bakanlıgına şikayet edin denmiş son paragrafta
-
Oraya şikayette bulundum. Haksız reklam yaparak ve vaat vererek müşteri toplayıp bunu gerçekleştirmeyen bir firma. Sözleşmede böyle bir madde yok diyerek işin içinden çıkmaya çalışıyorlar.
-
benimde 1 aylığımı yediler ama umurumda değil uğraşılmaz böyle kişilerle. Bu 390 olayı çıkmadan ben çıkmıştım bir kaç gün önce ucuz yırttım.
-
Konu sahibi arkadaşa yazın yardımcı olur.
-
1-2 sene önce katıldığınız internet kutusu ile şimdi ki internet kutusu aynı değil ne yazık ki. Firma el değiştirdi ve olanlar oldu.
İlk yaptıkları arkadaşını getir kampanyasını iptal etmek ve şimdi bu saçma sapan Hizmet bedeli olayı. Ben 2 seneden fazla süre kullandım. Aralık sonunda başka firmaya geçiş işlemi başlattım. Şubat ortasına kadar senelik paketim olmasına rağmen. Sırf zam gelecek diye geçiş yaptım ucuz kurtulmuşum...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ozaman sözleşmede olmiyan 390 tl yide istemiyecekler
-
hizmeti taşıttırmak için kılı kırk yardık, şimdi de iptal ettik diye hizmet bedeli diye 390 tl fatura çıkarmışlar, thh başvuracağız bakalım.
-
-
bugün bende başka firmaya geçiş yapacaktım internet kutusu 390 tl fatura keseceklerini söylediler itiraz ettim ama yinede keseceklerini söylediler
-
arkadaşlar bize de interneti başka sağlayıcıya taşıttık diye hiçbir borcumuz olmamasına rağmen 390 tl hizmet bedeli diye uydurdukları bir şey çıkarttılar, ödemezseniz icraya vereceğiz diye tehdit ediyorlar. ayrıca 1 yıllık önceden ödememize rağmen son ay 280 tl küsür aylık ücret diye bir tutar da ödettiler. ne yapabiliriz bu haksızlığa? tüketici hakem heyetine mi başvurmamız lazım?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X