Şimdi Ara

Sabit Telefonu Turknet'ten Taşıdım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
8
Favori
5.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Anladım hocam. Altyapı Turk telekom iken böyle birşey deme hakları yok aslında tam şikayetlik konu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alibaba A kullanıcısına yanıt

Sabit hat için geçiş ücreti ödemiyorsunuz ama 60 TL civarı aylık ödüyoruz. Aylık ücrete bir çözüm bulamadım.

• Başka bir konu daha açılmış ama buradan takip edenler için Netgsm tekrar bireysel aboneliği açtı. İsterseniz sadece sabit telefonunuzu voip ile kullanmak üzere Netgsm e taşıyabiliyorsunuz. 2 haftadır sorunsuz kullanıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tam 6 yıldır Türknet Ev telefonu kullanıyorum :D

ASLA FİBER GELMEYEN ADAMIN HİKAYESİ
  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    Bende uzun yıllar Turknet ve Millenicom kullandım hocam. Burada konu analog sinyali iptal edip aynı numarayı internet telefonu (voip) olarak kullanmak.
    Bu sayede internet servis sağlayıcınızı daha kolay değiştirebilirsiniz. Diğer türlü ev telefonunuz varsa Turk Telekom, Superonline, Turknet, Millenicom, Vodafone dışında sağlayıcı kullanamazsınız

• Yalına çevirince, analog tel kalıp; neti taşıyamıyor muyuz? Tel Tt de ben neti taşıdım. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Benim kurulum biraz farklı, ben şu an GigaFiber kullanıyorum ama Ev telefonum eski Türk Telekom bakır şebekeden geliyor, iki altyapı ile hizmet alıyorum yani aynı anda :D

ASLA FİBER GELMEYEN ADAMIN HİKAYESİ
  • Evet yalın internetde de ayrılabiliyor, mümkün. Ama analog hat aylık 150 TL civarı siz ne kadar ödüyorsunuz telefon için?
    Bir yamuk olmazda netgsm e 40-50 TL gibi bir şey ödeyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 22 Kasım 2025; 14:52:23 >
  • Bu ay 208 TL ödedik.

Voip iyide, net gidince telde gider gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Diğer yandan bende zaten vdsl olduğu için kesilince ikisi birden kesiliyordu zaten : )

Analogda kalsaydım dediğiniz gibi internet kablo kopması dışında bir sebeple kesilirse telefon kesilmezdi. Görelim bakalım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.