Doğru diyorsunuz. |
TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023 (94. sayfa)

-
-
Ayın 29'u oldu hâlâ daha 8mbit uploadım var. Ben de ilk günden itibaren bu upload artışı olayına inanmayanlardanım sağ olsun Türk Telekom yüzümüzü kara çıkarmadı. Bir kez olsun yanıltmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
100/8 hocam.
Normalde 100 mbit download alıyordum ama upload yükseldikten sonra düşmüş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressi1 -- 29 Haziran 2023; 13:51:10 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Upload hızlarını tekrar eskiye çekiyorlar o zaman şaşırtmadı mürk melekom
-
Eğer 100 Mbit paketten başka bir 100 Mbit pakete geçtiyseniz hızınız aynı olduğu için hatta değişiklik yapılmamış olabilir. 50 veya 75 mbit bir pakete geçseniz Upload'ın düşme ihtimali çok yüksek.
-
Biz bu gidişle 15 üzeri upload'ı ancak 10gb kotalı LTE, 5G ile görürüz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
telekom şaşırtmadı sözde 30 Hazirana kadar herkes de artacaktı
-
-
Upload konusunda bir beklentim yoktu koskoca firmadan bir açıklama gelmedi zaten kullanıcı yararına olan bir şeyin açıklamasını hiç duymadım türk telekomun baştan aşağı yenilenmesini düşünmekteyim yoksa bir 40 sene sonra upload artışı gerçekleşir yıllar sonra gigabit paketler çıktı upload lar komik durumda kalsa bile upload içinde bir 40 sene var.
-
Mevcut upload hızlarını korusalar o bile yeterdi şimdilik aslında, yani yetmezdi de, indirip eski 1/2 haline geri çekmelerinden iyiydi yin de. Şimdi yarıya mı inecek tekrar demek?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Haziran 2023; 17:33:32 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Benimde upload hızım hiç 15 olmadı. Aynı ildeki arkadaşımın upload halen 15 mbps devam ediyor. Bakalım bu gece artmazsa bir saçmalık var demektir.
-
Ben 100 den 100 e aynı hız üzerinden sadece 2 yıl taahhüt uzattım 15 olan upload 8 e düştü ne zamandan beri 15 di upload onu da bilmiyorum daha taahhüt yenildiğim geçen hafta fark etmiştim upload 15 olduğunu taahhüt yeniler yenilmez de düştü 1 gün görebildim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynı paket ilk 6 ay 155 tl değil mi ?
-
Sadece paket değişiminde upload eski hıza düşmüyor
Saha dolabında bir arıza olursa herkesin hızını varsayılan değere sıfırlıyorlar galiba o zaman o saha dolabına bağlı herkesin hızı eski paket hızına düşüyor bir üyenin başına gelmişti tüm bina 15 mbps upload’tan 8’e düşmüştü
Evet bu olayı ben kendi hattımda yaşadım. Dolaba gele fiber kopmuştu. Bağlandıktan sonra 88-8 olan hat 100-8 oluyor. Hat 104 mbit desteklendiği den her genel arızadan sonra 88 sabitleme zorunda kalıyorum. Sağ olsun arife günü yine dolaba len fiber koptu. Hala yapılmadı. Bölgede Mobil operatör çekmeyince kimse bayramlaşamadı. Hala ulaşamadım kimseye. Bayram günü ilgilenen de hala yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet 1 temmuzda upload hızı artan varmı? Bende halen 8 mbps
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bendede 8 mbit halen ik dan comnete geçtim ik da 16mbit upload hızım vardı geçişte 8 e düstü 1 aydır 8 mbit kullanıyorum hizmet numaram aynı binadakilerin hız profilleri yüksek geçis yapmasam muhtemelen bende 16 olarak kullanacaktım ama artısta olmadı 30 haziran muhabbetlerine belki arttırırlar dedim artmadı
Benim de halen 8 😁
1 Temmuz'u bekleyin diyen arkadaşlardan çıt çıkmıyor, ne oldu onlara yahu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X