Nakite fiyat kırıyorlar kapıda ödemeye yakın fiyat teklif ediyorlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Nakite fiyat kırıyorlar kapıda ödemeye yakın fiyat teklif ediyorlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu şekilde telefonun faturasında hangi bedel yazıyor? Telefonun bedeli mi yoksa arada ödediğiniz fark bedeli mi? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
kurye aktarımı beklemez hocam. gözle cihazı kontrol edip alıyor. yeni cihazı verip gidiyor. zaten size tavsiyem yeni telefon aldığınızda sıfırdan kurulum yapmanız. temiz kurulum aktarımdan daha iyidir. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 24 Ağustos 2025; 20:37:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilviaSpecR -- 28 Ağustos 2025; 22:29:32 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ben telefoncu arkadaşıma sattım cihazı. Ekranım kırıldı o yüzden bu takas olaylarına girmedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet takas fiyatları çok düştü.Tekrar düzelir mi?Daha önceden benzer durum oldu mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Süreç tamamlandı mı? Bilgi verirmisiniz?Eski telefonu yenile kampanyası kapsamında,Getmobil’e gönderiliyor sanırım,çok fiyat kırdılar mı? Teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |